2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hadi hayirlisi olsun insallah olacak...benim bugun degil birdahaki cuma test.hayirlisi canim:)))

Kuzucummm hayırlı olsun transferin güzel anne hep dua ediyorum size😇 gelemesemde inşallah bebisin seninle bu yaz hamiş dolaşicaksin ortalikta sana gelipte haber veremedim doktor sonucunu kızım olucakmış inşallah sağliklı sihatli kucagimiza almak nasib olur seni çok seviyorum beslenmene dikkat et

Ay bu ne şimdi yaaa :26:
Bence de git bi kan ver lütfen.
Testin dandikliğindendir diye umuyorum. :18:

kalbimi ferah tutuyorum ben.elimden geleni yaptım tevekkülüm rabbime.hakkımda hayırlıysa onları bana verir hayırlı değilse vermez.herşey rabbimden.

Senin ismin nasıl kırmızı renkte söyle bizede

Beni biraz daha çok seviyormuş KK
Canım Kadınlar Kulübü Soma'ya yardım amaçlı bir kampanya düzenledi, amayaa link verince haberim oldu benim de.
Oraya bağış yapınca Pro üyelik satın almış oluyorsun, yani Pro üye oluyorsun ama gelirini Soma'ya gönderiyorlar.
İsmim bu yüzden kırmızı oldu.

günaydın canımmmmmmmm aminnn

Pro üyelikte gelir mi kazanıyorsun?
Bak hemen nasıl fark ettim isminin kırmızı olduğunu?

ikizler burcuyla da hiç anlaşamam ben
aslan burcu olaraktan
aferin sana durabileni takdirle karşılıyorum

tamam tamam usluyum öle bi yaramazlık yapıverdim arada kaçamak

aferiin öle kaçamaklar yapma bi daha bakiiimmm

bende sizlerin bebişlerinizi yicem hatta poposunda poposunada vurucam nerde kaldınız diye

inşallah canm vur vur teyzesiii

sıkma canını sen tatlm kendi doktorunu dinle

aha bebiş geliyoooo inşallah kanda da yüksek yüksek cıkar canm degerlerin

Hepinize günaydın.... İşe gidiyorum şimdi. Öğleden sonra görüşmek üzere

günaayydıın kolay gele canm

Gununuz aydınn...
Cumanız mübarek olsun canlar...

günaydınlar canm hayırlı cumalar

bak yaa kızımm sen hamilesin inşallaaah ama böle de düşünmen güzel her şey Allahın takdirinde artık sen elinden geleni yaptın

günaydın kader ortaklarım,,
herkese hayırlı cumalar dilerim.. inşallah hamile haberleri alırız bugün..
sevgiler

günaaydıın canmmm

Aşağıdan bir şey alıp geleceğim hemen

baak nasııı korkuttu beni yaa kandırıkçıııı meger corap almaya gidiyomus hıh

amiiiiiinnn canmmm amin inşallaah günaydııınnn

Kuzum inanıyorum bu sefer hersey güzel olacak ama böyle kendini hazirlaman güzel cikarirsin yastık altındaki altınları başlasın tedaviye insalah gerek kalmaz

Pro üyelikte gelir mi kazanıyorsun?
Bak hemen nasıl fark ettim isminin kırmızı olduğunu?

Yok kız ne geliri kazanıcam
Normalde KK kazanıyor, ama o parayı Soma'ya bağışlıyor anlatabildim mi?
Yardım amaçlı dahi olsa para toplamak yasak olduğundan Kazen böyle bir yol bulmuş. "Sizden aldığımız paraları Soma'ya göndereceğiz ama bir soran olursa da Pro üyelik sattık diyeceğiz" dedi. Ben de bu yüzden pro üyelik satın aldım.
Ne uyanıksın sen cin cin

Kuzum inanıyorum bu sefer hersey güzel olacak ama böyle kendini hazirlaman güzel cikarirsin yastık altındaki altınları başlasın tedaviye insalah gerek kalmaz

kız ben senin avatar kızını yeriimmm o ne tatlılık öleee

bende katılmak isityordum o kapanyaya ama kredi kartı ile katılıyormuşuz bizde kart kulanmıyoruz o yüzden çok üzüldüm kk katılamadım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…