Bu gidişle 9 ay bitmezşaka bir yana kuzum tabiki geçecek bizler gebeliğe alışık olmayınca böyle heyecan yapıyoruz
Amiiin inşallah canım ama senin o güzel hatırın için bende sana 500 beta hcg gelsin
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONE SÜPER OLURDU DEĞİLMİİİİİ BU SABAH KENDİMİ HAMİLE SANIRIYORM :44::44::44::44::44::44 rüya gibi bir şey )KALKIP ASPİRİN İÇMELİYİM DİYORUM (pıhtılaşmama var ya ) SONRA KENDİME GELDİM NE OLUYOR NİYE BÖYLE OLUYOR DİYEE:26::26::26::26::26::26: ADETİM YAKLAŞTI YAAA AKILLA KALP YARIŞTA YİNE :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
evet canım burda da olduuu... geçmiş olsun hepimize..... bu arada inşallah pazartesi güzel haberler alırsın... şimdi okudum.... sorun olmaz inşallahhhhDeprem oldu((
evet canım burda da olduuu... geçmiş olsun hepimize..... bu arada inşallah pazartesi güzel haberler alırsın... şimdi okudum.... sorun olmaz inşallahhhh
tebrikkk ederimm canımmm çok mutlu oldum... Hayırlı olsun.....
sağolasın cnm inşallahhhh kalp atışlarını duymak nasip olur:85:
ooooooooooooooooooooooNe süper olurdu değilmiiiii bu sabah kendimi hamile sanırıyorm :44::44::44::44::44::44 rüya gibi bir şey )kalkıp aspirin içmeliyim diyorum (pıhtılaşmama var ya ) sonra kendime geldim ne oluyor niye böyle oluyor diyee:26::26::26::26::26::26: Adetim yaklaştı yaaa akılla kalp yarışta yine :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
aaaa hayra yoralım canım belli mi olur
Bende bu akşam rüyamda elim karnıma gidiyor düğme gibi birşey elime geliyor küçücük eşime diyorum ki bak bu bebek
günaydın kızlar maalesef kimyasal gebelik. 8. Gün 9,25 , 10. Gün değerim 13,68
allah gönlunuze göre versınn canlarım ınsallaah
Depremi yaşayan arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun...
Teşekkür ederiz canım izmir fena sallandı:18::18::18::18:
Teşekkür ederiz canım izmir fena sallandı:18::18::18::18:
sağolasın canım valla ben de çok korktum :18:
baya baya hissettik büyük geçmiş olsun hepimize
çok şükür böyle atlattık Allah tekrr göstermesin
zaman daraldıkça heycanım büyüyor kızlar
hiç bir belirtim yok
herkes crione jel geri geliyor diye yazıyor artık jel çamaşırımada geri gelmiyor
bgn 3. ve son proluton iğnem vardı onu vuruldum estrofem ve folik asit devam zaten
Allah sonumuzu selamet etsin inşallah
Hepimize iyi müjdeler vermeyi nasip etsin
sağolasın canım valla ben de çok korktum :18:
baya baya hissettik büyük geçmiş olsun hepimize
çok şükür böyle atlattık Allah tekrr göstermesin
Ben geldimNerdesiniz yahu beni burada yapayanlız bıraktınız, ziyaretçi bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?