2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Benim doktorum da transferden sonra 1 saat sedyeden kaldırtmadı beni, ameliyathanede kaldım, sonra yine kalkmadan tekerlekli sedyeye geçirdiler ve odama getirdiler 1 saatte orada sakın kalkma deyip beklettiler, hatta çok sıkışıktım, sakın kalkmaa deyip sürgü verdiler, galiba transfer sonrası bir süre kalkmamak önemli ama bazı arkadaşlardan transferden sonra kalkıp odalarına yürüdüklerini duyuyorum. Yatmak gerekli mi değil mi anlamadım :44:

ben de dedim acaba kocana farkettirmeden mi aldın spermleri marmalade e katılıyorum.... bi de erkekler biz gibi değil ayol, duygularını aldırıyolar galiba onlar....

nere gidiyon ayol, senmiştim oysa ki ben seni, daha sarılcaktım sıkıcasından

ayyyyy hemen başlaaaaa beraber başlayalımmmm..... inşallah sen ben hepimiz de pozitif sonuçlanıp sağlıkla devam eden gebelikler geçirelimmmmmm

ne güzel şeyler buluyon sen öyle du bakim :118::118::118:
ifade kullanmadan yapılan yorumlar bana botokslu biriyle konuşuyormuşum izlenimi veriyor :86:
canım sen hamilesin ya benim için de dua et olur mu, Bu sabah okadar olumsuz kalktım ki, iki gündür midem kazınarak kalkıyodum kahvaltı yapmak için koşuyordum resmen, bugün bi gıdım açlık yoktu, belki biraz acıkmışımdır diye kendimi zorladım, aç gibi hissetmeye çalıştım ama yoktu

ben de dedim acaba kocana farkettirmeden mi aldın spermleri marmalade e katılıyorum.... bi de erkekler biz gibi değil ayol, duygularını aldırıyolar galiba onlar....

kız zaten doğdusn tükürttürecez unutma

kuzummmm noldu sanaaa kasık ağrıların varmı kız.şişkinlik gerginlik ??

oynayım du azcıkkkk.....:79::79::79::79::79::79:
alkışşşşş sana daaaaaa:81::81::81::81::81:
:89::89::89::89::103::103::103::103::103::103:

sanırım başımı döndürdünnnnnn :111::111::111::124::124::124::124::124::124:

hhhaaaaahhhhh buldum seni gel burayaaaa sarılıyımmmmmmmm

kuzummmm noldu sanaaa kasık ağrıların varmı kız.şişkinlik gerginlik ??
evet kasık ağrılarım oluyo sürekli, göğüslerim şiş, acıyolar, Karnımın içinde bir hareketlilik var sanki seyriyo, bu sabah kötü rüyalar gördüm sanırım ondan da etkilendim. İlaçların etkisinden hissediyorum bunları biliyorum günler geçmiyor, size sardım bende

ay çok tatlısın

kaçıncı gündesin kuzu sen:18::18::18::18:

ilk tüp bebeğimde kan verdiğim günün gecesi rüyamda kan değerim uçmuştu..tab iaksi oldu olmadı.bu sefer 8.gün rüya gördüm test yapıyorum çift çizgi çıkıyordu o sabah kalktım hemen yaptım hakkaten çift çizgi çıktı..sonra hiç rüya görmedim rüyalara takılma.kasık ağrıları ve şişkinlik iyiye işaret aklından çıkar bu olayı ve keyfine bakk.ben mangala gittim dedim ya hatta ben yakmıştım 3.gün

piştt günaydınnn kuzummmmm
Mesajını yeni gördüm oyüzden Günaydın yerine iyi oglenler kuzum
Ağustos ayıda çok sıcak olur yalnız hele bursa felaket sıcak olur
Biliyorum tatlisim ama bu sefer totem yaptım kendime3 tedavimde kışın oldu tutmadıbu sefer çok sıcakta yapıcam kış bebislerimi sevmedi
inşallah bitanem ya iyiki varsınız

Çok haklısın bitanem iyiki burası var sizleri çok sevdim hep moral oluyorsunuz bizi bizden başka kimse anlamaz

Bebegim Didem kim

Hep okuyorum herkes aynı şeyleri hissediyor, kimi pozitif çıkıyor kimi negatif. Bi önceki denememde de aynen böyle hissetmiştim, o pozitifti, Sonradan kaybettim tutunamadı bi, inşallah bu da pozitiftir ve sıkı sıkı tutunmuştur(lardır) yavrum evladım(larım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…