vayy vayyyy....
ozaman para sana çıksın cnm
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN
şİMdidenn doğumm günüünnnn kutlu olsun arkadaşımmmmmmmmmmmm
bebem nice yaşlara en güzel zamanlarındasın sağlıkla mutlulukla bebişle gelsin yeni yaşın
doğum günün kutlu olsun canım yeni yıl sana gönlünden geçen güzellikleri nasip eder inşallah
bir kaç gün vurunca e2 değerine bakılır sonra doz düşülür gerekirse...
hadi bakalımmm hayırlısı olsun canımm..
o konuda bı bılgım yok benım kızlar söyler cnm
HAYIRLI OLSUN SONU BEBİŞLİ BİTSİN İNŞŞ canım ikinci muayenede gerek duyarsa düşürür dr endişeleneme
merhaba,
dun bahcecı saglık klınıgındeydım ve bısmıllah dıyerek basladık tedavıye... 5 gun boyunca ıgne olacagım ve nasıpse c.tesı gunu tekrar klınıge gıdecegım... bakalım sonrasında neler yasanacak... Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah... cok garıp duygular ıcındeyım ısmını koyamadıgım, sadece duamdır kı ısteyen herkeze evlat sevgısını yasamayı nasıp etsın Rabbım...
Çok tskler canım benim rabbim bu yeni yılda hepimize saglık sıhat huzr mutluluk versin inş bol bol bebişler olsun hepimzinsizleri çok seviyorum
Ayyy ne güzell çok sağol canım benimmmmmmgel kız bida öpümm iyki varsınz canlar bak noel babadan ne istedim hepmizeEki Görüntüle 915154 hediyelerimz inş bunlar olsun
merhaba,
dun bahcecı saglık klınıgındeydım ve bısmıllah dıyerek basladık tedavıye... 5 gun boyunca ıgne olacagım ve nasıpse c.tesı gunu tekrar klınıge gıdecegım... bakalım sonrasında neler yasanacak... Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah... cok garıp duygular ıcındeyım ısmını koyamadıgım, sadece duamdır kı ısteyen herkeze evlat sevgısını yasamayı nasıp etsın Rabbım...
Sagol canim benim.insallah yeni yilin ilk gunu guzelcr baslar
Çok tskler canım benim rabbim bu yeni yılda hepimize saglık sıhat huzr mutluluk versin inş bol bol bebişler olsun hepimzinsizleri çok seviyorum
Ayyy ne güzell çok sağol canım benimmmmmmgel kız bida öpümm iyki varsınz canlar bak noel babadan ne istedim hepmizeEki Görüntüle 915154 hediyelerimz inş bunlar olsun
merhaba,
Sagol canim benim.insallah yeni yilin ilk gunu guzelcr baslar
Tsk edrim canım benim buldum öyleBENDE SENİİ çok sevıyorum canım benımm..
inşallah hep musmutlu olursun :)
hadi bakalımm hayırlısı olsun sonu bebişli olsun ...
paylaşımlarınaaa bayıldımmmmmmm canım..
inşallah canımm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?