2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kız sonucun çıktı mııııııı???????? işim o kadar çok ki anlatamam, sonucunu merak ediyorummmmm

orası hiç belli olmaz canım Allah ol derse olur biliyorsun
benimde 2 embriyo ama hiç bilmiyorum şansım kaç bişey demedi
dr um transfer sonrası yanıma geldiğinde biz elimizden geleni yaptık herşey yolunda gitti
gerisi yukardakinin takdiri dedi Allah ım inşallah yüzümüze güler canım

iyiyim bende tatlm ugrasıyorum valla ev iş gezme öle cuma olsa da öğrensek bebişin gelişini

oh arka arkaya alcaz inşallah canm bebiş haberlerinizi siz ne totemi yaptınız bakiiiiimmmmmm

bizzz parsenle hamiş badisi aldık canım
transfer günü göbüşünde bebek resmi olan o hamiş badilerinden giyip gittik transfere
totem yaptık yani 9 ay giymek nasip olsun diye
bakalım totemimiz işe yaradımı görcez perşembe ben cuma parsenim inşallah güzel müjdeler veririz:18:

Herşeye dayanıyonda o idrar sıkışıklıgı fena patlıyodum ama inatla tutum geceden itibaren girmedim transfer yapıldı. Yarım saati gecik dayandım ama kıp kırmızı olmuşm ölüyodum

canım selam nasılsın uzun zaman oldu görüşemedik hangi aşamadasın

17 çıktı canım değeri
inşallah 2 gün sonra artar... belki de geç tutunmuştur..... bu olasılıklar arasında.... phala beni okuyosan, lütfen şimdiden stres yapma olur mu????? azcık daha sabredip kesin sonucu öğrencez inşallah

Herşeye dayanıyonda o idrar sıkışıklıgı fena patlıyodum ama inatla tutum geceden itibaren girmedim transfer yapıldı. Yarım saati gecik dayandım ama kıp kırmızı olmuşm ölüyodum

sıkışık olmak çok önemlymiş aferin sana

Canım nasıl olmamış ee 17. Referans değer 0-5 senin ondan yüksek. Bugün kaçıncı günün? Sadece düzenli artmasını bekleyeceğiz hayırlısı ile inş.

bu gün 11. günüm canım asıl test günüm yarın yarın da test yapacağım

yarın mı baktırayım yoksa çarşamba günü mü?

canımm bir iki gün içinde belli olur kesin olarak.. yarında tekrardan kandan yaptırırsan anlarsın durumunu.. ben bir gün arayla yaptırmıştım şubattaki tedavimde..
inşallah değerin kat kat yükselecek canım benim güzel haberlerin gelecek..

inşallah CANIM benim, bende seni inan çok seviyorum olmazsa da olmaz benim sizler gibi arkadaşlarım var ya bana yeter

hayır canm bizler yetmeyiz o bebiş sizin eve geleceeeekk (Allahın izniyle tabi) inatçıyımdır kızım ben sinilendirme beni sabret azcık olumsuz da düşünme herşeyin hayırlısı ama olumsuz oldu dicek bi durumun yok su an sadece artmasını beklicez degerinin tmm ve o arada da bebişlerimizi sevcez bol bol da dua etcez anlaştık

kız bu forumun totemi olur he tutarsa ki inşallah da tutar ikinizin de canlarım çook güzel yapmıssınız çok tatlısınız yaa o hamiş badilerinizle olan halinizi yirim sizin

Belki de onlar gibi yapmamız gerekiyordur, Kaygı başka bir şey, Ben sana iyi gelmiyorum, Sadece Rabbim içini serinletebilir, Herşey gönlünce olsun :105:

Son düzenleme:
Canım 5. gün embriyosumydu seninkiler eğer ikiz değilse muhtemelen kız çünkü kız bebekler çok yüksek BHCG salgılıyor

Canım yarın yaptırabilirsin artış varsa belli olur doktorum günde en az %35 artmış olması gerekir demişti

Şimdi biz normal şekilde hamilelikten şüphelensek gidip test yapıp 17-18 görsek gayet de seviniriz tedavi ile diye böyleyiz bunu bi hatırlayalım. İnşallah yükselir değerin ama ben tebrik ederim şimdiden :)

inşallah canım yükselir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…