canım bu arada tebrik ederimmmm paylasımcı kk üyesi seniii
günlğüğümüzün kurucusu olarak ta tebrik ederim ayrıca efenimm
nette problem var öğleden sonraları canım belki giremem o yüzden sey ettiydimbende sandım ki kutlama yapıp gitceksin...
kk da kariyer yapıyorum bi de bebe yapabileydim
çocukta yaparım kariyerde diyebilir havamı atardım
sağol canım sizlerin sayesinde
kk da kariyer yapıyorum bi de bebe yapabileydim
çocukta yaparım kariyerde diyebilir havamı atardım
Sağol canım sizlerin sayesinde
iyi yaptın canım kaka 2013günaydın canım..
Dimi ama iyi oldu 2013 ü fırçaladığım haketti yani
nette problem var öğleden sonraları canım belki giremem o yüzden sey ettiydim
o da olacak sekerimmm...
cocukta yaparım kariyerde sözleri bize uzak değil inşallah
deliiiiiiiiiSabah sabah bu ne neşe ne pozitiflik
iyi yaptın canım kaka 2013
git canım gez dolaş..bende öğleden sonra dışarı atabilirim kendimi alıveriş yapcam az bişi..
git canım gez dolaş..
bizde fırsattan istifade yarın gezelim dedik eşimle kaç haftadır 1 gün olan haftasonu tatilim bile dolu hiç vakit ayıramadık kendimize önümüzdeki 4 haftada dolu pazar günüm öyle olunca yarın kaçalım dedik
kızlarrrrrrrrrrr bugun çok pozitifimm :)
sanırımmmm sizde öylesiniz
sanada canım benimmkocamann günaydınn arkadaşım...
sorma kuzu yaa zaten 1 gün tatil o da bu aralar hep yogun geçen pazar dedim 40 ı vardı bu pazar amcamın olacak haftaya dedemin mevlüdü sonraki hafta amacamın hep dolu olucam o yüzden yarın gidelim gezmeye dedik zaten o gezmeninde yarısını kv. için umre alışverişi yaparak geçireceğizben sanşlıyım valla 2 gün tatılım var
alışveriş bugüne bırakılırmı :)),
çoook kalabalıkkk çoook
git canım gez dolaş..
bizde fırsattan istifade yarın gezelim dedik eşimle kaç haftadır 1 gün olan haftasonu tatilim bile dolu hiç vakit ayıramadık kendimize önümüzdeki 4 haftada dolu pazar günüm öyle olunca yarın kaçalım dedik
canım yarın kv mi umreye gönderiyorum onun için alısveriş yapcaz seccade örtü tesbih filan..nereye gitceksiniz merak ettim
öyle olmak lazım yeni yıla giriyoruz ya pozitif enerji yayalım geri dönüşü pozitif olsun
sanada canım benimm
sorma kuzu yaa zaten 1 gün tatil o da bu aralar hep yogun geçen pazar dedim 40 ı vardı bu pazar amcamın olacak haftaya dedemin mevlüdü sonraki hafta amacamın hep dolu olucam o yüzden yarın gidelim gezmeye dedik zaten o gezmeninde yarısını kv. için umre alışverişi yaparak geçireceğiz
sonra bi kaç alısveriş sinemaya git hooopppp eve dön
olsun yinede yapcam işte
bu gün basküle çıktımm :26::26::26::26:baskül bana tebbesüm ettiVe ekranda 55,5 yazı
evet canım yogunum bu aralarhımmm anladım canımm baya yoğunsun...Yinede tatil tatildir amaaaa işe gitmeyecek olmak bıle güzel..
ben gece uludağ da olacağım için yarın butun gun uyurumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?