Şunu anlamadım canım dondurdukları 3 günlük embriyomu 5 günlük embriyo mu?
Galiba yerleşiyorlar canım
İnan bir şeyler oldu ama ne oldu Allah bilir, İnşallah hayırlı olur inşallah
Kız bu gün idrar testi yapsam mı
Seninle varya coooook isimiz varrrrr...
temem temem
Canim ne yapiyim halimi en guzel oyle anlatabilirdim.hayirlisi bakalim.nasilsin bitanem.
aynen canm sen işlerini bitir onlar kafanı mesgul etmesin kafan rahat başla bi ay erken gec farketmez sen iyi ol yeter ki
oh maşallah bugun iyice belli olmus canm yani dün aksam seni hamiş seniii bebiş geliyoooo
Rüyada Şöminenin Yandığını Görmek
Rüyada şöminenin yandığını görmek de hayırlara alamet eder. Sorunların, sıkıntıların ve dertlerin çözüleceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına bu sayede birikmiş ve ertelenmiş olan işlerin halledileceğine rivayet edilir.
Rüyada Şöminede Ateş Görmek
Rüyada şöminede ateş görmek, rüyayı gören kişinin hayatında yüz güldürecek güzel gelişmeler ve sürpriz olaylar yaşanacağı, işlerin bereketli olacağı ve rast gideceği, kısmetsizliğin ve şanssızlığın da çözüleceği anlamına gelir.
Bende anlamadım canm bu sefr iyi olur inş dedim iyi senin embryoşarın bşgüne kadar gitti dedi arayınca sorcam bi ozmna kadar gidiyorsa neden 3 günlük koyuldu onuda anlmış değilm allhım yardımcımız olsun
Kuzum senin uzun protokol biraz daha fazla iğne kullanicaksin yumurtalar takip edilecek istenilen boya gelince en son çatlama iğnesi vuracaksin ve 36 saat sonra yumurta toplanacak ve eşinden alınan spermle yumiler dollenecek emriyolarin bölünmesine göre transferin olacak ve 12 gün sonra güzel haberini alicaz
kız az bile yapıyorum kızmayın diye
harika harika harika, allahına sabahtan akşama kadar şükret canım daha iyisi olmazdı.
oh maşallah bugun iyice belli olmus canm yani dün aksam seni hamiş seniii bebiş geliyoooo
Phala sen tam hamile gibi cümleler kuruyorsun...
Hati senin test de bariz pozitif olmuş...
Hamilesiniz kızım sizzz
Allah gönlünüze göre versin, güzel haberler alacaksınız inanıyorum
Sağol canm ya iyki varsınız siz olmzsanız kimse anlamicak beni destk olmick allhım inş burdaki bütün evlat hasreti çekenlere hayırlısıyla evlatlarımızı nasip etsin inş
Iyiyim kuzum ne olsun bekliyoruz iste.test gununu.sen nasilsin tatlimm.
rabbime hamdolsun ama kan önemliiii
Anlatayım canım sende yorum yapNe oldu kiz banada soyle nasil oldu anlatsanA.ayyy merak ettim.
geliyo annesiii bebişler geliyooooooo
kacinci gundesin kuzummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?