- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
zaman daraldıkça heycanım büyüyor kızlar
hiç bir belirtim yok
herkes crione jel geri geliyor diye yazıyor artık jel çamaşırımada geri gelmiyor
bgn 3. ve son proluton iğnem vardı onu vuruldum estrofem ve folik asit devam zaten
Allah sonumuzu selamet etsin inşallah
Hepimize iyi müjdeler vermeyi nasip etsin
Ay KıyamamBütün gün annemdeydim halada öyle birlikte bişiler yaptık sonra deprem haberi geldi kızkardeşim ve paşalarım kırklarelindeler ve çok ciddi hissedilmiş kırklarelinde haberlerde de öyle dedi...kardeşimin eşi dağda görevi gereği asker 1 hafta yok ve kuzularım oralarda yanlızlar bu akşam onları almaya gidebiliriz.işlerim oluyor anlayacağınız gelemiyorum..
Ben geldimpiknige gittin mi:26: bugün nasılsın var mı belirti:26: be çok soru sordum istediğin sorudan baslayabilirsin
Bütün gün annemdeydim halada öyle birlikte bişiler yaptık sonra deprem haberi geldi kızkardeşim ve paşalarım kırklarelindeler ve çok ciddi hissedilmiş kırklarelinde haberlerde de öyle dedi...kardeşimin eşi dağda görevi gereği asker 1 hafta yok ve kuzularım oralarda yanlızlar bu akşam onları almaya gidebiliriz.işlerim oluyor anlayacağınız gelemiyorum..
Amiiin canım
Sen ne yaptın bu günde devam ediyor mu lekelenmen?
Teşekkür ederiz canım izmir fena sallandı:18::18::18::18:
Teşekkür ederiz canım izmir fena sallandı:18::18::18::18:
zaman daraldıkça heycanım büyüyor kızlar
hiç bir belirtim yok
herkes crione jel geri geliyor diye yazıyor artık jel çamaşırımada geri gelmiyor
bgn 3. ve son proluton iğnem vardı onu vuruldum estrofem ve folik asit devam zaten
Allah sonumuzu selamet etsin inşallah
Hepimize iyi müjdeler vermeyi nasip etsin
Inşallah kuzum pazartesi günü güzel haberler alicazPiknik bu gün iptal yarın gidiyoruz canım arada iğne batması oluyor ama bilmiyorum artık nedenini. Ha bu akşam rüyamda elim göbeğime gidiyor ve düğme kadar bir şişlik dokunuyorum ve eşime diyorum ki bak bu bebek
Ha birde belime bazen sağ bazen sol tarafıma da sancı girme bazen batma oluyor, hafifde gazım var
Bilmiyorum ne olacakişin kötü tarafı bu belirtileri yaşayıp olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum
gecmişşş olsun canmmm cokkk nasılsınn
yokk çok şükürr şuan ıyıyım canmm sen naslsın????
Inşallah kuzum pazartesi günü güzel haberler alicaz
Teşekkür ederim bitanem çok şükür iyiyim senin kanama durdu mu:26:
İyiğim canım ne olsun paşa paşa günü mü bekliyorum
canım bende başkent hastanesi göğşen beyin hastasıyım.sana bi kötü bi iyi haberim var.iyi haberim hulusi hoca ve başkent hastanesi tüp bebekte en iyi yerlerden biridir.fakat kötü haber ise erkek faktörlü sorunlarda kesinlikle bu hastaneyi ve bu hocayı tvsiye etmiyorum.nitekim daha geçen ay tanıştığım bir arkadaşımın başından geçenleri anlatıyorum :..kadının eşinde azospermi varmış hoca tese ile sperm bulunur tüp yaparız demiş.kadın bi dünya iğne ilaç yumurta toplandı dakat tesede eşinde sperm çıkmadı.üstüne üstlük hulusi hoca gidin evlat edinin demiş.kadın intihar edecekti nerdeyse...sana tavsiyem başlamadıysan eğer bu hastaneye gitme çünkü ileri teknolojik yöntemleri yok basit mikroenjeksiyon var sadece..kadın faktörlüyse eyvallah ama dediğim gbi erkek faktörüyse şiddetle tavsiye etmiyorum !!!
ohhh prenses inşallah 9 ay bu modda kal
Evet kuzum bursayi düşünüyorum ıms cihazı için doktor ve hastane yorumları da çok güzel 4. Deneme olacağı için bu sefer çok araştırma içindeyim temmuz gibi görüşmeye gitmeyi düşünüyorum doktor ne zaman başlayalım dersede ozaman başlarım
İğne yaptığım göbeğim şiş mor ve acıyo olmasaydı şu an halay çekebilirdim bu habere :)) hadi inşallah..
Canımcım bu arada sen mikro yaptırdın sanırım bizim eşlerimizin de ikimizin de durumu aynı ama benim dosyada normal IVF yazıyo mikro değil
Hangi hastane öyle yapmış ki bana da Adana Başkent normal ivf yapmıştı.
durdu cok sukur lekeydı kanama degldı canmm allah bırdaha göstermesn
allahm bekledıgne deger ınallah burda pazartesı kutlama yaparız
Tüp bebek merkezlerinden ısrarla microenjeksiyon isteyin normalde bu yöntem kullanılmalı ama hala bazı merkezlerde eski üsul tüp bebek yapılıyor.İlk görüşmede mutlaka sorulmalı hangi yöntem kullanıldığı ve transferden sonra hangi işlemin yapıldığına dair belge alınmalı..
Canım ya yazdıklarınıokudum çok etkilendim.Bizdede erkek faktörü vaar ama normal yoldan sperm geliyor bende başkentte yaptırmayı düşünüyordum.Başa biryer önerin var mı çok şaşkınım Ankara da yaşamıyorum bir hafta sonra Hulusi Bey e ilk muayene gelecektim(
hangi doktor ve hastane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?