- 22 Mayıs 2014
- 362
- 20
- 33
hayır muhabbetin arasına gir girde her seferinde ya kaynanamı ya eşimi koruyon.görümcemmisin yoksa kız gel buraya
Kızlar benim doktorum transferden sonra iki saat ayak altımda yastık uzattırdı beni.gerçekten bu konuda iyi bir doktor şart.para tuzağı çok fazla oluyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız ekmek için de taşıyamam demişssin ya ondan ayyy demiştirgerçi sen ona şakayla karışık dedın heralde ama esin ciddiye aldı sanırım
Öyle mi yapıyorum :83: Halbuki sevmem kaynanaları :120:
ben de dedim acaba kocana farkettirmeden mi aldın spermlerikız taşınıyoruz diyemi nedir bilmiyorum geçen cuma öğrendiğimden beri yemin ederim normalden farklı bi tavır görmedim hatta dün gece elinde ekmek vardı verdi bana bende taşıyamam bebişler var biliyorsun diye espri yaptım aman haticeee dedi surat yaparak şok oldum.bi dahada ona nazlanmadım valla mal gibi kaldım hiç sorma.oysaki çok istiyordu bebeği ama bilmiyorum.:26:
nere gidiyon ayol, senmiştim oysa ki ben seni, daha sarılcaktım sıkıcasındansenle alakasının olmadığını düşünüyorum, bişeyler ters gidiyorda sen üzülmeyesin diye kendisi halletmeye çalışıyor olabilir, yada senin hormonların çok fazla alınganlık yapıyor da olabilirbelki de hamileliğin seni şımartacağını düşünüyor kendince önlemler alıyordur :26:
Ben de muhabbetinizin arasına giriyorum her seferinde gel buraya kendim
ayyyyy hemen başlaaaaa beraber başlayalımmmm..... inşallah sen ben hepimiz de pozitif sonuçlanıp sağlıkla devam eden gebelikler geçirelimmmmmmKUzucum biz 9 haziranda didem de olucaz yanı tatile gidiyoruz..
adetim de hazıran sonu gubu olucak ama hazıran reglısı ıle mı temmuz reglisi ile mi başlasam bılmıyorum..
eşim biraz daha zaman geçsin diyor bende başlamak istiyorum ne bıleyım aradayım suan
ınsallah hersey cok güzel olucak canım benım.
ayy bıtanem yaaaa inşallahhh rabbım bana da o güzel duyguyu tatmayı nasip eder.
hee anladım cnm doğru kızzzzzz unuttum..
evet bende hemen başlamak ıstıyorum aslındaaa ama esımmm bıraz kendını topla diyor bakalım arada bı yerde buluşucaz ınsallah
ifade kullanmadan yapılan yorumlar bana botokslu biriyle konuşuyormuşum izlenimi veriyor :86:ne güzel şeyler buluyon sen öyle du bakim :118::118::118:
nere gidiyon ayol, senmiştim oysa ki ben seni, daha sarılcaktım sıkıcasından :78: sarılsana
ben de dedim acaba kocana farkettirmeden mi aldın spermlerimarmalade e katılıyorum.... bi de erkekler biz gibi değil ayol, duygularını aldırıyolar galiba onlar....
ifade kullanmadan yapılan yorumlar bana botokslu biriyle konuşuyormuşum izlenimi veriyor :86:
canım sen hamilesin ya benim için de dua et olur mu, Bu sabah okadar olumsuz kalktım ki, iki gündür midem kazınarak kalkıyodum kahvaltı yapmak için koşuyordum resmen, bugün bi gıdım açlık yoktu, belki biraz acıkmışımdır diye kendimi zorladım, aç gibi hissetmeye çalıştım ama yoktu
oynayım du azcıkkkk.....:79::79::79::79::79::79::78: sarılsana
kesinlikleeeeeeeeekız zaten doğdusn tükürttürecez unutma
kesinlikleeeeeeeee
:2::2::2::2: tüküren sarı kafa bulamadım, bunun bi yerinde var, onla idare ediverrrr
evet kasık ağrılarım oluyo sürekli, göğüslerim şiş, acıyolar, Karnımın içinde bir hareketlilik var sanki seyriyo, bu sabah kötü rüyalar gördüm sanırım ondan da etkilendim. İlaçların etkisinden hissediyorum bunları biliyorumkuzummmm noldu sanaaakasık ağrıların varmı kız.şişkinlik gerginlik ??
