2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Çok istiyorum pozitif olmak ama elimde değilll cnm
allahım herkeze sıkıntısız sorunsuz bi hamilelik yaşatır

kuzum çok haklısın bu kadar umut etmişken olumsuzluk yaşmak (yaşayacağını düşünmek)üzer insanı ama 9. haftada kalp atışını duyanlar var vee tüp bebekte 1 2 hafta geriden takip eden gebelikler olabiliyor demişti bizim dr üzme lütfen kendini bu yaşanalar takdiri ilahii inşş sorun olmayacak hafta gidince pıt pıtları duyacaksın

Senin yazdıkların benim içimi rahatlattı allah senden razı olsun senin gibi güçlü bayan olmak isterdim sana ve güldene hayranımmmm
o kadar sıkıntının derdinin arasında bizlere morak veriyorsunuz bitanesiniz bitaneeeeeee

allah senden de razı olsun evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama sizlerde en az bizim kadar güçlüsünüz

hehe herkes korkmuş ben gibi inşallah benimde şu korkularım biter kız
Bu gidişle 9 ay bitmezşaka bir yana kuzum tabiki geçecek bizler gebeliğe alışık olmayınca böyle heyecan yapıyoruz
inşallhh kuzum inşallahhhhh hepimizin sağlıklı bebişleri olur inşallahhhhh
Inşallah bitanem dualarim sizinle bebisin cuma günü anne ben burdayım diyecek
Bu arada canim Başka doktora gitmende fayda var

Daha dün gittim pazartesi günü başka bi doktora gideyim diyorum :26:

eee sen ne zaman test yapcan
kanına girmiş gibi olmayımda

Pazartesi yapacağım şekerim
35 yaşındayım ilk defa birşeye bu kadar sabrediyorum, bari bu seferki değişik olsun diye idrar testine sarılmadım. Tabi sonuç olumsuz çıkarsa da boşuna kendime eziyet etmiş olmuş olcağım ama neyse napiyim yaaa, buna mı üzüleyim yani. Olursa olur olmazsa olmaz kalan sağlamlar bizimdir kalmayanlara güle güle

Bi halimi görsen acırsın bana resmen güçlü olmaya çalışıcam eşim benden daha güçlü dua ediyor hep ben resmen kitlendim namaz bile kılamıyorum

kuzumm asla kendini acınacak halde görmee BAK BİZ İNSANLARIN GÜNÜN YETTİĞİ YAPABİLECEĞİMİZ ŞEYLER VARDIR MESELA TEDAVİYE GİTMEK İÇİN DR BULURUZ PARA AYARLARIZ İLAÇALRI DÜZENLİ KULANIRIZ AMA YUMURTAMIZIN BÜYÜMESİ BÜYÜMEMESİ DÖLENMESİ DÖLENMEMESİ YADA GEBE KALABİLMEK YADA BU GEBELİĞİ SÜRDÜREBİLMEK BİZİM DIŞIMIZDA GELİŞEN TAKDİRİ BİR GÜCÜN ELİNDEDİR SAKIN KENDİNİ ÜZME VE SUÇLAMA SENİN HATAN YÜZÜNDEN OLAN BİR ŞEY DEĞİL (kii olmuş bir şeyde yok oratda )EĞERKİ HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YAŞARSAN BU RABBİMİN SANA YENİ BİR SINAVIDIR AMA HER ŞEY GÜZEL GİDERSE BUDA RABBİMİN SANA MÜKAFATIDIR SAKIN ÜZME KENDİNİİİ İNŞŞŞŞŞŞ SORUN OLMAYACAK DUA EDİP RABBİME SIĞINMAKTAN BAŞAK HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORUZ ........................... BİRDE ŞUNU HİÇÇÇ UNUTMA EĞERKİ SAĞLIKSIZ BİR GEBELİKESE BU 3 4 5 AY SONRA BUNU FARK EDİP KAYBETMEK ÇOK DAHA ZOR OLUR O YÜZDEN TEVEKÜL EDİP DUA EDECEKSİN BİZDE DUA EDECEĞİZ SANA

pazartesi beta hcg tavan paymış olsun inşşşşş çok değil şöyle bir 400 falan yeter

Yok daha neler birşey olmayacak bebeğine onun kalbi atacak ve kucağına gelecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…