- 22 Mayıs 2014
- 362
- 20
- 33
inşallah ilerler canım sakın moralini bozma, kat kat artabilir hiç belli olmaz, çarşambaya kadar sabret cnm, Allah yar ve yardımcın olsunMaalesef olmamış
bak ya hemen umudunu kaybetmiş artabilir canm hemen pes etme nolurrdegerimiz artar Allahım hayırlısını versin sen sev bebişini ve dua et herşeyin hayırlısı olsun inşallah tatlımmm çook seviyorum seni
iyiyim bende tatlm ugrasıyorum valla ev iş gezme öle cuma olsa da öğrensek bebişin gelişini
oh arka arkaya alcaz inşallah canm bebiş haberlerinizisiz ne totemi yaptınız bakiiiiimmmmmm
17.97 iyi gibi benim 15 çıkmıştı, bir sonraki hafta 30 olmuştu:26:Maalesef olmamış
bence hepsinide yap.ama yarın kana bakmayı unutma.yükselmesini görmek için 2 gün bekleme stres olma lütfen..
Bencede yaptır zaten yükselme varsa kesin belli olur iki gün bekleyip kendini yıpratmanın anlamıda yok
offff yaa daha aramadılar nasıl özel merkezse devlette 3.30 da cıktı
inşallah artar canmm
inşallah ilerler canım sakın moralini bozma, kat kat artabilir hiç belli olmaz, çarşambaya kadar sabret cnm, Allah yar ve yardımcın olsun
17.97 iyi gibi benim 15 çıkmıştı, bir sonraki hafta 30 olmuştu:26:
İnşallah canım benim
kimyasal olması için biliyorsun değerin düşmesi lazım...yani sen yarın bi daha kana baktır..
Ben de yaptırmıştım, idrar belli belirsiz çıkacak ama çıkacak, hiç kafanı bulandırma bence, görünen o ki tutunmaya çalışıyor, yoğun duygular içine girmemen çok daha sağlıklı olur bence, ümidini yitirme, o şuan sende tutunmuş da yavrum, sakın yoğun duygulara kapılma, yapmaktan en huzur bulduğun şeyi yapyarın tekrar yapacağım hatta bu gün idrarda da yapacağım bekleyemem çarşambayı
boşuna üzüyosun kendini, bir gün erken yapmışsınbenim asıl test tarihim yarın, o yüzden yarında yaptırayım kaç çıkacak bakalım, eğer artarsa o değeri baz alırım artık
offff yaa daha aramadılar nasıl özel merkezse devlette 3.30 da cıktı
ayyyyyyyyy allahım inşallahhhhhhhhhhhhhhh gebelik takvimi yapsam erkenmi ya
Ja bu kimyasal dediginiz hamilelik nasil olur aceba cok merak ettim
Allah bu Mübarek aylarda herkesin yüzünü güldürsün ve bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Maalesef olmamış
Yok yapma okula başlasın öyle yaparsın heyallaam canım binbeşyüz test yapınca mı rahatlıycan acaba sen? :)))
dualarımm sennleeeeeeeeeeeeeeee
benim asıl test tarihim yarın, o yüzden yarında yaptırayım kaç çıkacak bakalım, eğer artarsa o değeri baz alırım artık
Ben de yaptırmıştım, idrar belli belirsiz çıkacak ama çıkacak, hiç kafanı bulandırma bence, görünen o ki tutunmaya çalışıyor, yoğun duygular içine girmemen çok daha sağlıklı olur bence, ümidini yitirme, o şuan sende tutunmuş da yavrum, sakın yoğun duygulara kapılma, yapmaktan en huzur bulduğun şeyi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?