amiin canm inşallaaahh
iyiyim bende canm bi değişiklik yok bendesenin ne zaman bakim tets günü hayırlı haberler vercen inşallah bize canmm
Canimmm sence ben nasil cumleler kuruyorum hamile gibimi degil gibimi......:))
Eee kocanami yapiyon bunun cogunu adama yazik valla:)))
9.günüm bugün tatlım cumartesi sonucumu öğrencem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah seninde bebeğin senledir.dikkat et kendine ama ben yatmadım herkes biliyo çok yatma
Canlarim herkese Günaydınnnn spora gidiyorum bugün zumbaTİME iki zıplayıp geleyim
Haticem idrar sonucunu bekliyorum her gün bakmak bağımlılık yaptı bende
Phala bugün nasılsın kuzum bebiskolar nasıl:26:
Ve bütün arkadaşlarım hepinizi seviyoreee
günaydınlaaaarrrrr
perceneige çiçek olun bakıyım'a bayıldım kiiiiiii
Slm kızlar günaydın herkese ben köye gittimde doktora gitmiştim oda kist var demişti bende dün doktoruma muayene oldum ve tertemz rahmim gitmiş kist felan yok adetim de başladı dün gidecem sırada ve doktorum donmşları trnsfer edelim dedi ben hazırn yada sonrası düşünüyordum oysaki ve agzımı açıp bişey diyemedim nasip mi yoksa kısmetmi bilemiyorum ve ilaçlarımda bunlarEki Görüntüle 1124581 ama ben başlamyı düşünmüyorum hiç içimden gelmiyor ve bugun arayıp iptal edecm hazirnda başlamak istyoruz diye ilçlara bişey olurmu acaba bide hiç test felan yapmıyor kafama takıldıbu sefrki ilçlarda corsprn ve infolik folik ast ve bantta var bide değişk iğne var bant ne işe yarıyordu kızlar bi hafta durack sonra bide bi hafta dedi ama ben başlamicam hiç istek yok içimde evmi temzlemdim annemin yanına gidp gelicem o yüzden de hazirn adetyle başlicam
Kızlar hastaneye yaklaştım çok heyecanlıyım bebişlerim yada bebeğimi alcam birazdan inşallah dua edin bana
Ay inşallah canım benim inşallah öyledir.
Ben inan sanki 3 aylık hamileyim de düşük yapıyorum sandım. Çoook korktum çok. Şuan öyle bir ağrı yok ara sıra tatlı bir ağrı oluyor o kadar.
canım bnm ya bizlerle seviniyor bizlerle üzülüyorsun allah sana tez zamanda evlat versin inşallah.dün akşam yaptğmı yüklüyorum sabah bi daha yapmadım.resimdekinden daha koyu emin ol:) şimdi içimde bişyler varmı diyosunOlmasa çıkmazdı dimi ?
Eki Görüntüle 1124620
hamdolsun rabbime inşallah kanda güzel çıkamsı önemli ama
iyi sporlar canımcımmmmmm...
günaydınn canımm...
kuzucummmmmm senı görmek ne güzel..
kistin gitmesinee çok sevındım bıtanem..
doktora bakma sen ne zaman hazır olursan o zaman basla hayatım..hakkında hayırlısı olsun..
hayatımm rabbım yardımcın olsun sana sıkı sıkı tutunsunlar ınsallah..
tatlışımmmmmmm sonu güzel olucakk ben oyle ınanıyorummmmmm
tatlımmmmmmmmmmmm tebrıkler yaaa resmen hamişssin cok bellı çizgi
O bolu da o yüzden size sarıyorum
araştırma lütfen bırak boşver rahat ol araştırdıkça aklına takılan birşeyler bulursun lütfen eziyet etme kendine..
tadını çıkar bu güzel zamanların...
Bak aynı gün birde bunu gördümgeliyo annesiii bebişler geliyooooooo
Eki Görüntüle 1124631
Canım Buda benim 8. Gün idrar testim seninki benimkinden daha koyu :))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eyvahh adam gelince yandi valla canim.sar anam sar bize sar.bizde sana sararizzz:))
Hadi hayirli olsun tatlim.insallah kandada yupyuksek bir deger gorursun.bende gunluk hayatima donerim artik.bi evime gidebilseydimmm.ahhh ahhhh..
Canımmmm çok sabırsız gördüm seni.
Belirtilerin var mı, test gününü bekliyorum demişsin ama görmedim belirti falan yazdıysan.
Ne zaman test günün?
İnşallah sen de güzel haberlerle gel tatlım, hep birlikte mutlu olalım...
tatlımmmmmmmmmmmm tebrıkler yaaa resmen hamişssin cok bellı çizgi
canım allah razıolsun...evine ne zaman gideceksin ki ?
Bu böyle çıkarsa kanda da güzel çıkacaktır Allahın izniyle
Cumartesi gunu gidecegiz insallah canim benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?