2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Editim bisey sorcam.brnimde tam konuldugu yerde arada tatli tatli agri oluyor.ben psikolojik tir dedim ama.sen ne diyorsun.pazartesi transfer oldum.test gunum 30mayis.

Dua et canım benim.
Dualarınıza çok ihtiyacım var

Kızlar bu mesajımı alıntı yaparak liste güncellemesi için son durumlarınızı yazın bana..
Listeye eklenmek isteyen kızçelerimde bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazsınlar..
Yaş,deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi,aşama..
Arada yazılan bilgileri görmem imkansız..

Olsun kisin yaptir daha iyi canim.insanin have guzelken evde cok cani sikiliyor.hersey gonlunuzce olsun bebegim benim.seni cok seviyorum tanimasamda.unutmaaa.taammi.

Haaa demek 3 günlük embriyolar kaliteli olunca koydular diğerlerini de 5 güne götürdüler öyle dondurdular

inşallah sonuna kadar böyle olur tedirgin olmamak elde değil valla :))))

İNŞALLAH BİTANEM YAA..
haklısın

Allahııım inşallah inşallah
Ya burada ki kızlar idrar testi yapmamam için beni tutuyorlar. Hati yaptı amaaaa

canım Monica gerekli açıklamayı yapmış zaten

ıyıyımm kuzucum ne olsun işte hayat bı sekılde devam edıyor..
bi değişiklik yok..senın ıyı olduğunu görmekte çok güzel..

günaydınnnnnnn Güzel haberler almak nasip olsun her birimize inş

günaydınnnnnnnnnnnnnnn cnm

Kızzsen naptın bebek işini nasıl gidiyor hamişlik güp güp duydun mu bakim

Canımmmm sen nerelerdesin yaaaa
Telefondan giriyorum o yüzden pek bakamıyorum kim var kim yok
Yok kuzum daha duymadım Allah kısmet ederse yarın kalp atışları için doktora gidicem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haaa demek 3 günlük embriyolar kaliteli olunca koydular diğerlerini de 5 güne götürdüler öyle dondurdular

Evt canım öyle oluyor bu durumda peki donmuş ve beşgünlük tutma ihtimali ne caba hiç bi fkrim yok tabiki allhın bileciği iş ama ilk defa donmuş ve 5 günlk koycklar

Sağol canım benim ne kadar dikkatli konuşuyorsun... haklısın. İnşallah bu belirtiler güzel günler içindedir. Ben birde bu akşam rüya gördüm bak anlamlarıyla yazıyorum.
Rüyada Şöminenin Yandığını Görmek

Rüyada şöminenin yandığını görmek de hayırlara alamet eder. Sorunların, sıkıntıların ve dertlerin çözüleceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına bu sayede birikmiş ve ertelenmiş olan işlerin halledileceğine rivayet edilir.

Rüyada Şöminede Ateş Görmek

Rüyada şöminede ateş görmek, rüyayı gören kişinin hayatında yüz güldürecek güzel gelişmeler ve sürpriz olaylar yaşanacağı, işlerin bereketli olacağı ve rast gideceği, kısmetsizliğin ve şanssızlığın da çözüleceği anlamına gelir.

Birde bunu gördüm aynı akşam
Rüyada Göz Makyajı Yapmak

Rüyada göz makyajı yaptığını görmek müjdeli ve mutluluk verici haberlere yorulur. Rüyada göz makyajı yaptığını gören kişinin işleri açılır ve kazancı artar.

:78::78::78::78::78::78::78::78::78:

nan delüüüüüü garılarrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84: Gebesiniz işteee Gebesiniz Neyin peşindesiniz sizzz bir rahat bırakın beyininizi beta hcg salğılasın Rahat bırakın bebişleri kök salsınlar Rahat bırakın çişiniziirahat bırakın idrar tetslerini

Napim kuzucum ya hiç canm istemiyor bişi yapmk anca ev işleriyle uğraşıyorum hazırnda da donmuş trnsferi var beşgüne gidlmiş embriyolar öyle dondurmuşlar bu ay yaplım dedi de işlerimi bitercm bide hazr değilm daha erteledim ayyy yarın çok güzel oluck inş güp güp duycksın allhımn iznyle hftalık oldunx bakim annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…