2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Şunu anlamadım canım dondurdukları 3 günlük embriyomu 5 günlük embriyo mu?

Bende anlamadım canm bu sefr iyi olur inş dedim iyi senin embryoşarın bşgüne kadar gitti dedi arayınca sorcam bi ozmna kadar gidiyorsa neden 3 günlük koyuldu onuda anlmış değilm allhım yardımcımız olsun

Phala sen tam hamile gibi cümleler kuruyorsun...
Hati senin test de bariz pozitif olmuş...
Hamilesiniz kızım sizzz

Allah gönlünüze göre versin, güzel haberler alacaksınız inanıyorum

Rüyada Şöminenin Yandığını Görmek

Rüyada şöminenin yandığını görmek de hayırlara alamet eder. Sorunların, sıkıntıların ve dertlerin çözüleceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına bu sayede birikmiş ve ertelenmiş olan işlerin halledileceğine rivayet edilir.

Rüyada Şöminede Ateş Görmek

Rüyada şöminede ateş görmek, rüyayı gören kişinin hayatında yüz güldürecek güzel gelişmeler ve sürpriz olaylar yaşanacağı, işlerin bereketli olacağı ve rast gideceği, kısmetsizliğin ve şanssızlığın da çözüleceği anlamına gelir.

aynen canm sen işlerini bitir onlar kafanı mesgul etmesin kafan rahat başla bi ay erken gec farketmez sen iyi ol yeter ki

oh maşallah bugun iyice belli olmus canm yani dün aksam seni hamiş seniii bebiş geliyoooo

Sağol canm ya iyki varsınız siz olmzsanız kimse anlamicak beni destk olmick allhım inş burdaki bütün evlat hasreti çekenlere hayırlısıyla evlatlarımızı nasip etsin inş

geliyo annesiii bebişler geliyooooooo

Evet sen bunu sor bende yorum yapamıyorum. sen diyorsun ki o zaman daha önceki koyduklarını da 5. güne kadar götürselerdi diyorsun.

teşekkür ederim canım amin inşallah dediğin gibi olur sonumuzda tüm isteyenlere

Sağol canm ya iyki varsınız siz olmzsanız kimse anlamicak beni destk olmick allhım inş burdaki bütün evlat hasreti çekenlere hayırlısıyla evlatlarımızı nasip etsin inş

amiin canm inşallaaahh

Iyiyim kuzum ne olsun bekliyoruz iste.test gununu.sen nasilsin tatlimm.

iyiyim bende canm bi değişiklik yok bende senin ne zaman bakim tets günü hayırlı haberler vercen inşallah bize canmm

Ne oldu kiz banada soyle nasil oldu anlatsanA.ayyy merak ettim.
Anlatayım canım sende yorum yap
Dün akşam uykumdan uyandırdı kasığımda ki ağrı, sanki o an adet olacakmışım gibi nasıl basınç nasıl ağrı anlatamam. Ama sadece sol tarafıma, tuvalete kalktım, yatağa geldim, pijama mı bollaştırdım sağa yattım da hafifledi. Ama sadece solda genel bir ağrı değildi. Sanki bir şeyler kopuyordu. Akşam çok korktum, daha sonra o ağrı gitti arada hafif bir iki kere tatlı tatlı bir ağrı yerini aldı ama hiç canım yanmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…