kızzzzzz korkuyla mesajı okudummm bıse oldu sandımmm...allah iyiliğni versin kuzucummmm
makina ölçüm farkı oluyor nolur nolmaz artışta muallakta kalmayalım diye..
kimyasal gebelik yaşadığımda artışları takip etmek için başka yerde verince kanı hulusi hoca bi de burada ver makine farkı olur bunu değerlendiremem demişti..
Kız okurken korkuttunkızlar günaydın hiç iyi değilim bugünsabah tuvalete gittim afedersiniz ilişki sonrası gibi 2-3 damla su renginde bişey aktı içimden..ve şu an çok gerginim sinirliyim adet öncesi gibi diğerindede böyle olmuştu napmalıyım bilmiyorum
Günaydın kızlar..
Herşey gönlünüzce olsun
Günaydın canlarGünaydın herkese. ......
Galiba bana pek günaydın olmadı
düm gittim doktora kalp atışları için 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor cuma günü tekrar çağırdı kalp atışı duyulmazsa kürtaj olıcam sanırım :85:
düm gittim doktora kalp atışları için 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor cuma günü tekrar çağırdı kalp atışı duyulmazsa kürtaj olıcam sanırım :85:
ya saçmalama olumsuz düşünme nolurdua et hep hayırlısını dilemedikmi rabbimden ???
makina ölçüm farkı oluyor nolur nolmaz artışta muallakta kalmayalım diye..
kimyasal gebelik yaşadığımda artışları takip etmek için başka yerde verince kanı hulusi hoca bi de burada ver makine farkı olur bunu değerlendiremem demişti..
Kız okurken korkuttuniçin rahat olsun canım o akıntinin olması gebelikten arkadaşımın da oluyordu hep akıntı var diyodu maşallah 3 yaşında kızı var
canım benim inşallah öyle birşey olmaz ne diyeceğimi şaşırdım
geriden giden gebelikler oluyor inşallah seninkide öyledir..
Kuzummmm sana ve sehere çook sevindim maşallahhhh sizeHep böyle güzel haberler alırsınız inşallajjj
bi göz yaşlarıma engel olsam ama elimde değil dünden beri ağlıyorum tutamıyorum kendimi
Kız okurken korkuttuniçin rahat olsun canım o akıntinin olması gebelikten arkadaşımın da oluyordu hep akıntı var diyodu maşallah 3 yaşında kızı var
Günaydın canlar
Kuzum bu haftalarda normal sonra farkı kapanir cuma günü inşallah güm güm sesini duyacaksin
canımmmm bazan biraz geç duyalabiliyor lütfen kötü düşünme
ayyy cnm yaaa..su an öyle üzüldüm kiiii...Allahım bebişine can versin kuzuummm....Rabbim yardımcın olsunnnn...Dilerim o güzel pıt pıtları haftaya duyarsın kuzumm..bazı bebeklerın kalbı gec duyuluyorrr...
günaydın kızlar maalesef kimyasal gebelik. 8. gün 9,25 , 10. gün değerim 13,68
kuzum bebeği üzüyorsun ama ne olur yapma.başka bi hastaneye gitsene pazartesi duyulur ha nedersin ???
günaydın kızlar maalesef kimyasal gebelik. 8. gün 9,25 , 10. gün değerim 13,68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?