kız sonucun çıktı mııııııı???????? işim o kadar çok ki anlatamam, sonucunu merak ediyorummmmm
canm bnmkı 5.gn embrıosu ve sanrm ıkı transfer edıldıı
canımm bir iki gün içinde belli olur kesin olarak.. yarında tekrardan kandan yaptırırsan anlarsın durumunu.. ben bir gün arayla yaptırmıştım şubattaki tedavimde..
inşallah değerin kat kat yükselecek canım benim güzel haberlerin gelecek..
Ay ben senin hamilelik takvimini yerim maşallah
maşallah senin hamilelik takvimineeeeee
ay bir gün daha var desene
ay 2 yıldır bunu bekliyordum sorma ya
Canim benim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
hayır canm bizler yetmeyiz o bebiş sizin eve geleceeeekk (Allahın izniyle tabi)inatçıyımdır kızım ben sinilendirme beni sabret azcık olumsuz da düşünme herşeyin hayırlısı ama olumsuz oldu dicek bi durumun yok su an sadece artmasını beklicez degerinin tmm ve o arada da bebişlerimizi sevcez bol bol da dua etcez anlaştık
kız bu forumun totemi olur he tutarsa ki inşallah da tutar ikinizin de canlarımçook güzel yapmıssınız çok tatlısınız yaa o hamiş badilerinizle olan halinizi yirim sizin
herkesin aynı çıkacak diye bişey yok ki0 çıksa ümidimi keserim ama değil
Belki de onlar gibi yapmamız gerekiyordur, Kaygı başka bir şey, Ben sana iyi gelmiyorum, Sadece Rabbim içini serinletebilir, Herşey gönlünce olsun :105:
inanamıyorum sana daha günüde gelmemiş al sana
dualarımız seninle canım, Allahım yar ve yardımcın olsunAşk olsun hayatım ne demekmiş senin iyi gelmediğin aşk olsun olur mu öyle şey, üzme beni
dualarımız seninle canım, Allahım yar ve yardımcın olsun
sanırım ne demek kaç embriyo konuldu bilmiyor musun? Bu arada değerin belli oldu mu?
sağol marmelatım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?