Aslında gitmeyi düşünüyorım cumaya kadar bekleyemem gibi geliyor kızılaya gitsem olurmu acaba :26:
günaydın kızlar maalesef kimyasal gebelik. 8. gün 9,25 , 10. gün değerim 13,68
Çok istiyorum pozitif olmak ama elimde değilll cnm
allahım herkeze sıkıntısız sorunsuz bi hamilelik yaşatır
bence vakit bulursan git pazartesi günü lütfen bellimi olur dimi ???
İyi kalpli arkadaşım allahhh razı olsun inşallahh dediğin gibi olurr
kuzum çok haklısın bu kadar umut etmişken olumsuzluk yaşmak (yaşayacağını düşünmek)üzer insanı ama 9. haftada kalp atışını duyanlar var vee tüp bebekte 1 2 hafta geriden takip eden gebelikler olabiliyor demişti bizim dr üzme lütfen kendini bu yaşanalar takdiri ilahii inşş sorun olmayacak hafta gidince pıt pıtları duyacaksın
günaydın kızlar maalesef kimyasal gebelik. 8. gün 9,25 , 10. gün değerim 13,68
inşaAllahhh olacakk canımm...dua edelım kuzummm..Rabbim buyuk nelere kadir biliyorsunn...Dilerim bu gunler cabuk gecer ve pıtpıtlarını duyacaksın kuuzumm..
Senin yazdıkların benim içimi rahatlattı allah senden razı olsun senin gibi güçlü bayan olmak isterdim sana ve güldene hayranımmmm
o kadar sıkıntının derdinin arasında bizlere morak veriyorsunuz bitanesiniz bitaneeeeeee
allah senden de razı olsun evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama sizlerde en az bizim kadar güçlüsünüz
Bu gidişle 9 ay bitmezhehe herkes korkmuş ben gibiinşallah benimde şu korkularım biter kız
Inşallah bitanem dualarim sizinle bebisin cuma günü anne ben burdayım diyecekinşallhh kuzum inşallahhhhh hepimizin sağlıklı bebişleri olur inşallahhhhh
Bu gidişle 9 ay bitmezşaka bir yana kuzum tabiki geçecek bizler gebeliğe alışık olmayınca böyle heyecan yapıyoruz
Inşallah bitanem dualarim sizinle bebisin cuma günü anne ben burdayım diyecek
Bu arada canim Başka doktora gitmende fayda var
eee sen ne zaman test yapcan
kanına girmiş gibi olmayımda
Bi halimi görsen acırsın bana resmen güçlü olmaya çalışıcam eşim benden daha güçlü dua ediyor hep ben resmen kitlendim namaz bile kılamıyorum
hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Daha dün gittim pazartesi günü başka bi doktora gideyim diyorum :26:
pazartesi yapacağım şekerim
35 yaşındayım ilk defa birşeye bu kadar sabrediyorum, bari bu seferki değişik olsun diye idrar testine sarılmadım. Tabi sonuç olumsuz çıkarsa da boşuna kendime eziyet etmiş olmuş olcağım ama neyse napiyim yaaa, buna mı üzüleyim yani. Olursa olur olmazsa olmaz kalan sağlamlar bizimdir kalmayanlara güle güle
Galiba bana pek günaydın olmadı
düm gittim doktora kalp atışları için 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor cuma günü tekrar çağırdı kalp atışı duyulmazsa kürtaj olıcam sanırım :85:
pazartesi beta hcg tavan paymış olsun inşşşşşçok değil şöyle bir 400 falan yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?