Sen dr ların her dedigine inanma mutlaka başka bi dra görün.ben Adanadayim burdaki bir drun bir kadına çocuğunun kalp atışlari zayıf karninda ölecek hazırlan seni kurtaja alacam dedigini fakat kadının bunu istemeyip başka dr a gidip çocuğunun gayet sağlıklı olduğunu öğrendiğini biliyorum.tabi herşey allahtan ama hemen de kabullenmeyeceksin bazı şeyleri
Ama benim bebeğim pek gelişmemiş cnm :26:
O yüzen cuma gününü beklim diyorum o zamana kadar belki büyür
allah korusun cuma günüde gelişmemişse bebeğim kesin başka doktora gidicem
Ama benim bebeğim pek gelişmemiş cnm :26:
Sen bilirsin bekle o zaman cumaya kadar insalllah hiç bir sorun olmaz bebeğin sağlıkla sihhatle doğar.allahım hayırlı ömürler nasip eder ve burda bu kadar kisininn duasını kabul eder.ceviz felan ye sutunu yogurdunu balığını ihmal etme canim
kalbini ferah tut cupkekim iyi düşün ki iyi olsun bebeğin seninle onu üzme bol bol dinlen kendini yorma her şey güzel olacak
sağol canım bende seviyorum
nabersin canım tedaviye başlıyomusun pek takip edemedim bu aralar
bebek fikrinden uzaklamak istiyorum uzun bir süre
gunayyyyydıııınnnnnnnnnn bacılarımmmmmmm....bol hamişli güzel haberler alalımm bugun inşaAllah..tedavıye baslayacak arkadaşlarımmm Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn...bende bugun start verdım gıbı bışeyy...ilk serumu yemeye gidicemmm dee
Canlarım kanımı verdim geldim. Saat 2.30 sonuç çıkacak ekranlardan ayrılmayın
Benimle birlikte olduğunuz için dualarınızı eksik etmediğiniz için size binlerce kez teşekkür ederim. Allah hepimizi sevindirsin inşallah.Amiiiin
kızlar bende kanımı verdim geldim.hemşire herkesin içinde tebrik etti beni ama hiç sevinemedim çünkü o kadar insan orda uğraşıyorki çocuk için.onların önünde yapmasını istemedim üzüldüm şahsen..rabbim bu yolda olan herkese hayırlı evlatlar versin inşallah...bugün benden phala dan ve seherden inşallah çok güzel haberler alırız kızlar
bende verdım geldımm hadı hakkımızda hayırlısı olsun canmm
kuzummm yazmak istedım senı göruncee...kzuumm dualarım senınlee...Rabbim bebeğinin yardımcısı olsun kuzum onu sana bağışlasın...beklemekten baska caremız yokk kuzumm..biliyorum cok zor senın için..bende aynısını yasadım ıkı yıl onceAma benim bebeğim pek gelişmemiş cnm :26:
günaaydıın canmmm
ayy cogu bitmiş azı kalmıs tatlmm hadi pespeşe güzel haberler verin bizlere de sevindirik olalııımm
İnşallahhh cnm inşallahhhhhhh
Evet canım saat 2.30 sonucum çıkacak
Benim sonuc negatif
Benim sonuc negatif
Sagolun kızlar bu ilk denemeydi. Nasipse baska bahara
6+4 haftalıktı, sanırım çok stres yaptım, tutundu yavrum ama ağır kanlı dediler, sonra gelişmedi. bukadar olumlu konuşmasalardı hayal kırıklığına daha dayanıklı olabilirdim. Allahım şu mübarek günlerde bize üzüntüyü tattırmasın inşallah. bebişlerimiz sıkısıkı tutunsunNeden ne oldu bebeğine, kaç aylıkken kaybettin?
ilk seferde daha çok üzülüyor insanara verecek misin?
Canım inşallah bebişin seninle kalır ve sağlıkla doğar Rabbim yardımcın olsunHiç sorma cnm bebeğim 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor kalp atışlarını duyamadım
Cuma günü doktora gidicem ama çok korkuyorım
2.30 da çıkacak benimkisi de canım
bende verdım geldımm hadı hakkımızda hayırlısı olsun canmm
Sagolun kızlar bu ilk denemeydi. Nasipse baska bahara
Ucretsiz izindeydim bu is icin. Once ise dönüp borçları temizlemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?