Günaydınnnnnnnnn canım yumiler istenilen boyuta gelinceye kadar ignelere devam inşallah bu sefer bebis gobuse gelecekhepinize sıcacık günaydınlar diliyorum.ben aşılam tedavimde 3.günüme girmiş bulunmaktayım.bu süreçle ilgili bilgisi olanlar dan yardım istemiştim ama kimse yardım etmiy.ben daha kaç gün vurulacağım bu iğneleri.ne zaman bebişimi alacağım karnıma sonra kucağıma .dur şu sarı kafayı hiş kullanmaıştım.belki uğurlu gelir : 49: bolca da koyayım ki tam olsun.bende böle olmak istiyorummmmmmmm
Günaydın canım izmir de daha sabahtan sıcak bu yaz yandikpuslu yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydın
transferi olanlar gün bekleyenler inşlh pozitif olur, sonuç tedavide olanlar herşey yolunda gider,tedaviyi bekleyenler günler su gibi akıp zamanı çabuk olsun
istanbul da hafif yağmur atıştırdı ama güneş çıkacak gibi bi hali var havanınGünaydınnnnnnnnn canım yumiler istenilen boyuta gelinceye kadar ignelere devam inşallah bu sefer bebis gobuse gelecek
Günaydın canım izmir de daha sabahtan sıcak bu yaz yandik
istanbul da hafif yağmur atıştırdı ama güneş çıkacak gibi bi hali var havanın
sen nasılsın tedavi sürecin ne alemde
cnm maşallah değerlerin ne güzel hep böyle gitsinArkadaşlar beta hcg sonuçlarım sizce nasıl?
12 . Gün 289
13. Gün 471
14 . Gün 565
elam cnm doğum günün kutlu olsun geç oldu ama nete giremedimde bu yaşın sağlıkl huzurla evladınıda getirsin sanaohooo ön görüşmeye geldin mi kesin devamı gelir canım..
güzel bi hastane çünkü içinin sineceğine eminim...
çok teşekkür ederim kızlar yaa...
benım de tek isteğim seneye bu günlerde hamiş olmak
Ben hala daha merkez arayisindayim canım suan aklımda bursa acibadem var imsi cihazı için orayı düşünüyorum esimde morfoliji kötü oyüzden izmirde bir merkezde var orayida ben sevmiyorum büyük ihtimal ya temmuzda başlarım yada ramazandan sonraya kalır ama hemen başlamak istiyorum
eveettt
bu 2 kuş neyin habercisi acaba
5.kalbinde hayırlı olsun canım bundan sonrası bendeki gibi pembe kürk olacak..
30 bin mesaja ulaşınca
söylerim hatta kk kulubunden kankam derim
Ve = kutlamalar başlasın
Kuzum Nerelerdesin gebe hatun özledim seni
cnm günaydın inşlh bu ağrılar bebeğinin sana sıkı sıkı tutunması için kendine yer yapmasıdır30 bin mesaj çok fazla kıııız
Baksana sana ne diyeceğim.
Dün akşam uykumdan uyandırdı kasığımda ki ağrı, sanki o an adet olacakmışım gibi nasıl basınç nasıl ağrı anlatamam. Ama sadece sol tarafıma, tuvalete kalktım, yatağa geldim, pijama mı bollaştırdım sağa yattım da hafifledi. Ama sadece solda genel bir ağrı değildi. Sanki bir şeyler kopuyordu. Akşam çok korktum yaaa kendime bir şey olacak sandım. Sence nedir bu ağrı, üzülürüm diye bir şey söylememezlik yapma lütfen.
canım 3 günlük tatilde bandırmaya gezmeye gittik kafa dağıtmaya :) yazamadım ama ara ara size baktım :) seni ve gün sayan arkadaşları çok merak ediyorum :) inşallah hayırlısı ile bebek haberlerinizi alırız :)
tatlım stres yapma diyeceğim ama olmuyor biliyorum ama kendini sakin tutmaya çalış :) allahıma dua et inşallah rabbim yüzünü güldürsün :) ara ara okuyorum zor dayanıyorsun gibi :) tatlım azcık sabır allahıma bırak en iyisini verecektir :)
phalacımm kız gene karıştırmışşın ortalığı azıcık sakin ol anacımmmtabisidee güzel olacak herşeyy allahın izniyleee...yaw almışsınız bebiklerinizi ne güzell bi keyfini çıkarın bee..hepicinizz gebe sayılırsınız şu an şimdi çiçek olinn bakiimm stres yok sıkıntı yok,yok yere hezimet uğramışlıkk hiç yok
cnm günaydın inşlh bu ağrılar bebeğinin sana sıkı sıkı tutunması için kendine yer yapmasıdır
Canlarim herkese Günaydınnnn spora gidiyorum bugün zumbaTİME iki zıplayıp geleyim
Haticem idrar sonucunu bekliyorum her gün bakmak bağımlılık yaptı bende
Phala bugün nasılsın kuzum bebiskolar nasıl:26:
Ve bütün arkadaşlarım hepinizi seviyoreee
merhaba cnm eğer içine sinmiyorsa ben ce de başlama ertele herşeyden önce kendimiz hazır olmalıyız bu tedaviye dr.için ne var ki ilaçalrı kullan iğneleri yap opu transfer bitti ama olan bize oluyor her anlamda hazır olsak daha güzel sonuç veriyor tedavi hakkına hayırlısı olsun...Slm kızlar günaydın herkese ben köye gittimde doktora gitmiştim oda kist var demişti bende dün doktoruma muayene oldum ve tertemz rahmim gitmiş kist felan yok adetim de başladı dün gidecem sırada ve doktorum donmşları trnsfer edelim dedi ben hazırn yada sonrası düşünüyordum oysaki ve agzımı açıp bişey diyemedim nasip mi yoksa kısmetmi bilemiyorum ve ilaçlarımda bunlarEki Görüntüle 1124581 ama ben başlamyı düşünmüyorum hiç içimden gelmiyor ve bugun arayıp iptal edecm hazirnda başlamak istyoruz diye ilçlara bişey olurmu acaba bide hiç test felan yapmıyor kafama takıldıbu sefrki ilçlarda corsprn ve infolik folik ast ve bantta var bide değişk iğne var bant ne işe yarıyordu kızlar bi hafta durack sonra bide bi hafta dedi ama ben başlamicam hiç istek yok içimde evmi temzlemdim annemin yanına gidp gelicem o yüzden de hazirn adetyle başlicam
merhaba cnm eğer içine sinmiyorsa ben ce de başlama ertele herşeyden önce kendimiz hazır olmalıyız bu tedaviye dr.için ne var ki ilaçalrı kullan iğneleri yap opu transfer bitti ama olan bize oluyor her anlamda hazır olsak daha güzel sonuç veriyor tedavi hakkına hayırlısı olsun...
İnşallah inşallah canım benim.
Phala nasılsın canm transferin oldumu inş rabbim bebeğini nasip edr hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?