2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bir ara o konuyu seninle konuşmuştukya ben tedavideyken imsi hakkında..siz o konuda ne yaptınız sonra kaçırdım orasını kendi derdime düşmüştüm bir ara biliyorsun:)

Sen dedikten sonra zaten doktoruma sordum ve o da öyle yaptı. Senin sayende yani canım

Ayyyy canım benim ne güzel şeyler yazmışsın çok hoşuma gitti sevindirdin beni valla
Canım dün sen aklıma geldin yazardı bana yazmadı filan diyordum yazdın bu gün
Arkadaşım pazartesi test günüm idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama yapmayacağımda burada tüm kızlar yapmamam için beni tutarlarken kendileri yaptılar Allaha şükür güzel sonuçlar alıyorlar. İnşallah pazartesi bende sevinir seninle bu mutluluğu paylaşırım

valla canım en son geçen ekim ayında ölçtürdüm tüp bebek denediğimiz zaman 13 falandı ama o gün bu gündür hiç ölçtürmüyorum senin kaç? ama 15 16 da çıktığı da oldu (

Kızzz benim ilk tüp bebek denememde 18 çıktı sen ne diyorsun
3 ay ara verdim ilaç kullandım ve kür yaptım fsh ım 6.7 kadar düştü
ikinci tüp bebek denememe ise 8 fsh başladım
Bu arada yaşımda 35
ilk tedavimde 1 yumurta topladılar ikincisinde 4
düşünebiliyor musun kürler ve ilaçlar şe yaradı ve inşallah sonucu güzel olur pazartesi test günüm

hep gül inşallah..
çaktırmadan test yaptın da bizemi demiyosun söle çabuk

Yok kız valla yapmadım
Nasıl kendimi tutabildiğime şaşırdın değil mi? Ki bu arada ben İkizler burcuyum ve inanılmaz sabırsızımdır kafama koyduğumun saniyesinde o iş olmalı mümkünatı yok bekleyemem ama nasıl bekliyorum inan ben bile bilmiyorum

İyiyim tatlim sagolasin..eylule kadar ara verdim eylül de rapora basvurucam.bi yandan da merkez arastiriyorum iste.kac gun kaldi simdi senin:))inşallah guzel haberler alicazz allahim izniyle

Hadi hayirlisi olsun insallah olacak...benim bugun degil birdahaki cuma test.hayirlisi canim:)))

Tut kendini pazartesi yaparsın,güzel sonucunuda yazarsin buraya.okuldayim bide evde tadilat var pek guremiyorum ondan yazamaiyorum çok optum seni

Bu gün kendimi artık olumsuza da alıştırmaya başlayacağım. Belirtiler beni epey gaza getirdi ama olumsuza da hazır olmalıyım. Mesela diyorum ki olmazsa canım sağ olsun bu gün olmadı diye yarın olmayacak değil, yaz da geldi keyfime bakar gezer, tozar, tatil yapar, cunda balık sonra taşınır, evi bir güzel yerleştirir sonra altınları bozdurur gene denerim diyorum

günaydın kader ortaklarım,,
herkese hayırlı cumalar dilerim.. inşallah hamile haberleri alırız bugün..
sevgiler

TATLIŞIMM günaydınn insan elbette kendını her duruma hazırlamalı ama benım ıcımden senınn sonucun hep pozitif diye geçiyor ne bileyim umarım yanılmam..
ayrıcaa böyle düşünmene sevindim dünyanın sonu değil tabıkı..

kızzzzzzzzzzzzzz yeter artıkın şu idrar testlerini bi kenara bırak anladık hamişsin
git kan ver barim de hepimiz rahatlayalımmmmmmm

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ve bebişine seni seviyorum..

sehercim tebrik ederim hayatımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…