Benim sonuc negatif
canım benim temmuz gibi olacak :) hayırlısı bakalım :)inşallah Allahım yüzümüzü güldürecek :)
canım hayırlı olsun sonu bebişli olsun :) canım serumu verip gelince bilgi verir misin? merak ediyorum bir de ne işe yarıyor bu tedavi?
canım hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz :) okulda olacağım :) okulda sürekli bakarım sana :)
kızlar değerleriniz kat kat artsın inşallah :)
phalanın haberi ile üçleriz mutluluğumuzu inşallah :)
kızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi
Kaçıncı günündü kaç çıktı değerler :26:Benim sonuc negatif
Canım inşallah bebişin seninle kalır ve sağlıkla doğar Rabbim yardımcın olsun
Kızlar merakla sonuçlarınızı bekliyorum gerçi seher sen hamişsin ama PHALA seni çok merak ediyorum canım dualarım aklım seninle
Vallahi ben hiç test aşamasına gelmedim ama artmış ışte değerin canim.hep böyle katlana katlana gitsin.
kızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi
Kaçıncı günündü kaç çıktı değerler :26:
Herşeyde vardır bir hayır üzme sakın kendini. Herseferinde farklı bir heyecan. İlk denememde bebeğim tutundu sonra bıraktı,tek embriyo koymuşlardı, hep ikiz istiyordum şimdi ikiz olma ihtimali var, eski yaşadıklarımı unuttum bile Allahım çaresiz dert vermesin, inşallahen azından ümit ışığımız var
o oooooooooooooooooo maşallah :)
ikiz gibi sanki :)
İnşallah, bugün evde yuvarlanan bebekler hayal ettimDoğru söylüyorsun ya bu tedavi secenekleride olmasaydı ne yapardık yine herşey allahtan ama bunlarda vesile oluyor ışte.çok şükür allah sağlık sıhhat versin hepimize bebeklerimizde olacak insallah.
İnşallah, bugün evde yuvarlanan bebekler hayal ettimhayali bile ne güzel
Bu arada sana uygulanan tedavide ki iğneleri özellikle neugopeni benim dra söyleyecem bende istiyorum.diye bakalım ne diyecek
AminnHayal değil gerçek olur insallah canim.allahim bizede o mutluluğu tattirsin
Hayırlısı olsun canım, Allah yar ve yardımcın olsunEvet kizlar kirmizilari gordum bende..yarin adetimin ucuncu gunu sabahtan izmire dogru yola cikacagiz..biraz heyecanliyim biraz da korkuyorum insallah bi sorun cikmazda tedavim hemen baslar..dualarinizi eksik etmeyin..rabbim kucaklarimizi bos birakmasin..
Allah razı olsun cnm
senimde kan sonucunu heyecanla bekliyorım çok güzel bi sonuç alırsınn inşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?