2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canlarım destekleriniz için çok teşekkür ederim, yarın tekrar kan vereceğim çünkü asıl test tarihim yarın. İnşallah değerim yarın artar inşallah. Allahtan hayırlısını diliyorum. Amin.

Kizlar bugün tarnsferimin 17.günü doktor carsamba günü alttan muayeneyle keseyi gorebilecegini söyledi ve bende böyle olunca doktor karsisina cikmamak için agda yaptirdim.aslinda istemiyodum ama bir anda karar verdim ve sonrasinda çok pisman oldum.sizce bisey olurmu bebegime. Dua edin ne olur çok korkuyorum.

Canim merak etme birsey olmaz bende hamile kaldığım zaman 3 kez yaptırdım doktora sormuştum birsey olmaz demişti bebek çok içerde demişti

Canlarım destekleriniz için çok teşekkür ederim, yarın tekrar kan vereceğim çünkü asıl test tarihim yarın. İnşallah değerim yarın artar inşallah. Allahtan hayırlısını diliyorum. Amin.

elbetteki ilk önce hayırlısı diyelim canım ama sakın umutsuz olma değerin gayet güzel 11. güne göre
bence yarın artmış olacak canım yürekten diliyorum

yarın mutlaka test ver canım inşallah artmış olarak sonucun gelir hep beraber biraz rahatlarız..

bugün 12. gün değerimi
inşallah yükselir bence yükselecek
11.günü canım inşallah yükselecek
Ay insaallah canim ya çok sagol rahatlattin beni.yaptirdigimdan beri çok pismanim ve agliyorum.Rabbime sürekli dua ediyorum bişey olmasin diye.
Icin rahat olsun canım çarşamba günü doktoruna sor oda birsey olmaz diyecektir benim arkadaşım 9 ay boyunca yaptırdı maşallah kızı 2 yaşında

inşallah bu sefer olur canım kendini hazır hissettiğin an başla içinide ferah tut rabbime bırak kendini, bende iyiyim oğluşumun keyfi yerinde beni sömürüp duruyo işte sırt ağrılarım çok berbat onlarla uğraşıyorum midem zaten hiç geçmiyor allah sabrını veriyor 3,5 ay kaldı yolun yarısını geçtik şükürler olsun tez vakitte sizlere ve gıyabında tüm isteyenlerede versin rabim her gün duacınızım

inşallah güzel şeyler görcez benimde felaket ağrılarım var kramp gibi ya çok canımı yakıyo :26:

ayyyy o ağrılar 3 hafta durup durup olacak canım benim ya... böyle bazen bıçak saplanır gibi her bıçak saplandığında annecim yerleştim artık burdayım dicek sana

11.günü canım inşallah yükselecek

Icin rahat olsun canım çarşamba günü doktoruna sor oda birsey olmaz diyecektir benim arkadaşım 9 ay boyunca yaptırdı maşallah kızı 2 yaşında

Insallah canim dedigin gibi olur.beni korkutan agdanin sicak olmasi.zor bulunan bebekler olunca içimizdeki korkular hiç bitmiyo. Rabbime emanet evlatlarimiz.desteğin için çok sagol canim.

ayyyy o ağrılar 3 hafta durup durup olacak canım benim ya... böyle bazen bıçak saplanır gibi her bıçak saplandığında annecim yerleştim artık burdayım dicek sana

ya ciddimisin sen bebeğim beni hiç bırakmaz dimi ya sende böyle korkular yaşadınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…