tek taraflı oluyor genelde ağrıları zaten konduğu tarafta yani..
üzüleceğin bişi demicem çünkü bunlar güzel şeyler
seni gaza getirmek istemiyorum yükseltmekte istemiyorum ama dayanamıyorum valla gebelik var gibi bi hallerdesin Allah yanıltmasın beni senden çok üzülürüm aksi olursa
süper şahaneeeee...
bu sabah yapmadan nasıl durdun
ay hadi iyi bi haftamız kalmış sonra bebiş heberlerini alcaz inşallah valla çok test günü var topik hamiş dolsun inşallaaaahhhpuff beni sorma hiç canm haziran 24te eşimin testi var bende o zamana yaptırırım testlerimi sonra rapor işi ile ugrasırız yazın baslayamayız gibi zate bi ay ramazan sonra fındık sonra karadeniz turu inşallah sonra okul valla bilmiyom nasıl yapcaz nerde yapcaz ne etcez muallak hepsi
tmm tmm oldu bu iş canmm daha ne olsun yerleşme sancıları rüyalar uykulu hal daha ne olsun kıızzz
günaaydıın canmmm amin inşallaah
Ayyy evetttt cokkk mutluyum.evcagizima gidecegim icin.burasida rahat ama insanin evi gibisi yok yaaaa..:)))
Ne zaman tasiniyorsunuz tatlim.
ay hadi iyi bi haftamız kalmış sonra bebiş heberlerini alcaz inşallah valla çok test günü var topik hamiş dolsun inşallaaaahhhpuff beni sorma hiç canm haziran 24te eşimin testi var bende o zamana yaptırırım testlerimi sonra rapor işi ile ugrasırız yazın baslayamayız gibi zate bi ay ramazan sonra fındık sonra karadeniz turu inşallah sonra okul valla bilmiyom nasıl yapcaz nerde yapcaz ne etcez muallak hepsi
tmm tmm oldu bu iş canmm daha ne olsun yerleşme sancıları rüyalar uykulu hal daha ne olsun kıızzz
günaaydıın canmmm amin inşallaah
Evt canm konuştum demin ilçlarını serin bi yerde muafza et haziranda başlaylım dedi embriyoyuda sordum embriyonun durumuna göre koyuyorlarmış yani tutma şansım vr diye dondurduklarınıda denemişler beş güne gitmiş ve iyi olduğu içinde öyle yapmışlar beşgünlük embriyolarım donmuş şuanda inş ozmn iyi olur herşey canım ya senin test günü. Ne zman
Dualrımz hepimzle canm inş
Seni görmekte çok güzel canım benimmmmmnasılsın beybim evt konuştum ve hazirnda başlaycaz allhın izniyle bende ozmna işlerini bitirim
Yuppiiiiii :))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah sonuna kadar böyle olur tedirgin olmamak elde değil valla :))))
Allahııım inşallah inşallah
Ya burada ki kızlar idrar testi yapmamam için beni tutuyorlar. Hati yaptı amaaaa
Ben idrar testine ezelden karşıyım canım yandaş arıyorsan yanlış insana geldin...
Dayan kız ne kaldı şunun şurasında... Sonra şaşı olacaksın çizgi var mı yok mu diye, moralin bozulacak. Aklını biraz başka şeylerle meşgul etmeye çalış canım, içimiz rahat sevinelim günü geldiğinde.
Evt canm konuştum demin ilçlarını serin bi yerde muafza et haziranda başlaylım dedi embriyoyuda sordum embriyonun durumuna göre koyuyorlarmış yani tutma şansım vr diye dondurduklarınıda denemişler beş güne gitmiş ve iyi olduğu içinde öyle yapmışlar beşgünlük embriyolarım donmuş şuanda inş ozmn iyi olur herşey canım ya senin test günü. Ne zman
Dualrımz hepimzle canm inş
Seni görmekte çok güzel canım benimmmmmnasılsın beybim evt konuştum ve hazirnda başlaycaz allhın izniyle bende ozmna işlerini bitirim
günaydınnnnnnnGüzel haberler almak nasip olsun her birimize inş
temmuz ayında veya eylülde canım
Canım sen belirti yaşıyor musun?
Kızzsen naptın bebek işini nasıl gidiyor hamişlik güp güp duydun mu bakim
Haaa demek 3 günlük embriyolar kaliteli olunca koydular diğerlerini de 5 güne götürdüler öyle dondurdular
tek taraflı oluyor genelde ağrıları zaten konduğu tarafta yani..
üzüleceğin bişi demicem çünkü bunlar güzel şeyler
seni gaza getirmek istemiyorum yükseltmekte istemiyorum ama dayanamıyorum valla gebelik var gibi bi hallerdesin Allah yanıltmasın beni senden çok üzülürüm aksi olursa
süper şahaneeeee...
bu sabah yapmadan nasıl durdun
yaptımmmm 2. çizgi hafif çıktı suan atamıyorm ögleden sonra atarımm
kim tutuyo ben tutmuyorum şahsen
Ne yani yapiyim miii ama korkuyoruuuum:18::18::18::18:
İNŞALLAH BİTANEM YAA..
haklısın
canım Monica gerekli açıklamayı yapmış zaten
ıyıyımm kuzucum ne olsun işte hayat bı sekılde devam edıyor..
bi değişiklik yok..senın ıyı olduğunu görmekte çok güzel..
günaydınnnnnnnnnnnnnnn cnm
Canımmmm sen nerelerdesin yaaaa
Telefondan giriyorum o yüzden pek bakamıyorum kim var kim yok
Yok kuzum daha duymadım Allah kısmet ederse yarın kalp atışları için doktora gidicem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iste bebiki konulan yer arada tatli tatli suzliyor.ben psikolojik dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?