2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Insallah canim insallah. Dualarim sizlerle , sizler icin insallah.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

allah aşkına o nasıl bi gülücük kızım ya
Burdaki tüm smileyleri yapmaya çalıştığımı farkettim :86: bunu da çok rahat yapıyorum aynı öyle dişlerim var şu takla atan bebeği de yapıcam, cumartesi günü belli olacak sonuca bağlı olarak tabiki

canım benm ya..bide beni düşün benmde ağzım bozuktur ama şok oldumda ondan bişey diyemedim yoksa susmam bu kadar.beklemiyordum bu kadarını

Canim benim seni anlayabiliyorum. Benim kaynana m tüp bebek yaptırdığı mi bildiği halde ne arıyor je soruyor yalandan transfer günü aradı okadar. Eşime dedim annen 9 gün oldu arayıp sormuyor bana ne dese iyi onu arayıp soruyormus.birakin bu işleri eşim hep yanımda yalandan da olsa bir ver konusim demezmi insan dedim.ama hiç umrumda değil arayıp sormasin ne kadar değer görürsem okadar inida alırlar.bebegimbenimle olsun. Da başka birşey istemiyorum

burayı bayram yerine döndüün valla iple çekiyorum testinin sonucunu

benimkide beni arıyor yetmezmi der.eşimde oralı değilki arkadaşım.oda ne bi gül ne bi tebrik ne bi sarılma...yemin ederim hiçbişey görmedim ondanda..

Kayınvalidem beni de aramıyor ama bu beni daha çok rahatlatıyor, Görümcem aramamasını söylemiş, benim daha sağlıklı düşüneceğimi düşünerek, biraz mahrem geliyor bana, sık sık sorulması rahatsız ediyor. Belki de böyle düşünüyolardır :26:

onun derdi neymişşşşş

kız taşınıyoruz diyemi nedir bilmiyorum geçen cuma öğrendiğimden beri yemin ederim normalden farklı bi tavır görmedim hatta dün gece elinde ekmek vardı verdi bana bende taşıyamam bebişler var biliyorsun diye espri yaptım aman haticeee dedi surat yaparak şok oldum.bi dahada ona nazlanmadım valla mal gibi kaldım hiç sorma.oysaki çok istiyordu bebeği ama bilmiyorum.:26:

Gün aşırı aramasini bende istemem ama 9 günde de en 3 kere arasa bana destek olsa iyi şeyler güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım olduğu bu dönemde umursamamasi beni üzdü. Çünkü kendisi herseyi ince düşün ur demekki sırf kendisineoöyleymis ..11 yıl sora tanımış oldum onu..kendi kaybetti yüzünede dicem zaten..

senle alakasının olmadığını düşünüyorum, bişeyler ters gidiyorda sen üzülmeyesin diye kendisi halletmeye çalışıyor olabilir, yada senin hormonların çok fazla alınganlık yapıyor da olabilir belki de hamileliğin seni şımartacağını düşünüyor kendince önlemler alıyordur :26:

Ben de muhabbetinizin arasına giriyorum her seferinde gel buraya kendim

cnm bnm umursamasa eşini de aramazdı bence, cidden ben aramadıkları için çok mutluyum :86:

hımmm... hayırlısı tatlım, hepimiz için....

yaz tatili düşünüyormusun hemen başlayacak mısın??

KUzucum biz 9 haziranda didem de olucaz yanı tatile gidiyoruz..
adetim de hazıran sonu gubu olucak ama hazıran reglısı ıle mı temmuz reglisi ile mi başlasam bılmıyorum..
eşim biraz daha zaman geçsin diyor bende başlamak istiyorum ne bıleyım aradayım suan

ınsallah hersey cok güzel olucak canım benım.

Rabbim sana emanetini gönderdiğinde ve o sana sıcacık baktığında tüm acıların dinecek herşeyi unutacaksın merak etme

ayy bıtanem yaaaa inşallahhh rabbım bana da o güzel duyguyu tatmayı nasip eder.

Tatlım biz Boluya taşınacağız ya üniversite ile de bağımız olacak üniversite düşünürsem İzzet Baysal olacak yani :26:

hee anladım cnm doğru kızzzzzz unuttum..

evet bende hemen başlamak ıstıyorum aslındaaa ama esımmm bıraz kendını topla diyor bakalım arada bı yerde buluşucaz ınsallah

hayır muhabbetin arasına gir girde her seferinde ya kaynanamı ya eşimi koruyon.görümcemmisin yoksa kız gel buraya

kuzum didem didime yakınmı

kız ekmek için de taşıyamam demişssin ya ondan ayyy demiştir gerçi sen ona şakayla karışık dedın heralde ama esin ciddiye aldı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…