Canim yüksek değerlere odaklandik hepimiz,moralini bozma.burda polyanacilik oynamiyoz ama belki artar degerin,belki geç tutundu ne bilim ya hayırlısı olsun..bende çok üzüldüm offfffffffff
gözun aydın canmmm allah tamamını erdırsınn
canm senn 3.gun embrıosu deglmıydii belkı ondan az cıkmıstır doktorun ne dedı
Canim yerim senin bebisini test tarihin nezamandi:26::26:
kuzucummmmm umarım kımyasal olmaz artış gösterir ınsallah..
sen canını sıkma yıne de rabbım buyuk belkı birden artar değerın
canımmm belki geç döllenmedir sonuç negatif değilki neden yıpratıyorsun kendini????
Hayırlı olsun canım değerin çok güzel maşallah ikiz gibi sanki ilk değerin kaçtı?
Canım doktorunla konuştun mu? negatifler genelde 0,01 falan çıkıyor senin 17 evet düşük ama eğer kimyasal değilse artması muhtemel
kızlar sonucum çıkmış rabbime hamdolsun 13.gün değerim 422,58 inşallah gerektiği gibidir bilenler akıl versin lütfen... hamdolsun rabbim sana.phala ve seher sdizde sıra hadi
17 düşük bir değer değil ki canım hem senin 3. gün embriuosu hemde test günü daha yarınmış okuduğum kadarıyla bence hamile olman muhtemel, önemli olan değerin 48 saatte %66 artmış olması, benim deilk değerim iyiydi ama iki kat artmamıştı hatırlasana ama maşallah bugünlere geldik ve bebeğim gayet iyi umudunu kaybetme sonucun bence gayet iyi
Yok doktor demedi tamam 0 değil ama düşme ihtimali var değerin, çarşamba günü tekrar yaptıracağm
Canım sakin şimdiden moralini bozma bebişin hala seninle ve geç tutunmuş annesine benimde ilk senin gibi 17 çıkmıştı ve sonra gayer güzel artmıştı, inşallah seninde yükselecek ben inanıyorum...
off canım yaa carsamba olmaz sımdı ya..
ama ne olur sen pozitif düşün..
hakkında hayırlısı bitanem..
Gerçekten 17 mi çıkmıştı, şimdi kaç haftalık bebeğin?
canım senin 3. gün değilmiydiii
Ya belki geç tutunmuştır bildiğim kadarıyla yarın asıl test günün değil miii ???
Ya umudunu bi kaç gün daha tuttt.
Artış olursa süper olacak inşallah canım benimm...
Dualarım seninnleeeeeeeeeee
evet gerçekten tam 17 çıkmıştı ama ben 2 aylıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum, ama ben seninkine inanıyorum 9 ay sonra kucağında olacak
hoşbuldukkkk bebişimmmm.
bende heyecanlanmaya başladım artık gelsin şu sonuç günü yaa
bendede pek belirti yok oturuyorum evimde gayette iyiyim yani.
kız giymezmiyim badimi giydim tabi,herkesede arkadaşımla totem yaptık dedim.bir kızında yanında bebek badisi vardı oda totem yapmış.hemşirelere bile gösterdimm bakın badime diyeekimsede yadırgamadı valla ama iyi oldu
Bilmiyorum ama canım kimyasal olması daha büyük ihtimal
canımmmmm kaç haftadır doğru dürüst girmiyordum bugün girdim ve güzel haberini aldım çok sevindim hayırlısıyla pıtpıtlarıda duyarsın inşallah
Maalesef olmamış
çarşambayı bekleyeceğim maalesef
Canıııım kusura bakma canını sıktım.
Benimkiside tutarsa tutar aman yaaa napiyim, ben elimden geleni yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?