2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim yüksek değerlere odaklandik hepimiz,moralini bozma.burda polyanacilik oynamiyoz ama belki artar degerin,belki geç tutundu ne bilim ya hayırlısı olsun..bende çok üzüldüm offfffffffff

Evet belki artar ama kimyasal olması daha büyük

doktorumla daha görüşmedim canım

kızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi

Talım sana kesin ikiz geliyo hazırlıklı ol ikiz büyütmeye, Rabbim devamını getirsin inşallah

İnşallah canım öyledir.

Canım sakin şimdiden moralini bozma bebişin hala seninle ve geç tutunmuş annesine benimde ilk senin gibi 17 çıkmıştı ve sonra gayer güzel artmıştı, inşallah seninde yükselecek ben inanıyorum...

Gerçekten 17 mi çıkmıştı, şimdi kaç haftalık bebeğin?

Gerçekten 17 mi çıkmıştı, şimdi kaç haftalık bebeğin?

evet gerçekten tam 17 çıkmıştı ama ben 2 aylıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum, ama ben seninkine inanıyorum 9 ay sonra kucağında olacak

İnşallah canım ama çok umudum yok

evet gerçekten tam 17 çıkmıştı ama ben 2 aylıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum, ama ben seninkine inanıyorum 9 ay sonra kucağında olacak

Canıııım kusura bakma canını sıktım.
Benimkiside tutarsa tutar aman yaaa napiyim, ben elimden geleni yaptım

evet perşembe ben cuma sen teste doğru gideceğiz
belirtisiz hamiş olanlardan oluruz inşallah canım belli olmaz sürpriz der belki minnaklarımız

haha bende gösterdim valla dedim totem yaptık ondan giydim
transfer için çıkarmasam iyiydi ama odama gelip biraz dinlenince hemen geri giydim kiii
kocişimde sevindirik oldu beni öyle görünce
inşallah 9 ay giymek nasip olur canım benimmmm

Maalesef olmamış

canım neden hemen olmamış diyorsun
hiç belli olmaz orası değeri 8 çıkıp yükselen okudum inan başka topikte
Çarşambayı bekliyeceğiz mecburen
ozaman sevineceğiz Allah izin verirse yükselir değerin
dualarım seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…