2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bu zamana kadar bekledim devamını getireceğim artık. Hem olumluda olsa olumsuzda olsa sonucumu idrar testinden değil, kanımdan öğrenmek isterim.
En dogru karar sende..dedigim gibii nasil rahat hissedeceksen oyle yap..ama en mantiklisi da kan tahlilini beklemek bencede..hayırlı olsun tatlim

Kizlar yukleyebildim mi bilmiyorum biri dün biri bugün aksam sivi almadan yaptgm testler koyulasma varmi.sabahta yapcam

haha bana transfer günü yapsaydın diyene bak hele
kendime kızdım yaptıktan sonra ama
hani yaptım da ne oldu yine aynı durumdayım değişen yok
pozitif pozitiff düşünüyorum Rabbim inşallah nasip eder

teknik olarak 5.günde çıkmaz zaten tutuncak yerleşcek derken 3-5 gün gidiyo zaten sonra bhcg salgılancakta bi de idrara geçecek yetmedi testte çıkacak o hoooooo 5.gün çok erken
hocanın dediğini yapcan yaptığını yapmayacan demişler

Tutmayın beni geyik yapmaya gidiyoree

Hahaha kuzum gece gece kopardin beni

bizde geyik yapabiliriz yani gitmen şartmı

Fsh ın kaç çıkıyor canım senin?
valla canım en son geçen ekim ayında ölçtürdüm tüp bebek denediğimiz zaman 13 falandı ama o gün bu gündür hiç ölçtürmüyorum senin kaç? ama 15 16 da çıktığı da oldu (

Kizlar yukleyebildim mi bilmiyorum biri dün biri bugün aksam sivi almadan yaptgm testler koyulasma varmi.sabahta yapcamEki Görüntüle 1125783 Eki Görüntüle 1125784 Eki Görüntüle 1125783
allahım ilkokul birinci sınıfta ilk bi hafta çizgi çizdirmişti öğretmenim kulakları çınlasın o gün bugündür sevmem çizgilerii ama bu çizgiler çok güzell be yaaaa...aydiiii yaşasın çizgiler:))yalebbim aklımızı koru bir çizgi için delirebilirizzz

inşallah canmm saoll sen nasılsın nasıl gıdıyor bırtanemm

Ay bu cizgileri gorelim dye şaşı oluyoruz bizde ya

evet pıhtılaşma ıcın ıgne oluyom ama progesterona bakılmadı hıc ıstee

ensucum hayırlı olsun canımcım..maşşallah bu ne hız ama en güzelini yapıyosunn takdir ettim azimli sabırlı arkadaşım benim..sekizinci tedavi oldu daha önce his laparoskopi histereskopi yapılmadı mı

Bebislerimiz dogsunda birbirlerini dovsunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…