2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Amin canım..
Yeni yılda da gelcek sıpalarımız

evet canım didemin ikizleri olacak ama bir bebek say sen onu birini bana vercek çünkü sağolsun sendenmi esirgeyecem aramızda bir bebenin lafımı olur dedi

bence de versin demi o kadar kıyak geçsin artık
hem senin topiğin sayesinde öğreniyoz herşeyi
benimde inş bigün ikiz üçüz olursa söz biri senin

bence de versin demi o kadar kıyak geçsin artık
hem senin topiğin sayesinde öğreniyoz herşeyi
benimde inş bigün ikiz üçüz olursa söz biri senin

ohhh süper valla ben doğurcam diye parçalamayım kendimi hazı yapılmışlarla 10 tane çocuğum olur hasılat iyi valla

ohh ne iyi demi oturduğun yerden gelsin bebişler
şaka bi yana ama inş hepimizin biri yakasında biri kucağında bir sürü bebişi olsun
bi futbol takımı çıksın
zaten ben şimdi ye doğurmuş olsaydım 3 -4 tane doğurcaktım her yıla bi bebek adam ceketini atsa hamile kalırmışım
ohhh süper valla ben doğurcam diye parçalamayım kendimi hazı yapılmışlarla 10 tane çocuğum olur hasılat iyi valla

Evetcyazmam 3 dk..idi))) ama şu son 10 yılı kitap yazssam çok satarım:))) insallah hepimizin bu hikayelerimizin sonu zor başlayan bebek masalları isimli bi topik olur:))) artik buralardayım görsrüz))

canım okuyunca yaşadıklarını çok üzüldüm
inşallah bunlar geride kaldı ve Allahım sana güzellikleri versin canım
çok şey yaşamışsın ama her karanlığın bir aydınlığı var vee bu aydınlık artık sana bize
tüm bekleyenlere yakın olsun canım arada gel bizlere haber ver durumundan merak ederiz biz çünkü

selam çıtır anne adaylarına
2014 süper duble süper bir yıl olsun Allahım
bizlere güzellikler yaşatsın ve hepimiz bu yıl bebeklerimize kavuşalım inşallahhh

Evetcyazmam 3 dk..idi))) ama şu son 10 yılı kitap yazssam çok satarım:))) insallah hepimizin bu hikayelerimizin sonu zor başlayan bebek masalları isimli bi topik olur:))) artik buralardayım görsrüz))

hayalim zaten gebe kalıp gebelerimiz ve anne olmuşlarımızı bir araya getirmek istiyorum...
inşallah o günleride görürüz hepbirlikte..

hiçbişey olmaz ferah ol inşallah yumurtaların gelişmiş olacak ama stres yapma sakın canım

Evet..tatlım buralarda olucam yeni bi tedaviye basladım ve ilaçlar kullanıyorum tüpe hazırlık))) ins..ocak 11 gibi ignelere baslarım hayırlısı rabbim ol derse olur insaallah
hayalim zaten gebe kalıp gebelerimiz ve anne olmuşlarımızı bir araya getirmek istiyorum...
Insallah tatlım hep beraber yasayalım

Son düzenleme:

ayy ben tosuncuklarımı alıp gelirim teyzesi (ikiz olacakya)
yeğenlerimle oynasınlar
kavga edermişiz senin çocuk benimkinin saçını çekiyo diye

kızlar ben yemek yapmadııım kalkıp bişeyler hazırlayım
ne sıkıcı kadın olmak yaw

ayy ben tosuncuklarımı alıp gelirim teyzesi (ikiz olacakya)
yeğenlerimle oynasınlar
kavga edermişiz senin çocuk benimkinin saçını çekiyo diye

sanada ikiz yakışır zaten heybetli hatunsun rahat taşırsın tosuncuklarınla beklerim gebeler topiğimize

merhaba arkadaşlar. ben mi çok tembelim bu ev hanımlığımı zor yavv. 2 saattir mutfaktan çıkamadım. daha yerleri sileceğim size bir bakayım dedim. gerçi bugün çarşıdaydım işlerim gecikti. okuduğum kadarıyla yeni Anne adaylarımız var. HOŞGELMİŞLER. inşallah 2014 te hepimiz hayırlısıyla ANNNNNNNNNNNEEEEEEE OLURUZ. hayırlı uğurlu sağlıklı huzurlu mutlu güzel günlerimiz olur ALLAHIN izniyle inşallah. kucak dolusu sevgiler bayanlar.

birbirinden güzel anne adayları, tanımadan sevdiğim, merak ettiğim, endişelendiğim, güzel haberlerini beklediğim arkadaşlarım.hakkımızda hayırlısının olacağı, kucaklarımızın boş kalmayacağı, yeni yeni sevinçlerle geçecek bir yıl olmasını diliyorum yüce rabbimden.hepimize ailelerimizle beraber sağlıklı sıhhatli mutlu seneler

aysegulu hosgeldin canim annelik yolunda katlandigin bunca uzuntu ve cabanin hatirina Rabbim sana bebisler nasip eder insallah hayirlisiyla bizum topimiz sana da ugurlu gelir dilerimkizlar karar verdim bu ovulasyon testleri pko da ise yaramiyi cunki hep silik cizgi cikiyortedavisi baslayan arkadaslara bebisli sonuclar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…