2.30 da çıkacak benimkisi de canım
Hiç sorma cnm bebeğim 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor kalp atışlarını duyamadım
Cuma günü doktora gidicem ama çok korkuyorım
canm benm ya cook gecmiş olsun sıkma canını Allahın izniyle sıkıntı olmaz gelişir bebişin Allahıma emanet!!! dualarım seninle tatlm inşallah doktora gittiğinde güzelce duyarsın kalp atışlarını
hehe heyecan dorukta desene
Bebek gelişmiş ama çok az gelişmiş cuma günü bakalım ne diyecek Cnm daha başka bişiler dedi ama ben dinleyemedim çok kötü oldum
İlk transferimde %90ihtimal verdiler, bebek olmazsa sürpriz olur dedi doktorum. Bebeğim tutundu şükür ama sonra vazgeçti. Tamamen psikolojik cnm, senle hiç alakası yok, biraz zor atlatmıştım, Çok mutlu ol inşallah mutlu et bizi.
Canım benim belki hatırlarsın beni.. uzun süredir girmiyordum yani log in olmuyordum ama sürekli sizi takip ediyorum..
İnan tedavinin başından beri sana hep dua ettim, tabii ki burdaki bütün diğer arkadaşlara da.. İsimlerinizi bilmiyorum ama nicklerinizi söyledim hatırlayamadıklarımın da topikteki bütün kızlar diye ettim, etmeye de devam ediyorum...
İnşallah bugün olumlu sonuç alacaksın.. Ben de hep olumlu rüyalar görmüştüm sonuç pozitif oldu şükür... Pozitiften sonra adet olduğumu da gördüm o da bence bilinçaltı... Ya da inşallah yazdığın gibi bi anlamı var...
Heyecanla bekliyorum canım
Büyük gün geldi çattı :) seninle birlikte bizde seviniriz inşallah, rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin..
Canim sana yazdım görmedin mi.kuzenimede aynısını dediler kalp atışlari yavaş ve gelişimi geri diye dr ilan sulansirixi iğne başlattı ve çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadı.bence bugün mutlaka git başka dr a geç kalma canim ya
Hadi hayirli sonuclar rabbim yüzünü güldürsün ins. Ndn bu kadar gec çikiyor.
bende verdım geldımm hadı hakkımızda hayırlısı olsun canmm
canımm günaydınnn kan testin bugün mü senin
İnternetten baktım çocuk habercisiymişHemen nenemlesiyorum ve kan rüyayı bozmus diyorum.ama üzülmek sevinecegin bişey olacak demek
Canım inşallah güzel sonuçlarını okuyacağım buradan. Kalbim seninle. Dualarım yanında. Hadi hayırlısı.
Canım geçmiş olsun ama sakın umutsuzluğa kapılma mutlaka bir tedavisi yada açıklaması vardır. Aklına kötü şeyler getirip negatif enerjiyi çekme kendine. Allah'ın izniyle büyür kocaman olur bebeğin.Hiç sorma cnm bebeğim 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor kalp atışlarını duyamadım
Cuma günü doktora gidicem ama çok korkuyorım
Kuzummm benim yaaaa çok iyisin iyiki sizler varsınız bana moral veriyorsunuzzz
İyi haftalarımız olsun.
Guzel haberlerle gececek bi hafta olur insallah kızlar yaaaa.
Seviyorum sizi..
Cnm mesaj kutum dolu bakamadım hepsine yavaş yavaş okuyorum kusura bakma :26:
Kuzumm bende pıhtı sorunu olduğu için kan sulandırıcı iğneyi hergün kullanıyorum
çook yoruldum beklemekten kötü haber almaktan cuma günü nasıl gidicem doktora bilmiyorum
bu sabah başka doktora gidicektim ama ayaklarım gitmedi kendimi hazır hissetmiymiyorum
Kuzenin kadar bende şanslı olurum inşallahhh
Canım bebeciğine hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle bak görürsün büyüyecek kocaman olacak o
Canım bebeciğine hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle bak görürsün büyüyecek kocaman olacak o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?