benimde var kızlar adet ağrılarımm olsaydı rahatlayacktı pskolojim
Canim cok sevindim inanki.. simdi girebildim. Hayirlisi insallah yukselir degerlerin. Adet sancilarinada takilma. Benim icime olacak diye doguyor:))Bir çok yerde okudum 5 üstüne pozitif diyorlar, değeri bende daha düşük olanların bile değerleri artmış galiba biraz daha şansım var
benimde var kızlar adet ağrılarımm olsaydı rahatlayacktı pskolojim
İnşallah canım benim inşallah değerim yükselir ama adet ağrılarım var şuan
Hamilesin tabi bebeğim yarın değerin güzel olacak inanıyorum dualarım seninleheeeee öyle mi, banane kız bende hamileyim işte
allah razı olsun canım 10.gün 153 tü 13 .gün 422 çıktı inşallah hayırlısı olur çok sağol
Bizim ki annesi gibi derken senin kızdan bahsediyorum aaaaaaaa sen ucmussun valllahi))))
canlarrr selamunaleykum ben.geldim...
ama hemen gidicem..
10gündür iş yeri çok yoğundu ugrayamadim 1haftadır da bizimle.uğraşıyorum dış menüsküs yırtılmış çarpraz bağda da kısmı yırtık var çarşamba ameliyat olucam..
iyilesme süreci 2ayı buluyomus bende tedaviden ince olayım istedim malum hamile kalırsam bu dizlen.zor olur
benden.haberler böyle ne yazıkki umarım herkescikler iyidir
gözün aydın şekerim.. takip ediyordum, pozitifini gördüm ve çoook sevindim.. ama kızdım aynı zamanda.. neden moralini bozuyorsun? benim de 27 ile başladı ama bak 4.ayı bitirdim şükürler olsun... rakamlara takılma sakın. 48 saatte bir ikiye katlıyor mu ona bak.. diğerlerininki yüksek çıkmışsa onlarınki daha önce tutunmuş demekki. böyle kafana takıp kendini üzersen asıl korktuğun başına gelir. yapma lütfen..
benim de adet sancılarım olmuştu aynen her ay olduğu gibi. ama sonradan geçti.. ve sonraki iki ay da regl döneminde belirtilerim oldu. bunlar normal şeyler. kendini dinleyip durma rica ederim. keyfine bak. moralini yüksek tut. Takdir Allah'tan dir. bunu nasip etmezse bile hamile kalabildiğine şükret. ben tüp bebek yaptırmadım ama 6. hamileliğim bu.. 6. seferde nasip etti rabbim. ki daha vuslata ermiş değiliz. mevlam neylerse güzel eyler demekten başka çaremiz yoköpüyorum ve diğer kızları da tebrik ediyorum..
evet hamilesin zaten deli
canım selam nasılsın uzun zaman oldu görüşemedik hangi aşamadasın
Canim cok sevindim inanki.. simdi girebildim. Hayirlisi insallah yukselir degerlerin. Adet sancilarinada takilma. Benim icime olacak diye doguyor:))
o ağrılara hiç takılma bebeğim, eğer gebeysen bile her ay adet tarihlerinde ağrıyor malesef kasıkların, yani kırmızıyı görmeden ikinci test sonucunu almadan umut kesmek yok anlaştık mı
Hamilesin tabi bebeğim yarın değerin güzel olacak inanıyorum dualarım seninle
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah teyzesi benimki tutunmaya çalışır.
tabü tabü görecez yarın :26::26:
ay inşallah canım yarın da kan vereceğim bakalım kaç çıkacak inşallah biraz artar da içi su serpilir.
cnm tebrikler çok şükür değerler süper artmış inşallah darısı bız bekleyenlere
o tutunmuş zaten annesi sen de ona sıkı sıkı tutunmoral çok önemli.. dikkat edin kendinize öptüm kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?