2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

umutlandırmak vs.. için söylemiyorum ama belirtilerin umut verici mutlu oluyorum sen anlattıkça..
Allah yanıltmasın beni inşallah..
şu ara adet olmazsın canım bişiler var içerde ondan o ağrılar

umutlandırmak vs.. için söylemiyorum ama belirtilerin umut verici mutlu oluyorum sen anlattıkça..
Allah yanıltmasın beni inşallah..
şu ara adet olmazsın canım bişiler var içerde ondan o ağrılar

İnşallah canım inşallahhhh inşallahhh Allah razı olsun sana.

Kızlar ben çıkıyorum yarın sabah görüşürüz. Allaha şükür bu günüde atlattık kaldı 4 gün

benm gıbı benmde rısklı gecıyor yaaa bende pko luyum benden de 32 yumurta toplanmısdı

toplamadan önceki son e2 değeri 5000 ne yakın ya da geçmişse ohss oluyoruz ohss nin sebebi bhcg yani gebelik hormonu çatlatma iğnesini hcg nin ta kendisi o iğneyi vurduğumuz an ohss yani yumurtalık büyümesi başlıyor...üzerine transfer olurda gebe kalırsak bhcg iyice artıyor ve ohss şiddetleniyor genelde bu dönem hastanede yatışla geçiyor...ben hastanede yatarken transferim oldu doktor gebelik oluşursa seni bir süre daha misafir edicez demişti...gebeliğin riskli olan ilk 3 ayı zor geçiyor ohss geçirenlerde gebelik kayıplarına bile sebep olabiliyor..Allah hepimizi korusun diyorum..Hormonlarla düzenlenmiş bir süreç ve Allaha emanetiz..

evet benm ılk denemmde karnımda sıslık oldu ama ben cok su ıcen bırı oldugum ıcın o dönemı oyle atlatmıdm ohss olmadm yanı bakalm bu neolacak hayırlısı olsn

evet benm ılk denemmde karnımda sıslık oldu ama ben cok su ıcen bırı oldugum ıcın o dönemı oyle atlatmıdm ohss olmadm yanı bakalm bu neolacak hayırlısı olsn

canım her pko lu ohss olmuyor bu kişiye göre değişen bir durum aslında pko lularda daha fazla risk oluyor ohss için...
10 yumurta toplanıp pko olmayan ama ohss olanı biliyorum..
bu tamamiyle uyarıcı iğnenin yumurtalıklara yan etkisi..

haklısınnn allah yar ve yardımcımız olsunn

haklısın canım imsi tekniği var gittiğimiz hastanede

ay canım benim çok sıkıntı yasamissin sen çok üzücü.. bende doktorumda dikkatli olmali ozaman.. Bu arada nekadar kullanırsan kullan eşim menenjit geçirmiş hücreleri öldürüyor mus canlanmiyo :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…