2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
benn de önce tüp bebek tutana kadar (allahım nasip etsin:) denerim..
sonradaaa estetikk hehe
tızıımmm para harcayacak yer arıyon herhalde napcan estetiği
hoş zaten trilyoner olcan o kadarcık paranın lafıda olmaz ama neyseee

kahvaltı yapıp geliyorum

Günaydın herekese saglıklı sıhatlı huzrlu mutlu bol bebkli bi yeni yıl diliyorum kedrden sıkıntıdan sorulardan uzak ve hayırlı kapılar açmasını temenni ediyorum gülden abşacım bende istiyorum kahvaltı çayımı koyu virkızlar umutlanmayın boşuna bn biletimi gercktende ihtiyacı olan birinden aldım ve aldıktan sonra yolda giderken 5 tl buldum demkki bna cıkacakcıkarsa kırışırıkhayırlısyla gelsin inş bu arada yarın 24 yaşıma giriyom yaşlndım he:26:

evet canımm yaaaaa.
Bide benım yasımda gençç.şimdiden boylee..
Bana para çıksınnnnn güzellik merkezine gidip yağlarımı aldırcam zaten

canım ben 37 yaşımdayımm :26::26::26::26:yaaaaa ben dün söyledim hastane kapatıp hepinize tüp bebek yaptıracağım

canım ben 37 yaşımdayımm :26::26::26::26:yaaaaa ben dün söyledim hastane kapatıp hepinize tüp bebek yaptıracağım

vayy vayyyy....
ozaman para sana çıksın cnm

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN
şİMdidenn doğumm günüünnnn kutlu olsun arkadaşımmmmmmmmmmmm

vayy vayyyy....
Ozaman para sana çıksın cnm

Günaydınnnnnnnnnnnnnn
şimdidenn doğumm günüünnnn kutlu olsun arkadaşımmmmmmmmmmmm

evet evet bana çıksın hepiniz bendesini diyeceğim haaa birde bayan egunal olacak onsuz olmaz size pozitif enrji vereck bilgilendirecek ama en önemlisi gebe bırakacak

bebem nice yaşlara en güzel zamanlarındasın sağlıkla mutlulukla bebişle gelsin yeni yaşın

Arkadaslar yarin ilk igneme basliyorum.dozaj belli oldu 200gonal f ama bende pko var bu fazla degilmi

HAYIRLI OLSUN SONU BEBİŞLİ BİTSİN İNŞŞ canım ikinci muayenede gerek duyarsa düşürür dr endişeleneme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…