Mangalı seveceklerse demekkiHayırlısıyla keseyi de bir görseniz ikiz olma şansı var mıydı
yettim kuzummmm dalga mı geçiyo bunlar senleeeeeaaaa ama dalga geçmeyin elamla... yanlış yazmış kız işteeeeee
canım evet o zaman kocayı dinlemek gerek, yazın zor oluyosa sıcak falan bilemedim ki....
Gideceğin yer didim olmasın
kızın olursa adını didem koy bence artık
yok yafs, Marilyn bu, bizim köyden :86:Resimde ki sen misin?
yok kızzzzzzzzzz didem koymam aklımda başka isimler var bı kerem
2 tane embriyo transfer edildi ama doktor hiç bişey demedi.cuma keseye gidelimde bi görelim kısmetse
valla kız ıyıykı bı harf hatası yaptık yanı..
sankım kımse hata yapmıyor
hı hı orasıııııııı
yok kızzzzzzzzzz didem koymam aklımda başka isimler var bı kerem
yok yafs, Marilyn bu, bizim köyden :86:
2 tane embriyo transfer edildi ama doktor hiç bişey demedi.cuma keseye gidelimde bi görelim kısmetse
neler bizede fikir ver
benzetirler cidden. O biraz boydan kısa sadeceYok ben sana çok benzettim
oyyy kese de görecekmiş maşallah canım benimdarısı önce keseyi(temennim keseleri) görmeye sonra pıt pıtları
ikiz istiyosan umarım ikiz olmuştur, bi kerede büyürler
kaynanan da yardıma gelir
kız olursa ,tuana,mina,alya
erkek olursa ,kerim,rüzgar,toprak..
vs vs işte
Bak ya kadıncaaz başına gelecekleri biliyo demekki ondan zulmediyor şuan demicem tabiki ağzıma çantayı yiyorum sonrazaten hayalim o.bebelere baksın o ben işime gücüme gezmeye tozmaya
ooo güzelmişşşşşşşşşbende rüyamda gördüm biliyomusun kız olursa erva erkek olursa eren koymuşum güya...ereni bilemicemde erva tamamdır..eren ilkokuldaki ilk aşkımın ismi
inşallah kız hayırlısı neyse o olsun
ooo güzelmişşşşşşşşşbende rüyamda gördüm biliyomusun kız olursa erva erkek olursa eren koymuşum güya...ereni bilemicemde erva tamamdır..eren ilkokuldaki ilk aşkımın ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?