2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben de ruyami anlatım ama sadece tek bişey hatırlıyorum,bir öğrencim bana rüyamda hocam siz bu ay hamilesiniz diyor.ama ben hep bilinçaltına yoruyorum.

Ha ha saf temiz öğrencinden güzel bir haber işte daha ne

Sağolasın canım benim. Hala inanamıyorum o günün gelip çattığına

Sadece kendimi adet olacakmışım gibi hissediyorum başka hiç bir şey hissetmiyorum

Canım senin kırmızılar gelmiş, hadi hayırlısı arkadaşım bu sefer bebeğine kavuşursun inşallah

İnan aklım çıkacak yerinden:18::18::18:

Amin canım inşallah
9.gün:18::18::18:
kaldı son 3 günüm:18::18::18:

bugün inşallah herkesden güzel haberler alacağız gönlümden geçen gerçek olsun dilerim ki
merakla takipteyim hepinizi seher hati ve phala
Kuzum çoğu gitti azı kaldı mutlu sona son 3
kızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi
canım maşallah değerin çok güzel artmış çok sevindim
kızlar nasılsınız..ben geldimmm

Hoşgeldin bebeğim döndün mu evine :26:bebis nasıl

kızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi

Ayyyy canım benim harikasın, seni tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inşallah

ben malatyadayım, 5ten önce sonuç vermiyolar. İnternetten nasıl görüyosun ben bilmiyorum

devlet hastanelerin sitesine giriyorsun, bende kan aldılar ya tüpe bir bant yapıştırıyorlar üstünde protokol numarası var onu girip öğrene biliyorsun

inan şu an öyle dua ediyorum ve öyle heyecanlıyım ki,güzel haberlerinizi alıp çığlık atmak istiyorum.güzel haberlerle gelin ne olurrrrrr:)

Ah canım ah inşallah inan çok çok korkuyorum, duaların için çok teşekkür ederim canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…