2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Benim sonuc negatif
Cnm insl bi daha ki sefer oluf pozitifi gorursun..
kızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi
Gozunaydin masallah degerlerin kat kat artmis bundan sonra si hayirlisiyla saglikli gebelikler
Tedavi surecinde hep olhmlu olsun herseyin ..darisi bizlereee.

Merhabalar..

Çok çok uzun zamandır topice yazamadım.. listede ismimde "son durum ne" diyor. Bilgi vereyim dedim. Bir kaç ay içinde yeni evimize taşınıcaz. bu aşamada tüp bebek olayını bu taşınmadan sonraya bıraktık.. tahminim eylül ayında felan tüpe başlarız gibi kısmetse.. Allah tedavisi sürenlere tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. tabi biz bekleyenlerede bu arada kendiliğinden verse ne güzel olur Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin

merhaba canımm tekrar hoş geldin.hayırlısı olsun

canım senin 3. gün değilmiydiii
Ya belki geç tutunmuştır bildiğim kadarıyla yarın asıl test günün değil miii ???
Ya umudunu bi kaç gün daha tuttt.
Artış olursa süper olacak inşallah canım benimm...
Dualarım seninnleeeeeeeeeee

kızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi
Hayırlı olsun canım değerin çok güzel maşallah ikiz gibi sanki ilk değerin kaçtı?
Maalesef olmamış

Canım doktorunla konuştun mu? negatifler genelde 0,01 falan çıkıyor senin 17 evet düşük ama eğer kimyasal değilse artması muhtemel

Gozunaydin masallah degerlerin kat kat artmis bundan sonra si hayirlisiyla saglikli gebelikler

canım allah razı olsun herşey yolunda gider inşallah cuma günü gel bakalım keseler gözükecekmi dedi doktor şaka gibi bu günleri görecekmiydim ya

Maalesef olmamış

17 düşük bir değer değil ki canım hem senin 3. gün embriuosu hemde test günü daha yarınmış okuduğum kadarıyla bence hamile olman muhtemel, önemli olan değerin 48 saatte %66 artmış olması, benim deilk değerim iyiydi ama iki kat artmamıştı hatırlasana ama maşallah bugünlere geldik ve bebeğim gayet iyi umudunu kaybetme sonucun bence gayet iyi

Maalesef olmamış

Canım sakin şimdiden moralini bozma bebişin hala seninle ve geç tutunmuş annesine benimde ilk senin gibi 17 çıkmıştı ve sonra gayer güzel artmıştı, inşallah seninde yükselecek ben inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…