2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım inşallah seninde güzel haberlerini alicaz

Bütün gün annemdeydim halada öyle birlikte bişiler yaptık sonra deprem haberi geldi kızkardeşim ve paşalarım kırklarelindeler ve çok ciddi hissedilmiş kırklarelinde haberlerde de öyle dedi...kardeşimin eşi dağda görevi gereği asker 1 hafta yok ve kuzularım oralarda yanlızlar bu akşam onları almaya gidebiliriz.işlerim oluyor anlayacağınız gelemiyorum..

Ay Kıyamam bencede almaya gidin tel başlarına korkarlar

Ben geldim piknige gittin mi:26: bugün nasılsın var mı belirti:26: be çok soru sordum istediğin sorudan baslayabilirsin

Piknik bu gün iptal yarın gidiyoruz canım arada iğne batması oluyor ama bilmiyorum artık nedenini. Ha bu akşam rüyamda elim göbeğime gidiyor ve düğme kadar bir şişlik dokunuyorum ve eşime diyorum ki bak bu bebek
Ha birde belime bazen sağ bazen sol tarafıma da sancı girme bazen batma oluyor, hafifde gazım var
Bilmiyorum ne olacak işin kötü tarafı bu belirtileri yaşayıp olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum

Tabikide gidin yanlarına alın gelin

Teşekkür ederiz canım izmir fena sallandı:18::18::18::18:

inşallah canmm inşallah allah emeklerını yemesnn

Inşallah kuzum pazartesi günü güzel haberler alicaz
gecmişşş olsun canmmm cokkk nasılsınn

Teşekkür ederim bitanem çok şükür iyiyim senin kanama durdu mu:26:

Inşallah kuzum pazartesi günü güzel haberler alicaz

Teşekkür ederim bitanem çok şükür iyiyim senin kanama durdu mu:26:

durdu cok sukur lekeydı kanama degldı canmm allah bırdaha göstermesn

İyiğim canım ne olsun paşa paşa günü mü bekliyorum

allahm bekledıgne deger ınallah burda pazartesı kutlama yaparız

Canım ya yazdıklarınıokudum çok etkilendim.Bizdede erkek faktörü vaar ama normal yoldan sperm geliyor bende başkentte yaptırmayı düşünüyordum.Başa biryer önerin var mı çok şaşkınım Ankara da yaşamıyorum bir hafta sonra Hulusi Bey e ilk muayene gelecektim (

hangi doktor ve hastane?

Hangi hastane öyle yapmış ki bana da Adana Başkent normal ivf yapmıştı.

Hangi hastane öyle yapmış ki bana da Adana Başkent normal ivf yapmıştı.

Tüp bebek merkezlerinden ısrarla microenjeksiyon isteyin normalde bu yöntem kullanılmalı ama hala bazı merkezlerde eski üsul tüp bebek yapılıyor.İlk görüşmede mutlaka sorulmalı hangi yöntem kullanıldığı ve transferden sonra hangi işlemin yapıldığına dair belge alınmalı..

durdu cok sukur lekeydı kanama degldı canmm allah bırdaha göstermesn

allahm bekledıgne deger ınallah burda pazartesı kutlama yaparız

Benim bu gün yarım saatte bir tuvaletim geliyor üstelik bir bardak su bile içmedim. Psikolojik mi acaba:26:

Sebebe göre değişiyor mu canım bu? Benim çikolata kisti var eşimde de morfoloji %5 dosyamda IVF yazıyor. Pazartesi toplama var orda söylesem mi geç kaldım mı?

Canım imkanın varsa bursaya gel ben çok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…