kimyasal olması için biliyorsun değerin düşmesi lazım...yani sen yarın bi daha kana baktır..
canım neden hemen olmamış diyorsun
hiç belli olmaz orası değeri 8 çıkıp yükselen okudum inan başka topikte
Çarşambayı bekliyeceğiz mecburen
ozaman sevineceğiz Allah izin verirse yükselir değerin
dualarım seninle canım
BEKLEMEK COK ZOR CNM..
Benımde ılk denemem kımyasal olmuşturabbım sana yaşatmasın inşallah
Talım sana kesin ikiz geliyo hazırlıklı olikiz büyütmeye, Rabbim devamını getirsin inşallah
evet perşembe ben cuma sen teste doğru gideceğiz
belirtisiz hamiş olanlardan oluruz inşallah canım belli olmaz sürpriz der belki minnaklarımız
haha bende gösterdim valla dedim totem yaptık ondan giydim
transfer için çıkarmasam iyiydi ama odama gelip biraz dinlenince hemen geri giydim kiii
kocişimde sevindirik oldu beni öyle görünce
inşallah 9 ay giymek nasip olur canım benimmmm
yarın mı baktırayım yoksa çarşamba günü mü?
Canıııım kusura bakma canını sıktım.
Benimkiside tutarsa tutar aman yaaa napiyim, ben elimden geleni yaptım
Inşallah bitanem güzel haberinle sevinirizcuma günü tatlım.
Maalesef olmamış
hadi ya öylemi dersinrabbimmmm sağlıklı olsunlarda bir iki farketmez
iki gün bu şekilde yaşayamazsın değil mi ??? Yarın hemen bi daha baktır zaten sonuç belli olur yükselme varsa dimi ?
İnanılmaz bi duygu yoğunluğu içindeyim yine... dün akşam dualamı ettim ederkende içimden Allahım niye bana hiç bebeğimin rüyasını göstermiyorsun dedim merak ettimm kendi kendime onun bilinçaltıyla olsa gerek gece rüyamda bebeğimi gördüm kız çocuğuuu... daha yeni doğumdan gelmişim arabadan inip apartman bahçesinden evime çıkmaya çalışıyorum yanımda kız kardeşim varmış bi bakim bebeğe diyor yüzünü gösteriyorum bembeyaz yuvarlak yüzlü aynı benim bebekliğime benziyor. Çok tatlı değil mi diyorum kardeşime evet diyor.. İçimdeki mutluluk tarif edilemez o anlar... Sabah bi kalkıyorum kiii hiç bişey yok üstüne tekrar test yaptım bembeyaz bi sonuç dahaaa... Ne zaman ne zamannn diyeee diyee düşünmek insanı farklı bi psikolojiye sokuyor. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnn hepimize. Dün yine gündüz arkadaşlarla buluştuk birinin yeni bebeği oldu 2 aylık, diğeri 6 aylık hamile ortalarına oturdummm içimdeki o ezikliği çaresizliği dile dökebilmek imkansız. Durumu da anlatmadıgım için sorup duruyorlar ne diyeceğimi nasıl konuşacağımı kestiremiyorum. Rabbimin bana gösterdiği bu rüya gerçekleşsin inşallah ne diyeyim.
Yokluğu zehir zemberek yakıyorrrrrrrrr
Canımı sıkmadın, hepimiz kader ortağıyız tabiki herşeyi konuşucaz, sen yinede bebişinle konuş onu üzme tamam mı o şimdi annesinden destek bekliyo sıkı sıkı tutunmak için
Maalesef olmamış
iyiyim bi tanem sen nasılsın
evet perşembe ben cuma sen teste doğru gideceğiz
belirtisiz hamiş olanlardan oluruz inşallah canım belli olmaz sürpriz der belki minnaklarımız
haha bende gösterdim valla dedim totem yaptık ondan giydim
transfer için çıkarmasam iyiydi ama odama gelip biraz dinlenince hemen geri giydim kiii
kocişimde sevindirik oldu beni öyle görünce
inşallah 9 ay giymek nasip olur canım benimmmm
valla ben rakamlara göre konuşuyorum arkadaşım, kesin ikiz
aynen öyle inat etmeyeceğim artık gidip yarın yaptıracağım gene. Hatta bu akşam idrar testide alacağım yapacağım içimde kalmasın
Tamam canım, ben karar verdim yarında yaptırcağım
ayyyyyyyyy allahım inşallahhhhhhhhhhhhhhh gebelik takvimi yapsam erkenmi ya
Yap canım zaten hep bu anların hayalini kumuyo muyuz, herşeyi hakediyoruz
sağol kuzum seninki ne zaman çıkıyor ?
doktorumla daha konuşmadık 6 dan sonra arayacak.
evet canım 3. gün embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?