2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

inşallah CANIM benim, bende seni inan çok seviyorum olmazsa da olmaz benim sizler gibi arkadaşlarım var ya bana yeter

inşallah ilerler canım sakın moralini bozma, kat kat artabilir hiç belli olmaz, çarşambaya kadar sabret cnm, Allah yar ve yardımcın olsun

yarın tekrar yapacağım hatta bu gün idrarda da yapacağım bekleyemem çarşambayı

kimyasal olması için biliyorsun değerin düşmesi lazım...yani sen yarın bi daha kana baktır..

Ja bu kimyasal dediginiz hamilelik nasil olur aceba cok merak ettim

Allah bu Mübarek aylarda herkesin yüzünü güldürsün ve bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

yarın tekrar yapacağım hatta bu gün idrarda da yapacağım bekleyemem çarşambayı
Ben de yaptırmıştım, idrar belli belirsiz çıkacak ama çıkacak, hiç kafanı bulandırma bence, görünen o ki tutunmaya çalışıyor, yoğun duygular içine girmemen çok daha sağlıklı olur bence, ümidini yitirme, o şuan sende tutunmuş da yavrum, sakın yoğun duygulara kapılma, yapmaktan en huzur bulduğun şeyi yap

canım mesela bugün 50 çıkarsa 2 gün sonra 30 gibi bi değere düerse kimyasal gebelik deniyor buna

benim asıl test tarihim yarın, o yüzden yarında yaptırayım kaç çıkacak bakalım, eğer artarsa o değeri baz alırım artık

Şimdi biz normal şekilde hamilelikten şüphelensek gidip test yapıp 17-18 görsek gayet de seviniriz tedavi ile diye böyleyiz bunu bi hatırlayalım. İnşallah yükselir değerin ama ben tebrik ederim şimdiden :)

Aslında ne düşündüm biliyor musun bu embriyo bizim huzurumuza filan bakmıyor, öyle olsa tarlada bütün gün güneşin altında çalışan oradan eve gelip çalışan o kadınlarımız doğuramazdı, onlar ne sıkıntılarla mücadele ediyorlar bizim tuzumuz kuru onlar maşallah şakır şakır doğuruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…