Cnm insl bi daha ki sefer oluf pozitifi gorursun..Benim sonuc negatif
Gozunaydin masallah degerlerin kat kat artmis bundan sonra si hayirlisiyla saglikli gebeliklerkızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi
Tedavi surecinde hep olhmlu olsun herseyin ..darisi bizlereee.Evet kizlar kirmizilari gordum bende..yarin adetimin ucuncu gunu sabahtan izmire dogru yola cikacagiz..biraz heyecanliyim biraz da korkuyorum insallah bi sorun cikmazda tedavim hemen baslar..dualarinizi eksik etmeyin..rabbim kucaklarimizi bos birakmasin..
Maalesef olmamış
inşaAllah cnm faydası olurr...gercı rabbım ol dedıkten sonra gerisi boşş..biz elimizden geleni yapıyoruzz iştee
kızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi
Maalesef olmamış
Merhabalar..
Çok çok uzun zamandır topice yazamadım.. listede ismimde "son durum ne" diyor. Bilgi vereyim dedim. Bir kaç ay içinde yeni evimize taşınıcaz. bu aşamada tüp bebek olayını bu taşınmadan sonraya bıraktık.. tahminim eylül ayında felan tüpe başlarız gibi kısmetse.. Allah tedavisi sürenlere tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. tabi biz bekleyenlerede bu arada kendiliğinden verse ne güzel olurRabbim hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Maalesef olmamış
Hayırlı olsun canım değerin çok güzel maşallah ikiz gibi sanki ilk değerin kaçtı?kızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi
Maalesef olmamış
canım inşallah ya allah razı olsun
canım maşallah değerin çok güzel artmış çok sevindim
Gozunaydin masallah degerlerin kat kat artmis bundan sonra si hayirlisiyla saglikli gebelikler
Maalesef olmamış
hoşbulduk canım.geldim geldim evcagızıma.
bebiş iyi teyzesi varlığıyla yokluğu anlaşılmıyor bile..gayet iyi
Maalesef olmamış
Doktor mu dedi canım olmamış diye.5 in üstü.
Hayırlı olsun canım değerin çok güzel maşallah ikiz gibi sanki ilk değerin kaçtı?
Tatlim 5in ustu cikmis yukselir degerin neden olmamis dr u mu dedi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?