2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aralıkta beraberdik ikimizde kimyasal olmuştukarkasından ben ara vermeden ocakta hemen başladım şimdi inşallah yüzüm güler

Ben hazirana kadar beklicektimde doktorum kızdı baslatti hemen iyikide onu dinlemisim:))) simdi zaten sirami sana devrettim hadi gecikme

Hayirli kandiller herkese

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben yatıyorum, yarın sabah hastaneye çıkıp kan vereceğim ve oradan da işe geleceğim. Artık tek söyleye bileceğim şey herşeyin hayırlısı. Benim için lütfen dua edin...

Kızlar ben yatıyorum, yarın sabah hastaneye çıkıp kan vereceğim ve oradan da işe geleceğim. Artık tek söyleye bileceğim şey herşeyin hayırlısı. Benim için lütfen dua edin...

Cnm inslh yari guzel haberini alip sevinecegiz

Son düzenleme:
Pikniye akşam üzeri gittik canımnyeni geldim eve. Ya düşüne biliyor musun yarın sonucumu alacağım

aksam aklima geldin son gecesi diye dusundum.. ben son gecelerde sabaha karsi 05.00 gibi uyanirdim tv izleyerek sabah olmasini beklerdim.. sen guzelce uyu canimm benim.. cok optum..

Lennnnn yarın geç haber verme gözümüzu Telde birakma senden çok heyacanliyim vallahi;-)

Nekadar heyecandıysam aaaaayyyyyyy demişim, eşim nooluyo deyince farkettim
umarım güzel haberler verirsin bizeeeeee....
Hakkında hayırlısı olsun :81:

Benim daha 6 günüm var

hadi hayırlısı canım
güzel düşünüp güzel şeyler olsun inşallah

canım inşallah hayırlısı ile buradan güzel haberlerini alacağız dualarımız seninle :)

Hayirli kandiller herkese

hayırlı kandiller canım :) rabbim dualarımızı kabul eder inşallah :)

hadi hayırlısı canım
güzel düşünüp güzel şeyler olsun inşallah

canım avatarına bayıldım :)

sağol canım bende seviyorum
nabersin canım tedaviye başlıyomusun pek takip edemedim bu aralar
bebek fikrinden uzaklamak istiyorum uzun bir süre

Nekadar heyecandıysam aaaaayyyyyyy demişim, eşim nooluyo deyince farkettim
umarım güzel haberler verirsin bizeeeeee....
Hakkında hayırlısı olsun :81:

Benim daha 6 günüm var

sende hayırlı haberler verrsın ınsallah canmm allah hıcbırımızın emeklerını yemesn

Ben hazirana kadar beklicektimde doktorum kızdı baslatti hemen iyikide onu dinlemisim:))) simdi zaten sirami sana devrettim hadi gecikme
Inşallah en kisa zamanda geliyorum kuzum
Canım dualarım seninle yarın güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah canmm skıldın dımı:26::26::26:
Evet bitanem yahemen tedaviye başlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…