- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
inşallah bu sefer olur canım kendini hazır hissettiğin an başla içinide ferah tut rabbime bırak kendini, bende iyiyim oğluşumun keyfi yerinde beni sömürüp duruyo iştesırt ağrılarım çok berbat onlarla uğraşıyorum midem zaten hiç geçmiyor allah sabrını veriyor 3,5 ay kaldı yolun yarısını geçtik şükürler olsun tez vakitte sizlere ve gıyabında tüm isteyenlerede versin rabim her gün duacınızım
elbetteki ilk önce hayırlısı diyelim canım ama sakın umutsuz olma değerin gayet güzel 11. güne göre
bence yarın artmış olacak canım yürekten diliyorum
yarın mutlaka test ver canım inşallah artmış olarak sonucun gelir hep beraber biraz rahatlarız..
slm kızlar nasılsınız unuttunuz beni
Değerim17.97 canım çok düşük
hehehadi darısı başına dedik yüz kere
ya ciddimisin senbebeğim beni hiç bırakmaz dimi ya sende böyle korkular yaşadınmı
İdrar testi yaptım canım silik çıktı
Cnm insallah yarin gittoginde katlanir degerin hemen moralini bozmaa.
slm kızlar nasılsınız unuttunuz beni
İdrar testi yaptım canım silik çıktı
hahahha saol bebeişim darısı sana bırtanemmmmmmmmmm
Unuturmuyuz canım aşk olsun kaç kere birbirimize sorduk ama seni bulamadık asıl sen unuttunaşk olsun nerelerdesin haber bekliyoruz senden. Ne yaptın bakalım test sonucun nasıl çıktı?
Eki Görüntüle 1131332 Eki Görüntüle 1131332 Kızlar eve gelince akşam idrarım ile yaptım, çok silik çıktı ama birşeyler var. Ne dersiniz?
Eki Görüntüle 1131345aa atsana resmini bakalım canım.. harikaa demekki değerin hemen yükselmiş..
kızlarr 170 cıkmışşşşşşş
canımm seni unutmadıkda sonucun ne oldu yazdınmı ben bir ara sordum kimseden ses gelmedi..
sonuç ne..??
girdim bikaçkere ama pc yasakladı eşimyazamadım 22 mayıs test günümdü ama 20 mayısta test yaptırdım 196 çıktı değerim
şükürler olsun 22 mayısta hastaneye gittim yine dr pozitif dedi perşembe ultrasyona gircem çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?