2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amiiin inşallah canım ama senin o güzel hatırın için bende sana 500 beta hcg gelsin

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NE SÜPER OLURDU DEĞİLMİİİİİ BU SABAH KENDİMİ HAMİLE SANIRIYORM :44::44::44::44::44::44rüya gibi bir şey )KALKIP ASPİRİN İÇMELİYİM DİYORUM(pıhtılaşmama var ya ) SONRA KENDİME GELDİM NE OLUYOR NİYE BÖYLE OLUYOR DİYEE:26::26::26::26::26::26: ADETİM YAKLAŞTI YAAA AKILLA KALP YARIŞTA YİNE :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

Aaaa hayra yoralım canım belli mi olur
Bende bu akşam rüyamda elim karnıma gidiyor düğme gibi birşey elime geliyor küçücük eşime diyorum ki bak bu bebek

aaaa hayra yoralım canım belli mi olur
Bende bu akşam rüyamda elim karnıma gidiyor düğme gibi birşey elime geliyor küçücük eşime diyorum ki bak bu bebek

allah gönlunuze göre versınn canlarım ınsallaah

zaman daraldıkça heycanım büyüyor kızlar
hiç bir belirtim yok
herkes crione jel geri geliyor diye yazıyor artık jel çamaşırımada geri gelmiyor
bgn 3. ve son proluton iğnem vardı onu vuruldum estrofem ve folik asit devam zaten
Allah sonumuzu selamet etsin inşallah
Hepimize iyi müjdeler vermeyi nasip etsin

Son düzenleme:

Senin test günün ne zamandı canım? 7. Günü sayarken transfer gününü saymıyorsun değil mi?

Nerdesiniz yahu beni burada yapayanlız bıraktınız, ziyaretçi bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…