Hep okuyorum herkes aynı şeyleri hissediyor, kimi pozitif çıkıyor kimi negatif. Bi önceki denememde de aynen böyle hissetmiştim, o pozitifti, Sonradan kaybettim tutunamadı bi, inşallah bu da pozitiftir ve sıkı sıkı tutunmuştur(lardır) yavrum evladım(larım)
dondurulmuştu bunlar, cumartesi çıkardılar, pazartesi konuldu, cumartesiden pazartesiye 3 gün mü oluyor:26: nasıl hesaplanıyor ben bilmiyorumbitmiş işte, ne kalmış ki?????
kaçıncı gün emriyosuydu yada emriyoları?????
peki kaçıncı günlerinde dondurulmuşlardı?? hani döllendiler ya kaç gün bekletip öyle dondurdular....dondurulmuştu bunlar, cumartesi çıkardılar, pazartesi konuldu, cumartesiden pazartesiye 3 gün mü oluyor:26: nasıl hesaplanıyor ben bilmiyorum
yaktım derken neyi yaktın nasıl yaktınhep olumlu ol.ben maalesef çok olumsuzdum nasıl olsa olmadı gözüyle bakıyordum bu sefer..ama hamdolsun.devamı olsun darısı başınıza olsunnnn
3 sanırım, gerçekten bilmiyorum :26:peki kaçıncı günlerinde dondurulmuşlardı?? hani döllendiler ya kaç gün bekletip öyle dondurdular....
yaktım derken neyi yaktın nasıl yaktın
mangaldanmı bahsediyon kız :44:
hee mangalı yaktıııınnn :86: bende öyle anlamıştım
Hayırlı olsun transferin, Umarım amacınıza nail olursunuz, Allah tez zamanda nasip eder inşallah, amin. ben de bekliyorum. Hiç heyecanlanma, ben hiç korkmuyorum heyecanlanmıyorummerhaba dün ben transfer oldum. dünle bügun dinlenıyorum, izin aldım. yarın işe devam edecegm..Öncelikle hamile kalanları tebrık edıyorum.ve hayırlı olsun. inş sağlıklı bi şekilde kucaklarınza almayı nasip eder rabbim..bebek sahibi olmak isteyenlere rabbım nasip eder inş.ve test gününü bekleyenlerede bebek haberleri gelir inş....hamile kalanlara sorum transfer sonrası nelere dıkkat ettınız. nasıl beslendiniz...belirtiler oluyor mu..daha önce hiç hamıle kalmadım.. korku ve heyecanlı bekleyişe girdim.. :18:
Mangalı seveceklerse demekkievet evettransferin 3.gün diyorum mangala gittik ve ben yaktım
o zaman ben anladığımı söyliyim... senin ufaklıkları 3 günlük olunca dondurmuşlar, sonra çözülünce 2 gün bekletip transfer yapmışlar.... yarın mı test yapcan??????:26:3 sanırım, gerçekten bilmiyorum :26:
Geçmiş olsun canım.inşallah bidahaki sefer alırsın bebeğini kucağına.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzum didem didime yakınmı
kız yok şakayla söylediğimi bal gibide biliyo
ben de dedim acaba kocana farkettirmeden mi aldın spermlerimarmalade e katılıyorum.... bi de erkekler biz gibi değil ayol, duygularını aldırıyolar galiba onlar....
nere gidiyon ayol, senmiştim oysa ki ben seni, daha sarılcaktım sıkıcasından
ayyyyy hemen başlaaaaa beraber başlayalımmmm..... inşallah sen ben hepimiz de pozitif sonuçlanıp sağlıkla devam eden gebelikler geçirelimmmmmm
Mesajını yeni gördüm oyüzden Günaydın yerine iyi oglenler kuzum
Biliyorum tatlisim ama bu sefer totem yaptım kendime3 tedavimde kışın oldu tutmadı bu sefer çok sıcakta yapıcam kış bebislerimi sevmedi
Çok haklısın bitanem iyiki burası var sizleri çok sevdim hep moral oluyorsunuz bizi bizden başka kimse anlamaz
Bebegim Didem kim
aman kız yanlış yazmışım bea...
ala alaaaaaa....heralde saatine denk gelmedi kızz
yoksa nazını çeker yani aaaaaaaaaaa...
ah be kuzucum sormaaaaaaaa ya esımle atıştım az once..
yaz bı geçsin diyor.
ee dedım ben o zaman neden doktora gıttım kı..
şimdi kendi tese olucak ya o..geçende de zor geçmişti yaz smdı sıcak zor oluyor dıyor..
anlayacağın benım tedavı ne zaman olur bılmem
kızzzzzzzzzzzz didim yerıne didem yazmışım bee
KUzucum biz 9 haziranda didem de olucaz yanı tatile gidiyoruz..
adetim de hazıran sonu gubu olucak ama hazıran reglısı ıle mı temmuz reglisi ile mi başlasam bılmıyorum..
eşim biraz daha zaman geçsin diyor bende başlamak istiyorum ne bıleyım aradayım suan
yok cnm cumartesi yapıcam, :18:o zaman ben anladığımı söyliyim... senin ufaklıkları 3 günlük olunca dondurmuşlar, sonra çözülünce 2 gün bekletip transfer yapmışlar.... yarın mı test yapcan??????:26:
aman kız yanlış yazmışım bea...
ala alaaaaaa....heralde saatine denk gelmedi kızz
yoksa nazını çeker yani aaaaaaaaaaa...
ah be kuzucum sormaaaaaaaa ya esımle atıştım az once..
yaz bı geçsin diyor.
ee dedım ben o zaman neden doktora gıttım kı..
şimdi kendi tese olucak ya o..geçende de zor geçmişti yaz smdı sıcak zor oluyor dıyor..
anlayacağın benım tedavı ne zaman olur bılmem
kızzzzzzzzzzzz didim yerıne didem yazmışım bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?