2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hiç sorma cnm bebeğim 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor kalp atışlarını duyamadım
Cuma günü doktora gidicem ama çok korkuyorım

Canim sana yazdım görmedin mi.kuzenimede aynısını dediler kalp atışlari yavaş ve gelişimi geri diye dr ilan sulansirixi iğne başlattı ve çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadı.bence bugün mutlaka git başka dr a geç kalma canim ya

Kuzummm benim yaaaa çok iyisin iyiki sizler varsınız bana moral veriyorsunuzzz

Neden ne oldu bebeğine, kaç aylıkken kaybettin?

Canım inan beni çok mutlu ettin, duaların için Allah senden razı olsun. Bütün arkadaşlarım sağolsun hep yanımda oldular benim en büyük sırdaşım dert ortağımsınız.
Allahım nasip ederse inşallah size güzel haberler veririm.

Cnm mesaj kutum dolu bakamadım hepsine yavaş yavaş okuyorum kusura bakma :26:
Kuzumm bende pıhtı sorunu olduğu için kan sulandırıcı iğneyi hergün kullanıyorum
çook yoruldum beklemekten kötü haber almaktan cuma günü nasıl gidicem doktora bilmiyorum
bu sabah başka doktora gidicektim ama ayaklarım gitmedi kendimi hazır hissetmiymiyorum
Kuzenin kadar bende şanslı olurum inşallahhh

Hiç sorma cnm bebeğim 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor kalp atışlarını duyamadım
Cuma günü doktora gidicem ama çok korkuyorım
Canım geçmiş olsun ama sakın umutsuzluğa kapılma mutlaka bir tedavisi yada açıklaması vardır. Aklına kötü şeyler getirip negatif enerjiyi çekme kendine. Allah'ın izniyle büyür kocaman olur bebeğin.

Sen dr ların her dedigine inanma mutlaka başka bi dra görün.ben Adanadayim burdaki bir drun bir kadına çocuğunun kalp atışlari zayıf karninda ölecek hazırlan seni kurtaja alacam dedigini fakat kadının bunu istemeyip başka dr a gidip çocuğunun gayet sağlıklı olduğunu öğrendiğini biliyorum.tabi herşey allahtan ama hemen de kabullenmeyeceksin bazı şeyleri

Canım bebeciğine hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle bak görürsün büyüyecek kocaman olacak o

Ben de ruyami anlatım ama sadece tek bişey hatırlıyorum,bir öğrencim bana rüyamda hocam siz bu ay hamilesiniz diyor.ama ben hep bilinçaltına yoruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…