2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

hep olumlu ol.ben maalesef çok olumsuzdum nasıl olsa olmadı gözüyle bakıyordum bu sefer..ama hamdolsun.devamı olsun darısı başınıza olsunnnn

dondurulmuştu bunlar, cumartesi çıkardılar, pazartesi konuldu, cumartesiden pazartesiye 3 gün mü oluyor:26: nasıl hesaplanıyor ben bilmiyorum
peki kaçıncı günlerinde dondurulmuşlardı?? hani döllendiler ya kaç gün bekletip öyle dondurdular....

merhaba dün ben transfer oldum. dünle bügun dinlenıyorum, izin aldım. yarın işe devam edecegm..Öncelikle hamile kalanları tebrık edıyorum.ve hayırlı olsun. inş sağlıklı bi şekilde kucaklarınza almayı nasip eder rabbim.. bebek sahibi olmak isteyenlere rabbım nasip eder inş.ve test gününü bekleyenlerede bebek haberleri gelir inş....hamile kalanlara sorum transfer sonrası nelere dıkkat ettınız. nasıl beslendiniz...belirtiler oluyor mu..daha önce hiç hamıle kalmadım.. korku ve heyecanlı bekleyişe girdim.. :18:

Hayırlı olsun transferin, Umarım amacınıza nail olursunuz, Allah tez zamanda nasip eder inşallah, amin. ben de bekliyorum. Hiç heyecanlanma, ben hiç korkmuyorum heyecanlanmıyorum ( :18: ) Allah yar ve yardımcınız olsun cnm. 10 GÜN SONRA GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH

kuzum didem didime yakınmı

aman kız yanlış yazmışım bea...

kız yok şakayla söylediğimi bal gibide biliyo

ala alaaaaaa....heralde saatine denk gelmedi kızz
yoksa nazını çeker yani aaaaaaaaaaa...

ah be kuzucum sormaaaaaaaa ya esımle atıştım az once..
yaz bı geçsin diyor.
ee dedım ben o zaman neden doktora gıttım kı..
şimdi kendi tese olucak ya o..geçende de zor geçmişti yaz smdı sıcak zor oluyor dıyor..
anlayacağın benım tedavı ne zaman olur bılmem

kızzzzzzzzzzzz didim yerıne didem yazmışım bee

yettim kuzummmm dalga mı geçiyo bunlar senleeeee aaaa ama dalga geçmeyin elamla... yanlış yazmış kız işteeeeee

canım evet o zaman kocayı dinlemek gerek, yazın zor oluyosa sıcak falan bilemedim ki....

Gideceğin yer didim olmasın

kızın olursa adını didem koy bence artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…