2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kiz iki yildir tek cizgiden bska bisey gormeyince böyle oluyor

sende aynen benim gibisin cnm.. bi seferinde kanda sonuc 186 cikmisti doktor iki gun sonra tekrar yaptir 15 gun sonrada gel dedi ben o onbes gunde 13 defa kandan test yaptirmistim..:)

sende aynen benim gibisin cnm.. bi seferinde kanda sonuc 186 cikmisti doktor iki gun sonra tekrar yaptir 15 gun sonrada gel dedi ben o onbes gunde 13 defa kandan test yaptirmistim..:)

Uzun zaman ugrasinca bu isle rahat olamiyoruz iste

Kizlar ne güzel boĺe hamile haberleri aldikca ne kadar mutlu oluyorum. Bende is basi yapmistim ama kanamam olunca tekrar izne ciktim. 1 hafta daha evdeyim. Dr gittik bebisin hic bir seyi yokmus cok şükür. Bu gün bide depremi evde tek yasayinca dedim bu sefer bebis gitti. Allaha sükür tekrar kanamam olmadi.

Amin canım
Testere dişi aslan pençesi kürü, incir kürü yaptım
Birde bıosteron adlı ilaç kullandım

canım bende aslan pençesi hayıt otu ve civan perçemi kullanıyorum... biosteronu bende kullanıyordum uzun zamandır içmiyorum... hafize sultan macunu kullanıyorum birde dediğin gibi incir kürü ve soğan suyu yapıyorum... hatta birde polen çörek otu ve tarçın karışımını yapıyordum

geçmiş olsun bebişte sıkıntı olmamasına sevindim canımmm DEPREM RABBİM KORUSUN BÜYÜK KORKU YAŞAMIŞ DEPREMİ YAŞAYANLAR

Bursa Acıbadem canım bende izmirde yaşıyorum ama oraya gitmeyi düşünüyorum bizde morfolojik kötü imsi cihazı için gidicem gibi sen nerdesin tatlım

Ben Gaziantep teyim ama ailem ankara da yaşıyor onlar da koca ankarayı kuruttun mu diyorlar ama benim de vaktim yok ki araştırma yapayım.

kızlar ankara da olup yakın bir zamanda tüp bebek yaptıran var mı? varsa nereyi önerirsiniz? ben daha önce 3 kez denedim birini anatolia birini ankalife en son da zübeyde hanım doğum hastanesinde...

geçmiş olsun bebişte sıkıntı olmamasına sevindim canımmm DEPREM RABBİM KORUSUN BÜYÜK KORKU YAŞAMIŞ DEPREMİ YAŞAYANLAR

bende bugün depremi yaşadım.. biz geliboludayız, daha önce de van depremini yaşamıştım (( rabbim daha büyüklerinden korusun...

Sen her türlümtedbiri almış canım, o zaman inşallah tedavinde hayırla sonuçlanır

ya şunları bana gösterip durmayın benimde canım çekiyor yaptırasım geliyor, kocaya git al yapıcağım diyorum o da bana kızıyor siteye girmene izin vermicem bak diyor:26:

akıllı damattt

Kızlar ben nedense hiç umutlu değilim, hamile olsaydım mutlaka hissederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…