oynayım du azcıkkkk.....:79::79::79::79::79::79:
alkışşşşş sana daaaaaa:81::81::81::81::81:
:89::89::89::89::103::103::103::103::103::103:
sanırım başımı döndürdünnnnnn :111::111::111::124::124::124::124::124::124:
hhhaaaaahhhhh buldum seni gel burayaaaa sarılıyımmmmmmmm
kaçıncı gündesin kuzu sen:18::18::18::18:evet kasık ağrılarım oluyo sürekli, göğüslerim şiş, acıyolar, Karnımın içinde bir hareketlilik var sanki seyriyo, bu sabah kötü rüyalar gördüm sanırım ondan da etkilendim. İlaçların etkisinden hissediyorum bunları biliyorumgünler geçmiyor, size sardım bende
ilk tüp bebeğimde kan verdiğim günün gecesi rüyamda kan değerim uçmuştu..tab iaksi oldu olmadı.bu sefer 8.gün rüya gördüm test yapıyorum çift çizgi çıkıyordu o sabah kalktım hemen yaptım hakkaten çift çizgi çıktı..sonra hiç rüya görmedimevet kasık ağrılarım oluyo sürekli, göğüslerim şiş, acıyolar, Karnımın içinde bir hareketlilik var sanki seyriyo, bu sabah kötü rüyalar gördüm sanırım ondan da etkilendim. İlaçların etkisinden hissediyorum bunları biliyorumgünler geçmiyor, size sardım bende
9. günüm bugün:18:kaçıncı gündesin kuzu sen:18::18::18::18:
bitmiş işte, ne kalmış ki?????9. günüm bugün:18:
Mesajını yeni gördüm oyüzden Günaydın yerine iyi oglenler kuzumpiştt günaydınnn kuzummmmm
Biliyorum tatlisim ama bu sefer totem yaptım kendimeAğustos ayıda çok sıcak olur yalnız hele bursa felaket sıcak olur
inşallah bitanem ya iyiki varsınız
Çok haklısın bitanem iyiki burası var sizleri çok sevdim hep moral oluyorsunuz bizi bizden başka kimse anlamazAllah razı olsun sizden canım benim
bu süreç ne kadar zorlu bir süreçti ama sizler sayesinde kolay atlattım
bilemediğim kafama takılan her konuda desteğiniz yetti
iyiki burası var sizler varsınız
sevincimizi acımızı paylaşıyoruz
bazen ağlayacak bir omuz bazen de kucaklaştığımız kollar oluyoruz birbirimize
kocaman geniş bir aileyiz burda
KUzucum biz 9 haziranda didem de olucaz yanı tatile gidiyoruz..
adetim de hazıran sonu gubu olucak ama hazıran reglısı ıle mı temmuz reglisi ile mi başlasam bılmıyorum..
eşim biraz daha zaman geçsin diyor bende başlamak istiyorum ne bıleyım aradayım suan
ınsallah hersey cok güzel olucak canım benım.
ayy bıtanem yaaaa inşallahhh rabbım bana da o güzel duyguyu tatmayı nasip eder.
hee anladım cnm doğru kızzzzzz unuttum..
evet bende hemen başlamak ıstıyorum aslındaaa ama esımmm bıraz kendını topla diyor bakalım arada bı yerde buluşucaz ınsallah
Hep okuyorum herkes aynı şeyleri hissediyor, kimi pozitif çıkıyor kimi negatif. Bi önceki denememde de aynen böyle hissetmiştim, o pozitifti, Sonradan kaybettim tutunamadı bi, inşallah bu da pozitiftir ve sıkı sıkı tutunmuştur(lardır) yavrum evladım(larım)ilk tüp bebeğimde kan verdiğim günün gecesi rüyamda kan değerim uçmuştu..tab iaksi oldu olmadı.bu sefer 8.gün rüya gördüm test yapıyorum çift çizgi çıkıyordu o sabah kalktım hemen yaptım hakkaten çift çizgi çıktı..sonra hiç rüya görmedimrüyalara takılma.kasık ağrıları ve şişkinlik iyiye işaret aklından çıkar bu olayı ve keyfine bakk.ben mangala gittim dedim ya hatta ben yakmıştım 3.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?