:81::81::81::81::81::81::81::81::81::92::92::92::92::92: teeeeyyyyyyyy teeeeeeeeeyyyyyy çok mutluyummmmm
maşallahbende öyle diyorum tek çift farketmez hayırlı sağlıklı evlat olsunlarda
benim asıl test tarihim yarın, o yüzden yarında yaptırayım kaç çıkacak bakalım, eğer artarsa o değeri baz alırım artık
Bir çok yerde okudum 5 üstüne pozitif diyorlar, değeri bende daha düşük olanların bile değerleri artmış galiba biraz daha şansım var
maşallahbende öyle diyorum tek çift farketmez hayırlı sağlıklı evlat olsunlarda
Eeeeee be deli test tarihin yarin ha o yüzden mi o kadar stres ettin eğer yarın baktirirsan ve değer 60 kusur çıkarsa hamilesin demek ki olacak insallah.sen hatiyle seheri baz alma onların ki 5. Gün embriyosu sana transfer edilenden daha fazla gelişimini tamamlayıp anne rahmine tutunması daha erken olacak ve betahcg salimi tabiki daha fazla olacak.bende acaba olmadimi diyip üzüldüm ve genelde moralim bozuken yaptığımı yaptım gittim uyudum senin yuzundennnnnnnn
Ben senin hamilelik takvimini görmedim ;(((((((
Ya yazmak istemedim umutlanip hayal kırıklığı yaşama diye benim hemşire kadının değeri 6 kusur çıkmış gel yarın tekrar edelim.dedi bende kadın gittikten sonra çeneni tutamadım olmadı demek tabii zor oluyor üzülmesin diye dedim.hemsirem yok ben 5 kusurlerden ikiz dogurani bile gördüm dedi.bizim ki belki oyle olmayacak ama annesi gibi tatlı bi kız çocuğu olacak
Bir çok yerde okudum 5 üstüne pozitif diyorlar, değeri bende daha düşük olanların bile değerleri artmış galiba biraz daha şansım var
var tabiki sana onu diyoruz zaten
İnşallah canım benim inşallah değerim yükselir ama adet ağrılarım var şuan
Kimin tatlı kız çocuğu olacak?:26:
Evet canım benim evet şansın var bir bakmışın değerin artmış ki inşallah öyle olacak... Rabbim yardımcın olsun. Yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin. Hakkında hayırlısı olsun canım benim
kızım benimde var hemde patlayacak gibi
İnşallah canım benim inşallah değerim yükselir ama adet ağrılarım var şuan
heeeee öyle mi, banane kız bende hamileyim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?