pko luların gebelikleride riskli geçer..
bunun sebebini araştırmadım ama doktorum gebe kalırsan sıkı takip etcem seni demişti:26::26:
Dün 9 gibi nasıl uyku bastırdı anlatama 10 kadar zor durdum, uyudum bir ara kalktım sanki 10 gün uyumamışta uykuya hasret kalmışım gibi yatakta yatıyorum öyle bir yatış yok yani. şimdide kafamı koysam şak diye uyurum.
Canıııım birde bir şey soracağım adet günüm tam 1 hafta sonra, dünden beri kasıklarımda o adet olmadan gözüken hafif ağrılar olur ya hani basınç gibi o var, adete 1 hafta kala bunu yaşıyor olamam değil mi?
saoll canmmEtmezmiyim canım benim
İyidir fıstıkk sen nasılsın heyecan ve korku var dimi :26:
pko luların gebelikleride riskli geçer..
bunun sebebini araştırmadım ama doktorum gebe kalırsan sıkı takip etcem seni demişti:26::26:
umutlandırmak vs.. için söylemiyorum ama belirtilerin umut verici mutlu oluyorum sen anlattıkça..
Allah yanıltmasın beni inşallah..
şu ara adet olmazsın canım bişiler var içerde ondan o ağrılar
benm gıbı benmde rısklı gecıyor yaaa bende pko luyum benden de 32 yumurta toplanmısdı
Çok merak ettim hemen araştırıcam :44:
Bende 5000. mesaja ulaştım baaak 5 kalbim 2 kuşum oldu
toplamadan önceki son e2 değeri 5000 ne yakın ya da geçmişse ohss oluyoruz ohss nin sebebi bhcg yani gebelik hormonu çatlatma iğnesini hcg nin ta kendisi o iğneyi vurduğumuz an ohss yani yumurtalık büyümesi başlıyor...üzerine transfer olurda gebe kalırsak bhcg iyice artıyor ve ohss şiddetleniyor genelde bu dönem hastanede yatışla geçiyor...ben hastanede yatarken transferim oldu doktor gebelik oluşursa seni bir süre daha misafir edicez demişti...gebeliğin riskli olan ilk 3 ayı zor geçiyor ohss geçirenlerde gebelik kayıplarına bile sebep olabiliyor..Allah hepimizi korusun diyorum..Hormonlarla düzenlenmiş bir süreç ve Allaha emanetiz..
Kızlar ben çıkıyorum yarın sabah görüşürüz. Allaha şükür bu günüde atlattık kaldı 4 gün
dimi süslenmeye gerek yok etek gömlek bluz basit bişey giyerim evet :))) ya sorma hepsi biraraya geldi ya
evet benm ılk denemmde karnımda sıslık oldu ama ben cok su ıcen bırı oldugum ıcın o dönemı oyle atlatmıdm ohss olmadm yanı bakalm bu neolacak hayırlısı olsn
canım her pko lu ohss olmuyor bu kişiye göre değişen bir durum aslında pko lularda daha fazla risk oluyor ohss için...
10 yumurta toplanıp pko olmayan ama ohss olanı biliyorum..
bu tamamiyle uyarıcı iğnenin yumurtalıklara yan etkisi..
aynen canım kasma kendini ani gelişti sonuçta bebeyemi bakacan çalışcan mı yoksa alışverişemi gitcen
O zaman ilaçsız tedavin başlasın hayatım
benim eşiminde sperm sayısı aynı ve hareket çok az ama tüpte sıkıntı olmuyor illaki düzgün bulunuyor. Mutlaka İMSİ tekniği kullanılması gerek sizde. Sperm mi 7000-8000 kat büyütüp seçtiriyor
bende senin pko lu gurubundanım
düzenli adet görüyorum lakin doktor resmen alenen pko lusun dedi..
fazla kilom yok ama son zamanlarda daha bi kıllı ve sivilceli oldum
çok dikkatli bir tedavi izlenmeli sende çok yumurta ohss denen aşırı yumurtalık büyümesine sebep olur ki ben oldum sadece 19 yumi toplanmasına rağmen bu oldu acilden giriş yaptım 4 gün yattım fenaydı yanii..
inşallah sen sorunsuz atlatırsın..
bu arada eşinde sperm var ama hareketsizmiş şekerim kadınlığını kullanda harekete geçsin süpermenler
Guzeller bugun nasilsiniz bakalim.
bebeğimin odası bile hazır kız gelsinde bi yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?