Kiz iki yildir tek cizgiden bska bisey gormeyince böyle oluyor
Gözümüzle görünce daha bi etkileyici oluyo. Allah tamamına erdirsin
sende aynen benim gibisin cnm.. bi seferinde kanda sonuc 186 cikmisti doktor iki gun sonra tekrar yaptir 15 gun sonrada gel dedi ben o onbes gunde 13 defa kandan test yaptirmistim..:)
inşallahh dun bıraz lekelenmem oldu korktm sen transferden berı hangı ılaçları kullanıyorsun canmm
Canim estriofem progestan fitil ve kan sulandirci igne bu kadar :))
Amin canım
Testere dişi aslan pençesi kürü, incir kürü yaptım
Birde bıosteron adlı ilaç kullandım
Kizlar ne güzel boĺe hamile haberleri aldikca ne kadar mutlu oluyorum. Bende is basi yapmistim ama kanamam olunca tekrar izne ciktim. 1 hafta daha evdeyim. Dr gittik bebisin hic bir seyi yokmus cok şükür. Bu gün bide depremi evde tek yasayinca dedim bu sefer bebis gitti. Allaha sükür tekrar kanamam olmadi.
Bursa Acıbadem canım bende izmirde yaşıyorum ama oraya gitmeyi düşünüyorum bizde morfolojik kötü imsi cihazı için gidicem gibi sen nerdesin tatlım
Amin canim cok kötüydü ev nerden yikilaxak diye baktim valla bitene kadar rabbim bi daha yasatmasin.geçmiş olsun bebişte sıkıntı olmamasına sevindim canımmm DEPREM RABBİM KORUSUN BÜYÜK KORKU YAŞAMIŞ DEPREMİ YAŞAYANLAR
geçmiş olsun bebişte sıkıntı olmamasına sevindim canımmm DEPREM RABBİM KORUSUN BÜYÜK KORKU YAŞAMIŞ DEPREMİ YAŞAYANLAR
canım bende aslan pençesi hayıt otu ve civan perçemi kullanıyorum... biosteronu bende kullanıyordum uzun zamandır içmiyorum... hafize sultan macunu kullanıyorum birde dediğin gibi incir kürü ve soğan suyu yapıyorum... hatta birde polen çörek otu ve tarçın karışımını yapıyordum
Sen her türlümtedbiri almış canım, o zaman inşallah tedavinde hayırla sonuçlanır
canım ya ben elimden geleni yapıyorum takdir ALLAH ın o ol derse olacak!!! rabbim senin sonucunu da hayırlı kılar inş...
amin canim cok kötüydü ev nerden yikilaxak diye baktim valla bitene kadar rabbim bi daha yasatmasin.
geçmiş olsun arkadaşlar rabbim korusunbende bugün depremi yaşadım.. Biz geliboludayız, daha önce de van depremini yaşamıştım(( rabbim daha büyüklerinden korusun...
ya şunları bana gösterip durmayın benimde canım çekiyor yaptırasım geliyor, kocaya git al yapıcağım diyorum o da bana kızıyor siteye girmene izin vermicem bak diyor:26:
Kızlar ben nedense hiç umutlu değilim, hamile olsaydım mutlaka hissederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?