- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
En dogru karar sende..dedigim gibii nasil rahat hissedeceksen oyle yap..ama en mantiklisi da kan tahlilini beklemek bencede..hayırlı olsun tatlimBu zamana kadar bekledim devamını getireceğim artık. Hem olumluda olsa olumsuzda olsa sonucumu idrar testinden değil, kanımdan öğrenmek isterim.
Kizlar yukleyebildim mi bilmiyorum biri dün biri bugün aksam sivi almadan yaptgm testler koyulasma varmi.sabahta yapcamEki Görüntüle 1125783 Eki Görüntüle 1125784 Eki Görüntüle 1125783
nasıl foto yüklemek bu ama yaaa gözlerim döndü:111::111::111::111::111::111:
ciddi fark var
haha bana transfer günü yapsaydın diyene bak hele
kendime kızdım yaptıktan sonra ama
hani yaptım da ne olduyine aynı durumdayım değişen yok
pozitif pozitiff düşünüyorum Rabbim inşallah nasip eder
Tutmayın beni geyik yapmaya gidiyoree
Hahaha kuzum gece gece kopardin beni
valla canım en son geçen ekim ayında ölçtürdüm tüp bebek denediğimiz zaman 13 falandı ama o gün bu gündür hiç ölçtürmüyorum senin kaç? ama 15 16 da çıktığı da olduFsh ın kaç çıkıyor canım senin?
Ona şükür kizim ya
allahım ilkokul birinci sınıfta ilk bi hafta çizgi çizdirmişti öğretmenim kulakları çınlasın o gün bugündür sevmem çizgilerii ama bu çizgiler çok güzell be yaaaa...aydiiii yaşasın çizgiler:))yalebbim aklımızı koruKizlar yukleyebildim mi bilmiyorum biri dün biri bugün aksam sivi almadan yaptgm testler koyulasma varmi.sabahta yapcamEki Görüntüle 1125783 Eki Görüntüle 1125784 Eki Görüntüle 1125783
canım hayırlı olsun :) ne güzel kat kat artmış :) rabbim kucağında sevdirsin :)
tatlım hayırlı olsun :)maşallahkanda da görüp bayram yapalım :)
hadi bakalım 2 kişi de pozitif gördük darısı diğerlerinin başına :)
İnşallah canım benim inşallah. Allahım benide sizler gibi sevindirir inşallah
canımmmmm testinin fotosunu gördümkanda baktırıp taçlandırmak kalmış bi
gözünn aydın hayırlısı olsun inşallah
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
dediklerim bir bir çıktı 8-9.gün itibari ile artışa geçer o zaman koyulaşacak demiştim bak 8 ve 9.gün testlerine
Sehercim tebrik ederimm nasii guzel bi cizgi o öyle massaallahh massallahhh..
allahım ilkokul birinci sınıfta ilk bi hafta çizgi çizdirmişti öğretmenim kulakları çınlasın o gün bugündür sevmem çizgilerii ama bu çizgiler çok güzell be yaaaa...aydiiii yaşasın çizgiler:))yalebbim aklımızı korubir çizgi için delirebilirizzz
canım düşüklerin sebebini konuşmadınız mı tedavi öncesi:44::44:
kan pıhtılaşması ve progesteron eksikliğinden olabilir..
pıhtılaşma için iğne vs..önlem aldınız sanırım ama bu durumda progesteronada bakılması lazım tabii..
Kizlar yukleyebildim mi bilmiyorum biri dün biri bugün aksam sivi almadan yaptgm testler koyulasma varmi.sabahta yapcamEki Görüntüle 1125783 Eki Görüntüle 1125784 Eki Görüntüle 1125783
canım müsait olduğunda benim bilgilerimi güncellersen sevinirim..
8. tedaviye start verdim...
hastane ve doktor değiştirdim..
Memorial Şişli / doktorum Semra Kahraman...
dün görüştüm kendisi ile..
tedavi tarihim Temmuz olacak çünkü 10 gün içinde histereskopi ve lapraskopi yapacak..
şimdii yumruk gelıyoo agzınınn üstüneealll kıııızzz senn 2 gundur görüyon bıde benı dövdun bugunnn maşşaallah canımm allahımm daim etsın kucagna almayı nasıp etsınn hamişşş hamiişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?