Phala sen tam hamile gibi cümleler kuruyorsun...
Hati senin test de bariz pozitif olmuş...
Hamilesiniz kızım sizzz
Allah gönlünüze göre versin, güzel haberler alacaksınız inanıyorum
Anlatayım canım sende yorum yap
Dün akşam uykumdan uyandırdı kasığımda ki ağrı, sanki o an adet olacakmışım gibi nasıl basınç nasıl ağrı anlatamam. Ama sadece sol tarafıma, tuvalete kalktım, yatağa geldim, pijama mı bollaştırdım sağa yattım da hafifledi. Ama sadece solda genel bir ağrı değildi. Sanki bir şeyler kopuyordu. Akşam çok korktum, daha sonra o ağrı gitti arada hafif bir iki kere tatlı tatlı bir ağrı yerini aldı ama hiç canım yanmadı.
yaaaaaaaaaaaaaa ağlicam şimdi inanamıyorum allahım ne olur hayırlısıyla bebeklerimi bana bağışlateşekkür ederim böyle bişey istiyordum ya oleyyyyyyyyyy
günaydınnn herkeze şafak sayan arkadaşlarım sırdaşlarım kaderortaklarım hepinize günaydınnnnn
mutlu bir gün geçirelim inşallah herşey pozitif olsunn
Aynrn canim dedigin gibi yerlesmis olabilir minnak.insallah oyledir canimmmm.
Canlarim herkese Günaydınnnn spora gidiyorum bugün zumbaTİME iki zıplayıp geleyim
Haticem idrar sonucunu bekliyorum her gün bakmak bağımlılık yaptı bende
Phala bugün nasılsın kuzum bebiskolar nasıl:26:
Ve bütün arkadaşlarım hepinizi seviyoreee
Allahııım inşallah inşallah
Ya burada ki kızlar idrar testi yapmamam için beni tutuyorlar. Hati yaptı amaaaa
Bu gün geliyor
Kıyamam ben sana yaaa
Allah'ın izniyle bebişin veya Bebişlerin seninle :)))) maşallah maşallahhh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah canim.hepberaber herkes sirasi gelince guzel haberler verir.benim 30mayis test gunum.sen ne zaman baslican bakim..
Bak aynı gün birde bunu gördüm
Rüyada Göz Makyajı Yapmak
Rüyada göz makyajı yaptığını görmek müjdeli ve mutluluk verici haberlere yorulur. Rüyada göz makyajı yaptığını gören kişinin işleri açılır ve kazancı artar.
günaydınnn herkeze şafak sayan arkadaşlarım sırdaşlarım kaderortaklarım hepinize günaydınnnnn
mutlu bir gün geçirelim inşallah herşey pozitif olsunn
Evt canm konuştum demin ilçlarını serin bi yerde muafza et haziranda başlaylım dedi embriyoyuda sordum embriyonun durumuna göre koyuyorlarmış yani tutma şansım vr diye dondurduklarınıda denemişler beş güne gitmiş ve iyi olduğu içinde öyle yapmışlar beşgünlük embriyolarım donmuş şuanda inş ozmn iyi olur herşey canım ya senin test günü. Ne zmanEvet sen bunu sor bende yorum yapamıyorum. sen diyorsun ki o zaman daha önceki koyduklarını da 5. güne kadar götürselerdi diyorsun.
Dualrımz hepimzle canm inşamiin canm inşallaaahh
iyiyim bende canm bi değişiklik yok bendesenin ne zaman bakim tets günü hayırlı haberler vercen inşallah bize canmm
Seni görmekte çok güzel canım benimmmmmiyi sporlar canımcımmmmmm...
günaydınn canımm...
kuzucummmmmm senı görmek ne güzel..
kistin gitmesinee çok sevındım bıtanem..
doktora bakma sen ne zaman hazır olursan o zaman basla hayatım..hakkında hayırlısı olsun..
hayatımm rabbım yardımcın olsun sana sıkı sıkı tutunsunlar ınsallah..
tatlışımmmmmmm sonu güzel olucakk ben oyle ınanıyorummmmmm
tatlımmmmmmmmmmmm tebrıkler yaaa resmen hamişssin cok bellı çizgi
30 bin mesaj çok fazla kıııız
Baksana sana ne diyeceğim.
Dün akşam uykumdan uyandırdı kasığımda ki ağrı, sanki o an adet olacakmışım gibi nasıl basınç nasıl ağrı anlatamam. Ama sadece sol tarafıma, tuvalete kalktım, yatağa geldim, pijama mı bollaştırdım sağa yattım da hafifledi. Ama sadece solda genel bir ağrı değildi. Sanki bir şeyler kopuyordu. Akşam çok korktum yaaa kendime bir şey olacak sandım. Sence nedir bu ağrı, üzülürüm diye bir şey söylememezlik yapma lütfen.
canım bnm ya bizlerle seviniyor bizlerle üzülüyorsun allah sana tez zamanda evlat versin inşallah.dün akşam yaptğmı yüklüyorum sabah bi daha yapmadım.resimdekinden daha koyu emin ol:) şimdi içimde bişyler varmı diyosunOlmasa çıkmazdı dimi ?
Eki Görüntüle 1124620
inşallah olursa yine arka arkaya olcaz hehe
bak az kalmış seninde .:))))
Sen bu sabah idrar testi yapacaktın ne oldu?
Ben idrar testine ezelden karşıyım canım yandaş arıyorsan yanlış insana geldin...
Dayan kız ne kaldı şunun şurasında... Sonra şaşı olacaksın çizgi var mı yok mu diye, moralin bozulacak. Aklını biraz başka şeylerle meşgul etmeye çalış canım, içimiz rahat sevinelim günü geldiğinde.
Allahııım inşallah inşallah
Ya burada ki kızlar idrar testi yapmamam için beni tutuyorlar. Hati yaptı amaaaa
süper şahaneeeee...
bu sabah yapmadan nasıl durdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?