2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

evet aynı labratuvar tercih edilmeliymiş

Kız okurken korkuttun için rahat olsun canım o akıntinin olması gebelikten arkadaşımın da oluyordu hep akıntı var diyodu maşallah 3 yaşında kızı var
Günaydın kızlar..
Herşey gönlünüzce olsun

Günaydın herkese. ......
Günaydın canlar

Kuzum bu haftalarda normal sonra farkı kapanir cuma günü inşallah güm güm sesini duyacaksin

canımmmm bazan biraz geç duyalabiliyor lütfen kötü düşünme

ya saçmalama olumsuz düşünme nolur dua et hep hayırlısını dilemedikmi rabbimden ???

Kuzummmm sana ve sehere çook sevindim maşallahhhh size Hep böyle güzel haberler alırsınız inşallajjj

bi göz yaşlarıma engel olsam ama elimde değil dünden beri ağlıyorum tutamıyorum kendimi

bi denesem olmazmıki

ayyy cnm yaaa..su an öyle üzüldüm kiiii...Allahım bebişine can versin kuzuummm....Rabbim yardımcın olsunnnn...Dilerim o güzel pıt pıtları haftaya duyarsın kuzumm..bazı bebeklerın kalbı gec duyuluyorrr...

Kız okurken korkuttun için rahat olsun canım o akıntinin olması gebelikten arkadaşımın da oluyordu hep akıntı var diyodu maşallah 3 yaşında kızı var

hehe herkes korkmuş ben gibi inşallah benimde şu korkularım biter kız

Kuzummmm sana ve sehere çook sevindim maşallahhhh size Hep böyle güzel haberler alırsınız inşallajjj

bi göz yaşlarıma engel olsam ama elimde değil dünden beri ağlıyorum tutamıyorum kendimi

kuzum bebeği üzüyorsun ama ne olur yapma.başka bi hastaneye gitsene pazartesi duyulur ha nedersin ???

inşallhh kuzum inşallahhhhh hepimizin sağlıklı bebişleri olur inşallahhhhh

İyi kalpli arkadaşım allahhh razı olsun inşallahh dediğin gibi olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…