2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ya eşim boludan gelince tablete sarılır gece yarısına kadar K.K da takılırdım, eşim zorla yatırırdı. Dün valla on olmadan yataktaydım nasıl uyku bastırdı anlatamam yorgunda değildim, şuan bile nasıl esniyorum anlatamam annemle telefonda konuştuk biraz önce zor konuştum bayılacaktım çünkü esnemekten. Umarım bu uyku hali gebelik belirtisidir Bu gün öyle böyle geçer, yarın piknik yapacağız, pazarda kocamla sahilde kahvaltı kendime hususi termos aldım günleri öyle geçireceğim pazartesi bir bakmışsın gelmiş. Kız o değilde p.tesi nasıl geçecek bu günler nasıl geçecek diye akla karayı seçiyordum geçti valla. Çok konuştum değil mi

aynen canımm pazartesıı gercekten ölumm benm için bir bugun bırde pazartesıı ondan sonra bunn kesesı kalp atısı vs dıyeee gıder inş

aynen canımm pazartesıı gercekten ölumm benm için bir bugun bırde pazartesıı ondan sonra bunn kesesı kalp atısı vs dıyeee gıder inş

Orada olduklarını bilelim de keseyi de görür kalbide duyarız inşallah Allahın izniyle

Aşağıdan bir şey alıp geleceğim hemen

yok bitanem ya ne cok konuşması..
gebelikte uyku belırtısı en yaygın olanı bıtanem..
allahım sonunda yuzunu guldursun ve sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsınn ınsallah..
transferden sonrası bana zor gecıyordu canımmmm hadı bakalımm az kaldı sonucu öğrenme iyi dayandın valla..

kuzucummmmmmmmm hamılelık gerçekten zor bır süreç..
güzel değer almakla da bitmiyor maalesef
benım ıs yerınde kı arkadaşım hamıs demiştim gecen de kız h.sonu doktora gitmişti kalp atışı için maalesef kalp atışını duyamadılar bebiş ölmüş 2 aylık hamıleydı..bıde normal gebelikti yani..
çok zor valla rabbım hayırlı sağlıklı evlat versin herkese

saoll canm ınsallah dogrudur bır aksılık yoktur bugun kanda verecem darısı herkezn basına olsnn

canımcımm bazir belli test pozitif..
değerin de güzel çıkacak inşallah..rabbım kucağına almayı nasip etsin

GÜNAYDINLARRR ALLAH'IM SENDEN İSTENEN ŞEYLERİN HAYIRLISINI DUANIN HAYIRLISINI KURTULUŞUN HAYIRLISINI İŞLERİN HAYIRLISI SEVABIN HAYIRLISINI HAYATIN HAYILISINI ÖLÜMÜN HAYIRLISINI DİLİYORUMM NASİP ET RABBİM hayırlı cumalar

sakınnnnnnnnnnn gitme geri dönnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84:test almaya gitmiyorsun değilmii

Kandırdıııııım
Yok yok canım ayaklarım çok üşüdü çorap alayım dedim belki hamileyimdir mamileyimdir üşütmiyim dedim

Valla iyi dayandım ben bile şaşırıyorum

Canım hayrli ugurlu olsun transferin inşallah bebisin sana sıkı sıkı tutundu çok sık giremiyorum baya şey kaćırmışim test gününe de az kalmış işallah pozitif haberini aliriz

bugün müsaitsen git kan ver 10.gündesin 12.günde bir daha kan verirsin..
yorumlayamadım idrara görede kesin konuşamayız bu saatten sonrası kan değeri olmalı..

Testin kendisinden kaynaklanıyordur canım yoksa niçin olsun canım Allah Allah
Canim en güzeli kan bu testler kafa karıştırıyor :44:
Bugün kan ver istersen hersey daha net olur
bi sorun olduğu belli zaten.bugün işyerinden vakit bulabilirsem kan veririm hakkımzda hayırlısı olsun

Amiiiiiin Allahım amin

Canım hayrli ugurlu olsun transferin inşallah bebisin sana sıkı sıkı tutundu çok sık giremiyorum baya şey kaćırmışim test gününe de az kalmış işallah pozitif haberini aliriz

Canım çok teşekkür ederim inşallah hayırlı bir sonuç alırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…