- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Gecer gecer ben aralikta yaptirmistim ilk tüpü bak haziran geldi
Aralıkta beraberdik ikimizde kimyasal olmuştukarkasından ben ara vermeden ocakta hemen başladım şimdi inşallah yüzüm güler
Kızlar ben yatıyorum, yarın sabah hastaneye çıkıp kan vereceğim ve oradan da işe geleceğim. Artık tek söyleye bileceğim şey herşeyin hayırlısı. Benim için lütfen dua edin...
Pikniye akşam üzeri gittik canımnyeni geldim eve. Ya düşüne biliyor musun yarın sonucumu alacağım
Kızlar ben yatıyorum, yarın sabah hastaneye çıkıp kan vereceğim ve oradan da işe geleceğim. Artık tek söyleye bileceğim şey herşeyin hayırlısı. Benim için lütfen dua edin...
Hayirli kandiller herkese
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi hayırlısı canım
güzel düşünüp güzel şeyler olsun inşallah
canım inşallah hayırlısı ile buradan güzel haberlerini alacağız dualarımız seninle :)
hayırlı kandiller canım :) rabbim dualarımızı kabul eder inşallah :)
canım avatarına bayıldım :)
Nekadar heyecandıysam aaaaayyyyyyy demişim, eşim nooluyo deyince farkettim
umarım güzel haberler verirsin bizeeeeee....
Hakkında hayırlısı olsun :81:
Benim daha 6 günüm var
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoppp tedavideyim
Günler çabuk gecsede başlasam hemen
sadece 1 tane cnm adıma dua eder o niyetle okursan sevinirim cnm allah razı oldun çok sevinirim :)
Inşallah en kisa zamanda geliyorum kuzumBen hazirana kadar beklicektimde doktorum kızdı baslatti hemen iyikide onu dinlemisim:))) simdi zaten sirami sana devrettim hadi gecikme
Canım dualarım seninle yarın güzel haberlerini bekliyoruzKızlar ben yatıyorum, yarın sabah hastaneye çıkıp kan vereceğim ve oradan da işe geleceğim. Artık tek söyleye bileceğim şey herşeyin hayırlısı. Benim için lütfen dua edin...
Evet bitanem yainşallah canmm skıldın dımı:26::26::26:
Hicrancim bi tanede ben okudum..allah kabul etsin inşallah canımsadece 1 tane cnm adıma dua eder o niyetle okursan sevinirim cnm allah razı oldun çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?