Ben de ruyami anlatım ama sadece tek bişey hatırlıyorum,bir öğrencim bana rüyamda hocam siz bu ay hamilesiniz diyor.ama ben hep bilinçaltına yoruyorum.
gitsene belki çıkmıştırİnşallah canım benim 2 saatim kaldı:18:
canım benim temmuz gibi olacak :) hayırlısı bakalım :)inşallah Allahım yüzümüzü güldürecek :)
canım hayırlı olsun sonu bebişli olsun :) canım serumu verip gelince bilgi verir misin? merak ediyorum bir de ne işe yarıyor bu tedavi?
canım hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz :) okulda olacağım :) okulda sürekli bakarım sana :)
kızlar değerleriniz kat kat artsın inşallah :)
phalanın haberi ile üçleriz mutluluğumuzu inşallah :)
İnşallah canım benim 2 saatim kaldı:18:
evet bişey kalmadı canım çok heycanlıyım çoooook:18::18::18::18::18:
hep beraber seviniriz inşallah
canım benim içini ferah tut lütfen Allah ın izniyle bebeğinden sağlıklı güzel haber alacaksın
böyle durumlar hep duyuyoruz ama sonu güzel bitiyor buna inan seninkide sağlıkla doğacak büyücek annesi
nasıl hissediyorsunnnn
ben bile heycanlandım canım burda sizin için
güzel haberlerle gelin inşallah
6+4 haftalıktı, sanırım çok stres yaptım, tutundu yavrum ama ağır kanlı dediler, sonra gelişmedi. bukadar olumlu konuşmasalardı hayal kırıklığına daha dayanıklı olabilirdim. Allahım şu mübarek günlerde bize üzüntüyü tattırmasın inşallah. bebişlerimiz sıkısıkı tutunsunuyumaya çalıştım uyuyamadım hayırlısıyla güzel haberini alsak bi
Canım inşallah bebişin seninle kalır ve sağlıkla doğar Rabbim yardımcın olsun
Kızlar merakla sonuçlarınızı bekliyorum gerçi seher sen hamişsin ama PHALA seni çok merak ediyorum canım dualarım aklım seninle
Canım senin kırmızılar gelmiş, hadi hayırlısı arkadaşım bu sefer bebeğine kavuşursun inşallah
Amin canım inşallahkızlar bende kanımı verdim geldim.hemşire herkesin içinde tebrik etti beni ama hiç sevinemedim çünkü o kadar insan orda uğraşıyorki çocuk için.onların önünde yapmasını istemedim üzüldüm şahsen..rabbim bu yolda olan herkese hayırlı evlatlar versin inşallah...bugün benden phala dan ve seherden inşallah çok güzel haberler alırız kızlar
Kuzum çoğu gitti azı kaldı mutlu sona son 39.gün:18::18::18:
kaldı son 3 günüm:18::18::18:
bugün inşallah herkesden güzel haberler alacağız gönlümden geçen gerçek olsun dilerim ki
merakla takipteyim hepinizi seher hati ve phala
kızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi
kızlar nasılsınız..ben geldimmm
gitsene belki çıkmıştır:18:
off ya ben bile gerildim yaaa
kırmızı ne ki:26:
ben malatyadayım, 5ten önce sonuç vermiyolar. İnternetten nasıl görüyosun ben bilmiyorumYok internetten öğreniyorsun öğle arasına çıkmadan bir bakarım ama 2 ye kadar çıkmaz
kızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi
kızlar nasılsınız..ben geldimmm
Yok internetten öğreniyorsun öğle arasına çıkmadan bir bakarım ama 2 ye kadar çıkmaz
yok Allah korusun :26: 7. günüm bugün transfer sonrasıadet olmadın mı?
ben malatyadayım, 5ten önce sonuç vermiyolar. İnternetten nasıl görüyosun ben bilmiyorum
inan şu an öyle dua ediyorum ve öyle heyecanlıyım ki,güzel haberlerinizi alıp çığlık atmak istiyorum.güzel haberlerle gelin ne olurrrrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?