2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım sana da geçmiş olsun bende ben mi çok beklentideyim diye düşünüyordum bazen bana da 1.55 boy 54-55 kiloya zayıfla dedi beizdeki sorun da erkek faktörü

Ben 22 nisanda tüp bebek tedavisine baslamistim 26 nisanda doktorum tedaviyi iptal etti 2 tane folekül gelisti 12,5 ve 13 mm. Tedaviyi iptal ettigi gün E2 426, LH 2,01, P4 0,43. bi dengesizlik var demisti doktor daha fazla aciklama yapmadi bidaksi adetinde gel dedi. Bende o moral bozukluguyla dengesizligin ne oldugu soramadim. Bana birde acmis oldugum gonal f ilacini bidaksi denememizde kullanacagimizi dedi cünkü 21 günü gecmiyecegini söyledi. Bugün adetimin 30. günü ve ben halen adet olmadim. Tedavide günde 250 ml gonal f kullanimstim. Ben erken adet olmayi (1 haftadir bekliyorum adetimi) beklerken halen birsey yok. Doktorun 21 günü gecmiyecek demesinden dolayi adet olmayi bekliyordum ama sizce bir problem mi vardir yoksa gebe olma ihtimalim var midir? Idrar testiyle cikar mi gebelik bu durumda yoksa cok mu erken? Sizce bi kac gün icinde adet olmazsam doktora mi gidiyim yoksa normal mi gecikmesi bekliyim mi? Yardimci olursaniz sevinirim.

Geçmiş olsun. Ben sonuçlarından neden iptal olduğunu anlayamadım açıkçası sonuçta yumurta oluşmuş 2 tane de olsa. Bi de adetin bayaa geçmiş idrarda çıkar diye düşünüyorum zaten sen şimdi doktora da gitsen adet olamadım diye hemen kan testi yapıp ondan sonra kist vs oluşmuşsa söktürücü verecek. Bence idrar testi yap. Çıkmazsa doktora gidersin.

Bende anlamis degilim niye iptal ettigini . Yarin insallah idrar testi yapiyim. Tesekkür ederim cevabin icin.

Dedgn gibi dibi almadan gelir gelmez test yaptim sabahkinden baya baya koyu hamdolsun aglicam sevinçten foto yuklenmiyo sabah yollicam söz. Hepinizi çok seviyorum görüşürüz kizlar.

Dedgn gibi dibi almadan gelir gelmez test yaptim sabahkinden baya baya koyu hamdolsun aglicam sevinçten foto yuklenmiyo sabah yollicam söz. Hepinizi çok seviyorum görüşürüz kizlar.

dedim kızım ben sanaaaa ağla valla benim bile gözlerim doldu

Yok be ya ne belirtisi.biraz goguslerim sis.oda jelden o kadar.
bende de oda aksama dogrruuu hafıf

göznnn aydınn canımmmmmmmmmmm darısı kana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…