2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

İnşallah yükselir canım inşallah

İnanılmaz bi duygu yoğunluğu içindeyim yine... dün akşam dualamı ettim ederkende içimden Allahım niye bana hiç bebeğimin rüyasını göstermiyorsun dedim merak ettimm kendi kendime onun bilinçaltıyla olsa gerek gece rüyamda bebeğimi gördüm kız çocuğuuu... daha yeni doğumdan gelmişim arabadan inip apartman bahçesinden evime çıkmaya çalışıyorum yanımda kız kardeşim varmış bi bakim bebeğe diyor yüzünü gösteriyorum bembeyaz yuvarlak yüzlü aynı benim bebekliğime benziyor. Çok tatlı değil mi diyorum kardeşime evet diyor.. İçimdeki mutluluk tarif edilemez o anlar... Sabah bi kalkıyorum kiii hiç bişey yok üstüne tekrar test yaptım bembeyaz bi sonuç dahaaa... Ne zaman ne zamannn diyeee diyee düşünmek insanı farklı bi psikolojiye sokuyor. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnn hepimize. Dün yine gündüz arkadaşlarla buluştuk birinin yeni bebeği oldu 2 aylık, diğeri 6 aylık hamile ortalarına oturdummm içimdeki o ezikliği çaresizliği dile dökebilmek imkansız. Durumu da anlatmadıgım için sorup duruyorlar ne diyeceğimi nasıl konuşacağımı kestiremiyorum. Rabbimin bana gösterdiği bu rüya gerçekleşsin inşallah ne diyeyim.
Yokluğu zehir zemberek yakıyorrrrrrrrr

Son düzenleme:

inşallah canım hayırlı haberler alırız sevindirsin rabbim bizi..inşallahh yarabbimmm.
varya hiçsorma benim kocişte hamile badisini üzerimde görünce gülmeye başladı.
bende odaya gelince hemen geri giydim hep seni andım canım.
benim bir tane embriyo transfer ettiler ya şansım senden az.dr.yüzde kaç ihtimal dedi sana.:26::26::26:

Canıııım kusura bakma canını sıktım.
Benimkiside tutarsa tutar aman yaaa napiyim, ben elimden geleni yaptım

Canımı sıkmadın, hepimiz kader ortağıyız tabiki herşeyi konuşucaz, sen yinede bebişinle konuş onu üzme tamam mı o şimdi annesinden destek bekliyo sıkı sıkı tutunmak için

iki gün bu şekilde yaşayamazsın değil mi ??? Yarın hemen bi daha baktır zaten sonuç belli olur yükselme varsa dimi ?

Aynen öyle inat etmeyeceğim artık gidip yarın yaptıracağım gene. hatta bu akşam idrar testide alacağım yapacağım içimde kalmasın

Son düzenleme:

kıyamam canım ya..
toplum için de o durumda kalmanın acısını hepimiz yasıyoruz bıtanem..umarım bu günlerde geçer ve rüyan gerçek olur

Canımı sıkmadın, hepimiz kader ortağıyız tabiki herşeyi konuşucaz, sen yinede bebişinle konuş onu üzme tamam mı o şimdi annesinden destek bekliyo sıkı sıkı tutunmak için

Tamam canım, ben karar verdim yarında yaptırcağım

Maalesef olmamış

bak ya hemen umudunu kaybetmiş artabilir canm hemen pes etme nolurr degerimiz artar Allahım hayırlısını versin sen sev bebişini ve dua et herşeyin hayırlısı olsun inşallah tatlımmm çook seviyorum seni

iyiyim bi tanem sen nasılsın

iyiyim bende tatlm ugrasıyorum valla ev iş gezme öle cuma olsa da öğrensek bebişin gelişini

oh arka arkaya alcaz inşallah canm bebiş haberlerinizi siz ne totemi yaptınız bakiiiiimmmmmm

aynen öyle inat etmeyeceğim artık gidip yarın yaptıracağım gene. Hatta bu akşam idrar testide alacağım yapacağım içimde kalmasın

bence hepsinide yap.ama yarın kana bakmayı unutma.yükselmesini görmek için 2 gün bekleme stres olma lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…