iyiyiz canmmm sen nasılsınn
Iyidir ne olsun be ya.eeeppp yani yatiyozzz isteee.:)))belirti varmiii...
nasıll odası hazır kızzz:44::44:
2+1 den 3+1 e geçtik ya odası var artık demek :))) yani şimdilik boş oda gelirse dolacak
Canim cok üzüldüm aslinda kendimizi cok kaptiriyoruz tüp bebek ya tutmayacakmi diyiruz ama öyle olmuyo.ilkinde bende şok olmustum.simdi ikincinin sonucunu bekliyorum herseyin hayirlisi derler ya gercektende oyle.musa ile hizirin kissasindaki cocuk gibi hayri allah bilir biz bilemeyiz
yokk yaa sendeenerdeydinnn
Ben 22 nisanda tüp bebek tedavisine baslamistim 26 nisanda doktorum tedaviyi iptal etti 2 tane folekül gelisti 12,5 ve 13 mm. Tedaviyi iptal ettigi gün E2 426, LH 2,01, P4 0,43. bi dengesizlik var demisti doktor daha fazla aciklama yapmadi bidaksi adetinde gel dedi. Bende o moral bozukluguyla dengesizligin ne oldugu soramadim. Bana birde acmis oldugum gonal f ilacini bidaksi denememizde kullanacagimizi dedi cünkü 21 günü gecmiyecegini söyledi. Bugün adetimin 30. günü ve ben halen adet olmadim. Tedavide günde 250 ml gonal f kullanimstim. Ben erken adet olmayi (1 haftadir bekliyorum adetimi) beklerken halen birsey yok. Doktorun 21 günü gecmiyecek demesinden dolayi adet olmayi bekliyordum ama sizce bir problem mi vardir yoksa gebe olma ihtimalim var midir? Idrar testiyle cikar mi gebelik bu durumda yoksa cok mu erken? Sizce bi kac gün icinde adet olmazsam doktora mi gidiyim yoksa normal mi gecikmesi bekliyim mi? Yardimci olursaniz sevinirim.
Geçmiş olsun. Ben sonuçlarından neden iptal olduğunu anlayamadım açıkçası sonuçta yumurta oluşmuş 2 tane de olsa. Bi de adetin bayaa geçmiş idrarda çıkar diye düşünüyorum zaten sen şimdi doktora da gitsen adet olamadım diye hemen kan testi yapıp ondan sonra kist vs oluşmuşsa söktürücü verecek. Bence idrar testi yap. Çıkmazsa doktora gidersin.
Doktora gidince ceydanın selamı var de. Taaa izmirlerden methinizi duydum da geldi de
Ve = kutlamalar başlasınnormalden fazla uyku hali =progesteron artışı=gebelik
Guzeller bugun nasilsiniz bakalim.
söylerim hatta kk kulubunden kankam derim
Ve = kutlamalar başlasın
Kuzum Nerelerdesin gebe hatun özledim seni
Yok be ya ne belirtisi.biraz goguslerim sis.oda jelden o kadar.
Dedgn gibi dibi almadan gelir gelmez test yaptim sabahkinden baya baya koyu hamdolsun aglicam sevinçten foto yuklenmiyo sabah yollicam söz. Hepinizi çok seviyorum görüşürüz kizlar.
bende de oda aksama dogrruuu hafıfYok be ya ne belirtisi.biraz goguslerim sis.oda jelden o kadar.
Dedgn gibi dibi almadan gelir gelmez test yaptim sabahkinden baya baya koyu hamdolsun aglicam sevinçten foto yuklenmiyo sabah yollicam söz. Hepinizi çok seviyorum görüşürüz kizlar.
söylerim hatta kk kulubunden kankam derim
Ve = kutlamalar başlasın
Kuzum Nerelerdesin gebe hatun özledim seni
hafıf bende de var aksama dogru bıraz daha bellı ama ben cok gergınımmm yaaa
Buktum boynumu test gunumu bekliyorum.koyun gibi..bosver gergin olma canim.sakin stres yokkkk.
valla konusmaya bıle dayanamıyorm hrkezı terslıyorm sabrım yok sankı yaaa snn bugn kacncı gunun
Yok ya bende oyle bisey yok.ama haklisin hormonlar yapiyor canim.ben pazartesi sabah transfer oldum.daa yeni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?