Ay bu ne şimdi yaaa :26:
Bence de git bi kan ver lütfen.
Testin dandikliğindendir diye umuyorum. :18:
Hadi hayirlisi olsun insallah olacak...benim bugun degil birdahaki cuma test.hayirlisi canim:)))
kizlar 9 yazan dün aksam sıvı almadan yaptgm 10 yazanda bu sabahki.neden sabah yaptgm siliklesmis olabilir ya :26:
Eki Görüntüle 1125989 Eki Görüntüle 1125990
Ay bu ne şimdi yaaa :26:
Bence de git bi kan ver lütfen.
Testin dandikliğindendir diye umuyorum. :18:
Canım çok teşekkür ederim inşallah hayırlı bir sonuç alırım inşallah
Senin ismin nasıl kırmızı renktesöyle bizede
kalbimi ferah tutuyorum ben.elimden geleni yaptım tevekkülüm rabbime.hakkımda hayırlıysa onları bana verir hayırlı değilse vermez.herşey rabbimden.
Inşallah alcaksin içime öyle doğuyor dualarim sizinle Allahim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah
GÜNAYDINLARRRALLAH'IM SENDEN İSTENEN ŞEYLERİN HAYIRLISINI DUANIN HAYIRLISINI KURTULUŞUN HAYIRLISINI İŞLERİN HAYIRLISI SEVABIN HAYIRLISINI HAYATIN HAYILISINI ÖLÜMÜN HAYIRLISINI DİLİYORUMM NASİP ET RABBİM hayırlı cumalar
Beni biraz daha çok seviyormuş KK
Canım Kadınlar Kulübü Soma'ya yardım amaçlı bir kampanya düzenledi, amayaa link verince haberim oldu benim de.
Oraya bağış yapınca Pro üyelik satın almış oluyorsun, yani Pro üye oluyorsun ama gelirini Soma'ya gönderiyorlar.
İsmim bu yüzden kırmızı oldu.
canım kan ver bu günnn 12. Gün yeniden ver
Yok kız valla yapmadım
Nasıl kendimi tutabildiğime şaşırdın değil mi?Ki bu arada ben İkizler burcuyum ve inanılmaz sabırsızımdır kafama koyduğumun saniyesinde o iş olmalı mümkünatı yok bekleyemem ama nasıl bekliyorum inan ben bile bilmiyorum
tamam tamamusluyum öle bi yaramazlık yapıverdim arada kaçamak
bende sizlerin bebişlerinizi yicem hatta poposunda poposunada vurucam nerde kaldınız diye
Saglil ocagindan test istediler idrar oradada kani yaptilar.bugun sonuc cikti goturdum.bizim ebe bakteri var doktora gosterelim dedi. Gosterdi.kanama gozukuyor, cok bakteri var bu duruma gore sen kum dokuyorsun dedi.idrarda yanma felen varmi kana varmi diye soruyo bendede bisiy yookkk.sadece hafif akıntı.kadin doguma gozukmen lazım bu bakteri gebeligin ilk uc ayında düsük riski dedi.
Cok korktum ve telas yaptim.kendi daktirima gittim abarticak bisey yok dedi hafif bakteri var antibiyotik verdi bide suya karıştirilan bi ilac.bidaha gitme dedi sadece tetanoz aşısi icin gitdedi oraya.
yaa öylemııı cok dıkkat et canmm sen yınede usutmemeye calıs tamammı gecmıs olsun annesı bebısımıze ıyı bak tamammı
saolun kızlarr demek görmedınızzEki Görüntüle 1125915 Eki Görüntüle 1125916
Hepinize günaydın.... İşe gidiyorum şimdi. Öğleden sonra görüşmek üzere
Gununuz aydınn...
Cumanız mübarek olsun canlar...
Bu gün kendimi artık olumsuza da alıştırmaya başlayacağım. Belirtiler beni epey gaza getirdi ama olumsuza da hazır olmalıyım. Mesela diyorum ki olmazsa canım sağ olsun bu gün olmadı diye yarın olmayacak değil, yaz da geldi keyfime bakar gezer, tozar, tatil yapar, cunda balıksonra taşınır, evi bir güzel yerleştirir sonra altınları bozdurur gene denerim diyorum
günaydın kader ortaklarım,,
herkese hayırlı cumalar dilerim.. inşallah hamile haberleri alırız bugün..
sevgiler
Aşağıdan bir şey alıp geleceğim hemen
GÜNAYDINLARRRALLAH'IM SENDEN İSTENEN ŞEYLERİN HAYIRLISINI DUANIN HAYIRLISINI KURTULUŞUN HAYIRLISINI İŞLERİN HAYIRLISI SEVABIN HAYIRLISINI HAYATIN HAYILISINI ÖLÜMÜN HAYIRLISINI DİLİYORUMM NASİP ET RABBİM hayırlı cumalar
Bu gün kendimi artık olumsuza da alıştırmaya başlayacağım. Belirtiler beni epey gaza getirdi ama olumsuza da hazır olmalıyım. Mesela diyorum ki olmazsa canım sağ olsun bu gün olmadı diye yarın olmayacak değil, yaz da geldi keyfime bakar gezer, tozar, tatil yapar, cunda balıksonra taşınır, evi bir güzel yerleştirir sonra altınları bozdurur gene denerim diyorum
Valla iyi dayandım ben bile şaşırıyorum
Pro üyelikte gelir mi kazanıyorsun?
Bak hemen nasıl fark ettim isminin kırmızı olduğunu?
Kuzum inanıyorum bu sefer hersey güzel olacakama böyle kendini hazirlaman güzel cikarirsin yastık altındaki altınları başlasın tedaviye insalah gerek kalmaz
bi sorun olduğu belli zaten.bugün işyerinden vakit bulabilirsem kan veririm hakkımzda hayırlısı olsun
beni biraz daha çok seviyormuş kk
Canım kadınlar kulübü soma'ya yardım amaçlı bir kampanya düzenledi, amayaa link verince haberim oldu benim de.
Oraya bağış yapınca pro üyelik satın almış oluyorsun, yani pro üye oluyorsun ama gelirini soma'ya gönderiyorlar.
Ismim bu yüzden kırmızı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?