TATLIŞIMM günaydınn insan elbette kendını her duruma hazırlamalı ama benım ıcımden senınn sonucun hep pozitif diye geçiyor ne bileyim umarım yanılmam..
ayrıcaa böyle düşünmene sevindim dünyanın sonu değil tabıkı..
Gununuz aydınn...
Cumanız mübarek olsun canlar...
aynen canımm pazartesıı gercekten ölumm benm için bir bugun bırde pazartesıı ondan sonra bunn kesesı kalp atısı vs dıyeee gıder inşYa eşim boludan gelince tablete sarılır gece yarısına kadar K.K da takılırdım, eşim zorla yatırırdı. Dün valla on olmadan yataktaydım nasıl uyku bastırdı anlatamam yorgunda değildim, şuan bile nasıl esniyorum anlatamam annemle telefonda konuştuk biraz önce zor konuştum bayılacaktım çünkü esnemekten. Umarım bu uyku hali gebelik belirtisidirBu gün öyle böyle geçer, yarın piknik yapacağız, pazarda kocamla sahilde kahvaltı kendime hususi termos aldım günleri öyle geçireceğim pazartesi bir bakmışsın gelmiş. Kız o değilde p.tesi nasıl geçecek bu günler nasıl geçecek diye akla karayı seçiyordum geçti valla. Çok konuştum değil mi
gunaydın canmm sanada hayırlı cumalar hepımıze hayırlı bır cuma olsun ınsallahh
Kanını verdin m canım?
aynen canımm pazartesıı gercekten ölumm benm için bir bugun bırde pazartesıı ondan sonra bunn kesesı kalp atısı vs dıyeee gıder inş
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ve bebişine seni seviyorum..
sehercim tebrik ederim hayatımmmmmmmmmm
aşağıdan bir şey alıp geleceğim hemen
Ya eşim boludan gelince tablete sarılır gece yarısına kadar K.K da takılırdım, eşim zorla yatırırdı. Dün valla on olmadan yataktaydım nasıl uyku bastırdı anlatamam yorgunda değildim, şuan bile nasıl esniyorum anlatamam annemle telefonda konuştuk biraz önce zor konuştum bayılacaktım çünkü esnemekten. Umarım bu uyku hali gebelik belirtisidirBu gün öyle böyle geçer, yarın piknik yapacağız, pazarda kocamla sahilde kahvaltı kendime hususi termos aldım günleri öyle geçireceğim pazartesi bir bakmışsın gelmiş. Kız o değilde p.tesi nasıl geçecek bu günler nasıl geçecek diye akla karayı seçiyordum geçti valla. Çok konuştum değil mi
aynen canımm pazartesıı gercekten ölumm benm için bir bugun bırde pazartesıı ondan sonra bunn kesesı kalp atısı vs dıyeee gıder inş
saoll canm ınsallah dogrudur bır aksılık yoktur bugun kanda verecem darısı herkezn basına olsnn
sakınnnnnnnnnnn gitme geri dönnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84:test almaya gitmiyorsun değilmii
yok bitanem ya ne cok konuşması..
gebelikte uyku belırtısı en yaygın olanı bıtanem..
allahım sonunda yuzunu guldursun ve sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsınn ınsallah..
transferden sonrası bana zor gecıyordu canımmmm hadı bakalımm az kaldı sonucu öğrenme iyi dayandın valla..
kuzucummmmmmmmm hamılelık gerçekten zor bır süreç..
güzel değer almakla da bitmiyor maalesef
benım ıs yerınde kı arkadaşım hamıs demiştim gecen de kız h.sonu doktora gitmişti kalp atışı için maalesef kalp atışını duyamadılarbebiş ölmüş 2 aylık hamıleydı..bıde normal gebelikti yani..
çok zor valla rabbım hayırlı sağlıklı evlat versin herkese
canımcımm bazir belli test pozitif..
değerin de güzel çıkacak inşallah..rabbım kucağına almayı nasip etsin
Ya eşim boludan gelince tablete sarılır gece yarısına kadar K.K da takılırdım, eşim zorla yatırırdı. Dün valla on olmadan yataktaydım nasıl uyku bastırdı anlatamam yorgunda değildim, şuan bile nasıl esniyorum anlatamam annemle telefonda konuştuk biraz önce zor konuştum bayılacaktım çünkü esnemekten. Umarım bu uyku hali gebelik belirtisidirBu gün öyle böyle geçer, yarın piknik yapacağız, pazarda kocamla sahilde kahvaltı kendime hususi termos aldım günleri öyle geçireceğim pazartesi bir bakmışsın gelmiş. Kız o değilde p.tesi nasıl geçecek bu günler nasıl geçecek diye akla karayı seçiyordum geçti valla. Çok konuştum değil mi
bugün müsaitsen git kan ver 10.gündesin 12.günde bir daha kan verirsin..
yorumlayamadım idrara görede kesin konuşamayız bu saatten sonrası kan değeri olmalı..
Testin kendisinden kaynaklanıyordur canım yoksa niçin olsun canım Allah Allah
bi sorun olduğu belli zaten.bugün işyerinden vakit bulabilirsem kan veririm hakkımzda hayırlısı olsunCanim en güzeli kan bu testler kafa karıştırıyor :44:
Bugün kan ver istersen hersey daha net olur
GÜNAYDINLARRRALLAH'IM SENDEN İSTENEN ŞEYLERİN HAYIRLISINI DUANIN HAYIRLISINI KURTULUŞUN HAYIRLISINI İŞLERİN HAYIRLISI SEVABIN HAYIRLISINI HAYATIN HAYILISINI ÖLÜMÜN HAYIRLISINI DİLİYORUMM NASİP ET RABBİM hayırlı cumalar
Kizlar 9 yazan dün aksam sıvı almadan yaptgm 10 yazanda bu sabahki.neden sabah yaptgm siliklesmis olabilir ya :26:
Eki Görüntüle 1125989 Eki Görüntüle 1125990
Canım hayrli ugurlu olsun transferin inşallah bebisin sana sıkı sıkı tutundu çok sık giremiyorum baya şey kaćırmışim test gününe de az kalmış işallah pozitif haberini aliriz
Kandırdıııııım
yok yok canım ayaklarım çok üşüdü çorap alayım dedim belki hamileyimdir mamileyimdir üşütmiyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?