2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım inşallah son negatifin olur birdaha ki denemende bebişlerin seninle olsun

inşallahhhhhhhhhhhh

kızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi

Vallahi ben hiç test aşamasına gelmedim ama artmış ışte değerin canim.hep böyle katlana katlana gitsin.

Benim sonuc negatif
Kaçıncı günündü kaç çıktı değerler :26:
Herşeyde vardır bir hayır üzme sakın kendini. Herseferinde farklı bir heyecan. İlk denememde bebeğim tutundu sonra bıraktı,tek embriyo koymuşlardı, hep ikiz istiyordum şimdi ikiz olma ihtimali var, eski yaşadıklarımı unuttum bile Allahım çaresiz dert vermesin, inşallah en azından ümit ışığımız var

inşallah bende heycanlıyımmm

Doğru söylüyorsun ya bu tedavi secenekleride olmasaydı ne yapardık yine herşey allahtan ama bunlarda vesile oluyor ışte.çok şükür allah sağlık sıhhat versin hepimize bebeklerimizde olacak insallah.

Doğru söylüyorsun ya bu tedavi secenekleride olmasaydı ne yapardık yine herşey allahtan ama bunlarda vesile oluyor ışte.çok şükür allah sağlık sıhhat versin hepimize bebeklerimizde olacak insallah.
İnşallah, bugün evde yuvarlanan bebekler hayal ettim hayali bile ne güzel

kızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi

Bu arada sana uygulanan tedavide ki iğneleri özellikle neugopeni benim dra söyleyecem bende istiyorum.diye bakalım ne diyecek

Bu arada sana uygulanan tedavide ki iğneleri özellikle neugopeni benim dra söyleyecem bende istiyorum.diye bakalım ne diyecek

bencede söyle.benim ilk tedavimde uygulanmamıştı mesela...bu sefer uygulandı.transfer öncesi rahme.sonrasıda göbekten iğne şeklinde

Evet kizlar kirmizilari gordum bende.. yarin adetimin ucuncu gunu sabahtan izmire dogru yola cikacagiz..biraz heyecanliyim biraz da korkuyorum insallah bi sorun cikmazda tedavim hemen baslar..dualarinizi eksik etmeyin..rabbim kucaklarimizi bos birakmasin..

Hayırlısı olsun canım, Allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…