2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canımm rabbım sennde gönlüne göre versın şu güzel gölüne göre birateceık kankişim benmm

Gerçekten yaptın mı?

yaptım yaptım
ayy zaten dedim yaparken kesin çıkmıcak üzülmek yok diye
dediğim gibide oldu çıkmadı bişi
ama üzülmedim inan kanda görmeden hiçbişey üzemez beni söz verdim kendime

yaptım yaptım
ayy zaten dedim yaparken kesin çıkmıcak üzülmek yok diye
dediğim gibide oldu çıkmadı bişi
ama üzülmedim inan kanda görmeden hiçbişey üzemez beni söz verdim kendime

Tabikide canım testte çıkmasının bu günlerde mümkünatı yok

canım bizi haberdar et gene
okul zamanı :) sinemaya gideceğiz çocuklarla rio 2
ders yoooooooooooooooooooook :)
ohhhh sefan olsun
ben daha idrar testi yapmadım ama maşallah sen yapmışsın hemen
Şahin zeteroğlu hakkında iyi şeyler okudum bende.phala umut olur bizlerede inşallah.
İnşallah size güzel umutlar olurum. bende tutmamış olsa bile ben gene ona giderim
canım test gününe kadar moralinle uğraşma madem idrar testi yaptın o zaman git yarın kan ver varsa kesin kanda bir değer çıkar

Dedgn gibi dibi almadan gelir gelmez test yaptim sabahkinden baya baya koyu hamdolsun aglicam sevinçten foto yuklenmiyo sabah yollicam söz. Hepinizi çok seviyorum görüşürüz kizlar.

ayyyy canim benim senin adina cok sevindim
bu 2. denemendi sorunun neydi onu hatirlamiyorum belirtilerin varmi

Sende rezerv azlığı mı vardı.uzun protokol mü oldu canım.bu rapor olayını nasıl hallettim ilaçları merkezdeki doktor mu yazıyo ama rapor tüp bebek raporu mu.

yaa yarın yaparım zaten ılaç yazdırmam lazm gıtmısken yaparm bıde pazartesı gunde tekrarlarm sonucta tekrarlıyacaz

tebrikler canim insallah kanda da görürsün pozitifi sanirim senin benden 1 gün önce transferin oldu bugun 7. günün
bende pazar günü denemeyi düsünüyorum idrar testi yapmayi herhangibir belirtin varmi

tebrikler canim insallah kanda da görürsün pozitifi sanirim senin benden 1 gün önce transferin oldu bugun 7. günün
bende pazar günü denemeyi düsünüyorum idrar testi yapmayi herhangibir belirtin varmi

çok saol canm rabbm hıcbırımızın emeklerını yemesn canmm evet cannm ıkıncı cızgı sılık cıktı canm yarında kan yaptıracam ınsallah sende pozitifi görürsün hiç bir belirtim yok halaa

Son düzenleme:
ayyyy canim benim senin adina cok sevindim
bu 2. denemendi sorunun neydi onu hatirlamiyorum belirtilerin varmi

2. canım evet ankara başkent hastanesine gidiyorum...sorun endometriozis çikolata kisti ve yumurta rezerv azlığı var eşimdede morfoloji düşüklüğü var..kasık ağrılarım ve bel ağrım var transferin 2.gününden beri devam eden...sonuç ne olur bilmyorum ama inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…