inşallah güzel şeyler görcezbenimde felaket ağrılarım var kramp gibi ya çok canımı yakıyo :26:
Canim değern hamile değeri insaallah saglikli şekilde artar değerin ve bebegine saglicakla kavusursun insaallah.
tabü tabü görecez yarın :26::26:
Kizlar bugün tarnsferimin 17.günü doktor carsamba günü alttan muayeneyle keseyi gorebilecegini söyledi ve bende böyle olunca doktor karsisina cikmamak için agda yaptirdim.aslinda istemiyodum ama bir anda karar verdim ve sonrasinda çok pisman oldum.sizce bisey olurmu bebegime. Dua edin ne olur çok korkuyorum.
canım ne oldu daha okuldan yeni geldim
durum ne bugün belli oluyodu değerin kaç:26:
Tatlım değeri 17 çıktı
Canim merak etme birsey olmaz bende hamile kaldığım zaman 3 kez yaptırdım doktora sormuştum birsey olmaz demişti bebek çok içerde demişti
Canlarım destekleriniz için çok teşekkür ederim, yarın tekrar kan vereceğim çünkü asıl test tarihim yarın. İnşallah değerim yarın artar inşallah. Allahtan hayırlısını diliyorum. Amin.
Canlarım destekleriniz için çok teşekkür ederim, yarın tekrar kan vereceğim çünkü asıl test tarihim yarın. İnşallah değerim yarın artar inşallah. Allahtan hayırlısını diliyorum. Amin.
İyice yerleştiriyor poposunu galiba
11.günü canım inşallah yükselecekbugün 12. gün değerimi
inşallah yükselir bence yükselecek
Icin rahat olsun canım çarşamba günü doktoruna sor oda birsey olmaz diyecektir benim arkadaşım 9 ay boyunca yaptırdı maşallah kızı 2 yaşındaAy insaallah canim ya çok sagol rahatlattin beni.yaptirdigimdan beri çok pismanim ve agliyorum.Rabbime sürekli dua ediyorum bişey olmasin diye.
kızlarr 170 cıkmışşşşşşş
canım benim selamm,
Nisanda ilk denemeyi yaptırdım tutmadı.. Doktor kendini hazır hissettiğin zaman gel dedi henüz adetim gelmedi bugün yarın olmam lazım artık. Günüm gecikti, ilaçlar düzenimizi bozuyor galiba.Doktor 2. denemeyi dondurulmuşlar ile denememi tavsiye etti. Ben hemen mi Ramazan sonrası mı yaptırsam çok kararsızım açıkçası.. Rabbim uygun zaman da hayırlarla denemeyi nasip etsin. Sen nasılsın bebiş nasıll herşey yolundadır inşallah
inşallah güzel şeyler görcezbenimde felaket ağrılarım var kramp gibi ya çok canımı yakıyo :26:
11.günü canım inşallah yükselecek
Icin rahat olsun canım çarşamba günü doktoruna sor oda birsey olmaz diyecektir benim arkadaşım 9 ay boyunca yaptırdı maşallah kızı 2 yaşında
ayyyy o ağrılar 3 hafta durup durup olacak canım benim ya... böyle bazen bıçak saplanır gibi her bıçak saplandığında annecim yerleştim artık burdayım dicek sana
canım ne oldu daha okuldan yeni geldim
durum ne bugün belli oluyodu değerin kaç:26:
Canim benm bende ozledim vala sizleri muhabbeti ama malasef cok fazla aranizda olamicam.. sen nasilsinGeçmiş olsun tatlım özledik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?