2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
amiin canm inşallaaahh

iyiyim bende canm bi değişiklik yok bende senin ne zaman bakim tets günü hayırlı haberler vercen inşallah bize canmm

Insallah canim.hepberaber herkes sirasi gelince guzel haberler verir.benim 30mayis test gunum.sen ne zaman baslican bakim..

Canimmm sence ben nasil cumleler kuruyorum hamile gibimi degil gibimi......:))

Canımmmm çok sabırsız gördüm seni.
Belirtilerin var mı, test gününü bekliyorum demişsin ama görmedim belirti falan yazdıysan.
Ne zaman test günün?
İnşallah sen de güzel haberlerle gel tatlım, hep birlikte mutlu olalım...

9.günüm bugün tatlım cumartesi sonucumu öğrencem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah seninde bebeğin senledir.dikkat et kendine ama ben yatmadım herkes biliyo çok yatma

Hadi hayirli olsun tatlim.insallah kandada yupyuksek bir deger gorursun.bende gunluk hayatima donerim artik.bi evime gidebilseydimmm.ahhh ahhhh..

iyi sporlar canımcımmmmmm...

günaydınlaaaarrrrr

perceneige çiçek olun bakıyım'a bayıldım kiiiiiii

günaydınn canımm...

kuzucummmmmm senı görmek ne güzel..
kistin gitmesinee çok sevındım bıtanem..
doktora bakma sen ne zaman hazır olursan o zaman basla hayatım..hakkında hayırlısı olsun..

Kızlar hastaneye yaklaştım çok heyecanlıyım bebişlerim yada bebeğimi alcam birazdan inşallah dua edin bana

hayatımm rabbım yardımcın olsun sana sıkı sıkı tutunsunlar ınsallah..

Ay inşallah canım benim inşallah öyledir.
Ben inan sanki 3 aylık hamileyim de düşük yapıyorum sandım. Çoook korktum çok. Şuan öyle bir ağrı yok ara sıra tatlı bir ağrı oluyor o kadar.

tatlışımmmmmmm sonu güzel olucakk ben oyle ınanıyorummmmmm

tatlımmmmmmmmmmmm tebrıkler yaaa resmen hamişssin cok bellı çizgi

İnşallah canım

geliyo annesiii bebişler geliyooooooo
Bak aynı gün birde bunu gördüm
Rüyada Göz Makyajı Yapmak

Rüyada göz makyajı yaptığını görmek müjdeli ve mutluluk verici haberlere yorulur. Rüyada göz makyajı yaptığını gören kişinin işleri açılır ve kazancı artar.

Eki Görüntüle 1124631

Canım Buda benim 8. Gün idrar testim seninki benimkinden daha koyu :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaaaaaaaaaaaaaa ağlicam şimdi inanamıyorum allahım ne olur hayırlısıyla bebeklerimi bana bağışla teşekkür ederim böyle bişey istiyordum ya oleyyyyyyyyyy

günaydınnn herkeze şafak sayan arkadaşlarım sırdaşlarım kaderortaklarım hepinize günaydınnnnn
mutlu bir gün geçirelim inşallah herşey pozitif olsunn

Yok be yaaaa burda en sabirli benim.daha yenj transfer oldu.30mayis test gunum.belirti falan da yok.insallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…