2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ama benim bebeğim pek gelişmemiş cnm :26:
O yüzen cuma gününü beklim diyorum o zamana kadar belki büyür
allah korusun cuma günüde gelişmemişse bebeğim kesin başka doktora gidicem

Sen bilirsin bekle o zaman cumaya kadar insalllah hiç bir sorun olmaz bebeğin sağlıkla sihhatle doğar.allahım hayırlı ömürler nasip eder ve burda bu kadar kisininn duasını kabul eder.ceviz felan ye sutunu yogurdunu balığını ihmal etme canim

kalbini ferah tut cupkekim iyi düşün ki iyi olsun bebeğin seninle onu üzme bol bol dinlen kendini yorma her şey güzel olacak

Yememe içmeme çok dikkat ediyorım hazır süt içmiyorım ev yapımı yoğurt yiyorum cevizimide yiyorum allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip eder inşallahhh
yardımların için çok teşekkür ederim cnm benimm allah razı olsun

sağol canım bende seviyorum
nabersin canım tedaviye başlıyomusun pek takip edemedim bu aralar
bebek fikrinden uzaklamak istiyorum uzun bir süre

canım benim temmuz gibi olacak :) hayırlısı bakalım :)inşallah Allahım yüzümüzü güldürecek :)

canım hayırlı olsun sonu bebişli olsun :) canım serumu verip gelince bilgi verir misin? merak ediyorum bir de ne işe yarıyor bu tedavi?

canım hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz :) okulda olacağım :) okulda sürekli bakarım sana :)

bende verdım geldımm hadı hakkımızda hayırlısı olsun canmm

kızlar değerleriniz kat kat artsın inşallah :)
phalanın haberi ile üçleriz mutluluğumuzu inşallah :)

kuzummm yazmak istedım senı göruncee...kzuumm dualarım senınlee...Rabbim bebeğinin yardımcısı olsun kuzum onu sana bağışlasın...beklemekten baska caremız yokk kuzumm..biliyorum cok zor senın için..bende aynısını yasadım ıkı yıl once..bu gunler zor gecerRabbim yardımcın olsun kuzummm...

günaaydıın canmmm

ayy cogu bitmiş azı kalmıs tatlmm hadi pespeşe güzel haberler verin bizlere de sevindirik olalııımm

evet bişey kalmadı canım çok heycanlıyım çoooook:18::18::18::18::18:
hep beraber seviniriz inşallah

İnşallahhh cnm inşallahhhhhhh

canım benim içini ferah tut lütfen Allah ın izniyle bebeğinden sağlıklı güzel haber alacaksın
böyle durumlar hep duyuyoruz ama sonu güzel bitiyor buna inan seninkide sağlıkla doğacak büyücek annesi

Evet canım saat 2.30 sonucum çıkacak

nasıl hissediyorsunnnn
ben bile heycanlandım canım burda sizin için
güzel haberlerle gelin inşallah

Neden ne oldu bebeğine, kaç aylıkken kaybettin?
6+4 haftalıktı, sanırım çok stres yaptım, tutundu yavrum ama ağır kanlı dediler, sonra gelişmedi. bukadar olumlu konuşmasalardı hayal kırıklığına daha dayanıklı olabilirdim. Allahım şu mübarek günlerde bize üzüntüyü tattırmasın inşallah. bebişlerimiz sıkısıkı tutunsun uyumaya çalıştım uyuyamadım hayırlısıyla güzel haberini alsak bi

kızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi

Hiç sorma cnm bebeğim 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor kalp atışlarını duyamadım
Cuma günü doktora gidicem ama çok korkuyorım
Canım inşallah bebişin seninle kalır ve sağlıkla doğar Rabbim yardımcın olsun
2.30 da çıkacak benimkisi de canım

bende verdım geldımm hadı hakkımızda hayırlısı olsun canmm

Kızlar merakla sonuçlarınızı bekliyorum gerçi seher sen hamişsin ama PHALA seni çok merak ediyorum canım dualarım aklım seninle

Canım sen test yapmamışmıydın ya? ben sanki seni pozitif diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…