2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bir çok yerde okudum 5 üstüne pozitif diyorlar, değeri bende daha düşük olanların bile değerleri artmış galiba biraz daha şansım var
Canim cok sevindim inanki.. simdi girebildim. Hayirlisi insallah yukselir degerlerin. Adet sancilarinada takilma. Benim icime olacak diye doguyor:))

İnşallah canım benim inşallah değerim yükselir ama adet ağrılarım var şuan

o ağrılara hiç takılma bebeğim, eğer gebeysen bile her ay adet tarihlerinde ağrıyor malesef kasıkların, yani kırmızıyı görmeden ikinci test sonucunu almadan umut kesmek yok anlaştık mı

canlarrr selamunaleykum ben.geldim...
ama hemen gidicem..
10gündür iş yeri çok yoğundu ugrayamadim 1haftadır da bizimle.uğraşıyorum dış menüsküs yırtılmış çarpraz bağda da kısmı yırtık var çarşamba ameliyat olucam..
iyilesme süreci 2ayı buluyomus bende tedaviden ince olayım istedim malum hamile kalırsam bu dizlen.zor olur
benden.haberler böyle ne yazıkki umarım herkescikler iyidir

Bizim ki annesi gibi derken senin kızdan bahsediyorum aaaaaaaa sen ucmussun valllahi))))

Ay kız sorma biz sizleyim bir yandan işlerle uğraşıyorum ihale dosyaları ile cebelleşiyorum bi durumu mu düşünüyorum uçtum valla. İnşallah teyzesi kız olur, değeri düşük çünkü çok narin ondan

Geçmiş olsun tatlım özledik seni

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah teyzesi benimki tutunmaya çalışır.

canım selam nasılsın uzun zaman oldu görüşemedik hangi aşamadasın

canım benim selamm,
Nisanda ilk denemeyi yaptırdım tutmadı.. Doktor kendini hazır hissettiğin zaman gel dedi henüz adetim gelmedi bugün yarın olmam lazım artık. Günüm gecikti, ilaçlar düzenimizi bozuyor galiba.Doktor 2. denemeyi dondurulmuşlar ile denememi tavsiye etti. Ben hemen mi Ramazan sonrası mı yaptırsam çok kararsızım açıkçası.. Rabbim uygun zaman da hayırlarla denemeyi nasip etsin. Sen nasılsın bebiş nasıll herşey yolundadır inşallah

Canim cok sevindim inanki.. simdi girebildim. Hayirlisi insallah yukselir degerlerin. Adet sancilarinada takilma. Benim icime olacak diye doguyor:))

ay inşallah canım yarın da kan vereceğim bakalım kaç çıkacak inşallah biraz artar da içi su serpilir.

o ağrılara hiç takılma bebeğim, eğer gebeysen bile her ay adet tarihlerinde ağrıyor malesef kasıkların, yani kırmızıyı görmeden ikinci test sonucunu almadan umut kesmek yok anlaştık mı

Tamam canım inşallah yarın biraz olsun sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…