2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

SEN ÇOK ÇABA SARF ETME BENCE ÇOK POZİTİFSİNN ................EVET YA BİZLER İÇİN KAKA YOKSA GÜZELLER GÜZELİ KARDEŞLERİMİZ ANNE OLDULAR ANNE ADAYI OLDULAR

ohhhhhhhh ne güzell keşke bende 55 olsammmmmmm yaaa

inşşşşşş 52 olacağımmmm aslında ben çok daha kolay veriridm kilo ama bu sefer zorladı beni 3 hafta oldu neredeyse :44::44::44::44::44::44:

doğrudur valla canım...
kızımm bız bursada olduğumuz halde cok gıdemıyoruzzzzzz ama şehirdışından gelen gelene valla..
güzel ama soğuk yaaa :))
benceee gidinnnnnn bu senede...
bizde gitcez ama sadece eğlenceye gece döncez kalmıcaz ordaaaaa

oooo daha ne olsun dolu dolu bir plan...
bende gece bana büyük ikramiye çıkacağından ertesi gün kimseyi tanımamayı ortadan kaybolmayı düşünüyorum son yazışmalarımız olabilir

kız sana bişey sorcamm..
okuduğumuz dua varya hani tefriciye..abdestsiz okunur mu ki?

canım bizim arabamız da yok sıkınıt oluyo gidip glmek...
bursaya bile gelirken ababmın arabayı alıyoruz uludağa giderken almaz eşim o yüzden belki arkadaş grubu ayarlayıp ancak gideriz..
ayrıca dediğin gibi valla asılsa dibimize gideriz diye gitmiyoruz ama o da denk gelmiyo

bende gece bana büyük ikramiye çıkacağından ertesi gün kimseyi tanımamayı ortadan kaybolmayı düşünüyorum son yazışmalarımız olabilir

bana çıkçak kızımm...
seri aldım benn..
ayrıca 2 tanesi istanbuldan nimet abladan

SEN ÇOK ÇABA SARF ETME BENCE ÇOK POZİTİFSİNN ................EVET YA BİZLER İÇİN KAKA YOKSA GÜZELLER GÜZELİ KARDEŞLERİMİZ ANNE OLDULAR ANNE ADAYI OLDULAR

dertiliyim ama inadına pozitifim...
bu yılda biz anne olacaz inşallah başka birşey düşünmek istemiyorum 2015 de kucağımızda olmalı bebeklerimiz

sen kaçmayı planla biz buluruz seni
arkadaşımda almıs bilet bana ev alcakmıs bi tane kaloriferli bide tüp bebek tutana kadar yaptırcakmıs söz verdi

kız sana bişey sorcamm..
okuduğumuz dua varya hani tefriciye..abdestsiz okunur mu ki?
ookunuyor canım gusül olması yeterli

anladım canımmm...
ozaman doğrudur zor olurrr olsun nasip napalımm

sen kaçmayı planla biz buluruz seni
arkadaşımda almıs bilet bana ev alcakmıs bi tane kaloriferli bide tüp bebek tutana kadar yaptırcakmıs söz verdi

ookunuyor canım gusül olması yeterli

saol canımmmmmmmmm...

sen ne alcan bakalım banaaa
gülden kaçacakmıs ama bulurum onudaaa

ben sanaaaaaaaaaaaaaa.........
bişey almıcamm para versem olurmu
sen istediğini al

hak ettim ama değilmi

aynen öyle canımmm valla
kılo vermek cok zor be

saol canımmmmmmmmm...

Ben sanaaaaaaaaaaaaaa.........
Bişey almıcamm para versem olurmu
Sen istediğini al

Aynen öyle canımmm valla
kılo vermek cok zor be

evet ya birde yaş ilerleyince dahada zorlaşıyor:26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…