oluyor canım böyle şeyler sıkı şeyler giyme.. üç günün kaldı sabırrr hayatımmm hemen geçerr
heh aferin uslu uslu dur ölee
oooooh ohh amaaaaannn yandaaaannn teeeeeyyyy teeeyyyyyyyyyyy canım bitanemmmmmmmmmmm hayırlısıyla kucağına almanı veeeeeeeeeeee çok mutlu olmanı bebişerin ve eşinleeee bütün kalbimle ALLAHTAN diliyorummmmmmmmmmm..... seni çok ama çooookkkk seviyorummm kankiciiiiiiiiiiimmmmmmmmmbu çiçekler senin için güzel anneeee..
hep senin yüzünden bizde test yaptık ya kızzzzzz
heves ettim valla yaptım 5.gün testini aldım negatifimi
erken olmayacak mı?
Gerçekten yaptın mı?
İnşallah canım benim
erkende olsa çıkar azda olsa dıye dusunuyormm
yaptım yaptım
ayy zaten dedim yaparken kesin çıkmıcak üzülmek yok diye
dediğim gibide oldu çıkmadı bişi
ama üzülmedim inan kanda görmeden hiçbişey üzemez beni söz verdim kendime
saoll sennde ıyı dıleklerın ıcın allah gönlüne göre versin canmm
Tabi idrar testi yaptıysan artık beklemenin anlamı yok. Yaptır baride rahatla canım
canım bizi haberdar et geneKızlarrrrr nasılsınızz...çok sık gelemiyorum buraya ama sureklı gırıp okuyorum yazdıklarınızııı...test gününü bekleyen yoldaşlarım sizler için sürekli dua ediyorum..Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesinnn...bool hormonlu sonuçlar ögrücez inşaallahhhh ...benım test cıkmışş(CD56 bağışıklık testi)...hoca değerlendirdikten sonra bana dönecekler..kalbim küt küt atıyorr:18::18::18:...hayırlısıyla haziranda tedaviye girmek isitom daa
ohhhh sefan olsunokul zamanı :) sinemaya gideceğiz çocuklarla rio 2
ders yoooooooooooooooooooook :)
ben daha idrar testi yapmadım ama maşallah sen yapmışsın hementüüüü nayyyy dınnnnn
benim minnaklarım bgn ağrı sızı yapmadı hiç geç uyandım birazcık
phala canım yine test yapma eğiliminde bulunmuşsun
haticim yeni bi test yaptı mı bgn geçmişe henüz bakmadım da çatlamadan söyleyiverseniz
İnşallah size güzel umutlar olurum. bende tutmamış olsa bile ben gene ona giderimŞahin zeteroğlu hakkında iyi şeyler okudum bende.phala umut olur bizlerede inşallah.
canım test gününe kadar moralinle uğraşma madem idrar testi yaptın o zaman git yarın kan ver varsa kesin kanda bir değer çıkar7.gunum. Herkesi uyarırken ben hata yaptım. İdrar testi negatif. Güya uzulmicektim ama yıkıldım. 5. Gun embriyosundan iki tane transfer edilmişti. Sabahtan beridir ağlıyorum. İnsan istese de engel olamıyor duygularına. Sakın erken test yapmayın
Dedgn gibi dibi almadan gelir gelmez test yaptim sabahkinden baya baya koyu hamdolsun aglicam sevinçten foto yuklenmiyo sabah yollicam söz. Hepinizi çok seviyorum görüşürüz kizlar.
yaa yarın yaparım zaten ılaç yazdırmam lazm gıtmısken yaparm bıde pazartesı gunde tekrarlarm sonucta tekrarlıyacaz
yaa yarın yaparım zaten ılaç yazdırmam lazm gıtmısken yaparm bıde pazartesı gunde tekrarlarm sonucta tekrarlıyacaz
evet canım haklısın
tebrikler canim insallah kanda da görürsün pozitifi sanirim senin benden 1 gün önce transferin oldu bugun 7. günün
bende pazar günü denemeyi düsünüyorum idrar testi yapmayi herhangibir belirtin varmi
ayyyy canim benim senin adina cok sevindim
bu 2. denemendi sorunun neydi onu hatirlamiyorum belirtilerin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?