boşuna üzüyosun kendini, bir gün erken yapmışsın
kız sonucun çıktı mııııııı???????? işim o kadar çok ki anlatamam, sonucunu merak ediyorummmmmAslında ne düşündüm biliyor musun bu embriyo bizim huzurumuza filan bakmıyor, öyle olsa tarlada bütün gün güneşin altında çalışan oradan eve gelip çalışan o kadınlarımız doğuramazdı, onlar ne sıkıntılarla mücadele ediyorlar bizim tuzumuz kuru onlar maşallah şakır şakır doğuruyorlar.
inşallah canım hayırlı haberler alırız sevindirsin rabbim bizi..inşallahh yarabbimmm.
varya hiçsorma benim kocişte hamile badisini üzerimde görünce gülmeye başladı.
bende odaya gelince hemen geri giydim hep seni andım canım.
benim bir tane embriyo transfer ettiler ya şansım senden az.dr.yüzde kaç ihtimal dedi sana.:26::26::26:
iyiyim bende tatlm ugrasıyorum valla ev iş gezme öle cuma olsa da öğrensek bebişin gelişini
oh arka arkaya alcaz inşallah canm bebiş haberlerinizisiz ne totemi yaptınız bakiiiiimmmmmm
kız sonucun çıktı mııııııı???????? Işim o kadar çok ki anlatamam, sonucunu merak ediyorummmmm
Yaaa tabi hatibulutta seherde vaktinden önce yaptırdı ama değerleri benimkisi değil
Tatlim sor tabiki ya :) ben patlayacak derecede degildim ama sikisiktim idrara.transfer oldu yataga yatirdilar zaten 20 dakika dayan dediler bnde 25 dakika dayandim bissürgü getirdiler ona yaptim ama eşim güldürdü onun yüzünden kahkahalarla yaptim.dedimki gitti aha bebeler :))) ondan yarim saat sonrada kalktim metroya binip evime geldim.oturma odasinda tv karsisinda uzandim ama öyle ölü gibi hic yatmadim.uc gun böyle evin icinde dolandim.transferin ucuncu günü mangalada gittim sonra gezmeyede gittum alisverisede.yuruyuste yaptim gezdim tozdumda..üçüncü Gün banyo yaptim ayakta.ama ılık suyla yapmadim baya sicak suyla yaptm yoksa donacaktim :)))) yani en önemlisi kafanin bi yerinde transfer oldgn yazsada sen onu unutup öyle yasayacaksin.stres yapmadan keyfine bakacaksin.gerisi kısmet. ..
canım senin 3. gün değilmiydiii
Ya belki geç tutunmuştır bildiğim kadarıyla yarın asıl test günün değil miii ???
Ya umudunu bi kaç gün daha tuttt.
Artış olursa süper olacak inşallah canım benimm...
Dualarım seninnleeeeeeeeeee
inşallah 2 gün sonra artar... belki de geç tutunmuştur..... bu olasılıklar arasında.... phala beni okuyosan, lütfen şimdiden stres yapma olur mu????? azcık daha sabredip kesin sonucu öğrencez inşallah17 çıktı canım değeri
Herşeye dayanıyonda o idrar sıkışıklıgıfena patlıyodum ama inatla tutum geceden itibaren girmedim transfer yapıldı. Yarım saati gecik dayandım ama kıp kırmızı olmuşm ölüyodum
Canım nasıl olmamış ee 17. Referans değer 0-5 senin ondan yüksek. Bugün kaçıncı günün? Sadece düzenli artmasını bekleyeceğiz hayırlısı ile inş.
yarın mı baktırayım yoksa çarşamba günü mü?
inşallah CANIM benim, bende seni inan çok seviyorumolmazsa da olmaz benim sizler gibi arkadaşlarım var ya bana yeter
bizzz parsenle hamiş badisi aldık canım
transfer günü göbüşünde bebek resmi olan o hamiş badilerinden giyip gittik transfere
totem yaptık yani9 ay giymek nasip olsun diye
bakalım totemimiz işe yaradımı görcez perşembe ben cuma parsenim inşallah güzel müjdeler veririz:18:
sıkışık olmak çok önemlymiş aferin sana
herkesin aynı çıkacak diye bişey yok kiYaaa tabi hatibulutta seherde vaktinden önce yaptırdı ama değerleri benimkisi değil
Belki de onlar gibi yapmamız gerekiyordur, Kaygı başka bir şey, Ben sana iyi gelmiyorum, Sadece Rabbim içini serinletebilir, Herşey gönlünce olsun :105:Aslında ne düşündüm biliyor musun bu embriyo bizim huzurumuza filan bakmıyor, öyle olsa tarlada bütün gün güneşin altında çalışan oradan eve gelip çalışan o kadınlarımız doğuramazdı, onlar ne sıkıntılarla mücadele ediyorlar bizim tuzumuz kuru onlar maşallah şakır şakır doğuruyorlar.
sıkışık olmak çok önemlymiş aferin sana
Şimdi biz normal şekilde hamilelikten şüphelensek gidip test yapıp 17-18 görsek gayet de seviniriz tedavi ile diye böyleyiz bunu bi hatırlayalım. İnşallah yükselir değerin ama ben tebrik ederim şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?