2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Aminnnn Canımmm...zaman ne kadar çabuk geçiyor ben bu topiğe girdiğim zaman sen yeni hamile oldugunu ögrenmiştinnnn. RAbbim sağlık sıhhatle kucagına aldıgın günleride göstersin hayatım. Her güzelliğin bi zorlugu varmış bu halimize şükür.

Kızlar eve gelince akşam idrarım ile yaptım, çok silik çıktı ama birşeyler var. Ne dersiniz?

slm kızlar nasılsınız unuttunuz beni

Unuturmuyuz canım aşk olsun kaç kere birbirimize sorduk ama seni bulamadık asıl sen unuttun aşk olsun nerelerdesin haber bekliyoruz senden. Ne yaptın bakalım test sonucun nasıl çıktı?

Son düzenleme:
Unuturmuyuz canım aşk olsun kaç kere birbirimize sorduk ama seni bulamadık asıl sen unuttun aşk olsun nerelerdesin haber bekliyoruz senden. Ne yaptın bakalım test sonucun nasıl çıktı?

girdim bikaçkere ama pc yasakladı eşim yazamadım 22 mayıs test günümdü ama 20 mayısta test yaptırdım 196 çıktı değerim
şükürler olsun 22 mayısta hastaneye gittim yine dr pozitif dedi perşembe ultrasyona gircem çok korkuyorum

canımm seni unutmadıkda sonucun ne oldu yazdınmı ben bir ara sordum kimseden ses gelmedi..
sonuç ne..??

pozitif cnm allaha şükür rabbim nerde varsa versin hastanede negatif çıkan arkadaşlarım oldu ve ben sevinemedim
kendime boğazıma düğümlendi herşey

Maşallah canım değerin çok güzel çıkmış bak benim 17.97 çıktı çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…