Maşallah cnm hayırlı olsun
darısı bizlere inşallah
biz de herkes gibi çok para harcadık cnm, bazı arkadaşlar en çok tavsiye aldıkları hastanelerden olumsuz sonuç alırken isim bile yapmamış hastanelerde olumlu sonuçlar alabiliyor. Allahım ol derse oluyorİnşallah çok para harcadım ama deydi diyebiliriz senin gibi
Ne gördüysem onu yaparım :86:kız onlar gibi olmayız inşallah
Allah razı olsun, duaların kabul olsun inşallah.Insallah canim insallah. Dualarim sizlerle , sizler icin insallah.
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Allah razı olsun, duaların kabul olsun inşallah.
Allah tamamına erdirsin inşallah
Ne gördüysem onu yaparım :86:
Burdaki tüm smileyleri yapmaya çalıştığımı farkettim :86: bunu da çok rahat yapıyorum aynı öyle dişlerim varallah aşkına o nasıl bi gülücük kızım ya
canım benm ya..bide beni düşün benmde ağzım bozuktur ama şok oldumda ondan bişey diyemedim yoksa susmam bu kadar.beklemiyordum bu kadarını
Burdaki tüm smileyleri yapmaya çalıştığımı farkettim :86: bunu da çok rahat yapıyorum aynı öyle dişlerim varşu takla atan bebeği de yapıcam, cumartesi günü belli olacak sonuca bağlı olarak tabiki
Canim benim seni anlayabiliyorum. Benim kaynana m tüp bebek yaptırdığı mi bildiği halde ne arıyor je soruyor yalandan transfer günü aradı okadar. Eşime dedim annen 9 gün oldu arayıp sormuyor bana ne dese iyi onu arayıp soruyormus.birakin bu işleri eşim hep yanımda yalandan da olsa bir ver konusim demezmi insan dedim.ama hiç umrumda değil arayıp sormasin ne kadar değer görürsem okadar inida alırlar.bebegimbenimle olsun. Da başka birşey istemiyorum
Canim benim seni anlayabiliyorum. Benim kaynana m tüp bebek yaptırdığı mi bildiği halde ne arıyor je soruyor yalandan transfer günü aradı okadar. Eşime dedim annen 9 gün oldu arayıp sormuyor bana ne dese iyi onu arayıp soruyormus.birakin bu işleri eşim hep yanımda yalandan da olsa bir ver konusim demezmi insan dedim.ama hiç umrumda değil arayıp sormasin ne kadar değer görürsem okadar inida alırlar.bebegimbenimle olsun. Da başka birşey istemiyorum
onun derdi neymişşşşşbenimkide beni arıyor yetmezmi der.eşimde oralı değilki arkadaşım.oda ne bi gül ne bi tebrik ne bi sarılma...yemin ederim hiçbişey görmedim ondanda..
onun derdi neymişşşşş
Kayınvalidem beni de aramıyor ama bu beni daha çok rahatlatıyor, Görümcem aramamasını söylemiş, benim daha sağlıklı düşüneceğimi düşünerek, biraz mahrem geliyor bana, sık sık sorulması rahatsız ediyor. Belki de böyle düşünüyolardır :26:
senle alakasının olmadığını düşünüyorum, bişeyler ters gidiyorda sen üzülmeyesin diye kendisi halletmeye çalışıyor olabilir, yada senin hormonların çok fazla alınganlık yapıyor da olabilirkız taşınıyoruz diyemi nedir bilmiyorum geçen cuma öğrendiğimden beri yemin ederim normalden farklı bi tavır görmedim hatta dün gece elinde ekmek vardı verdi bana bende taşıyamam bebişler var biliyorsun diye espri yaptım aman haticeee dedi surat yaparak şok oldum.bi dahada ona nazlanmadım valla mal gibi kaldım hiç sorma.oysaki çok istiyordu bebeği ama bilmiyorum.:26:
cnm bnm umursamasa eşini de aramazdı bence, cidden ben aramadıkları için çok mutluyum :86:Gün aşırı aramasini bende istemem ama 9 günde de en 3 kere arasa bana destek olsa iyi şeyler güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım olduğu bu dönemde umursamamasi beni üzdü. Çünkü kendisi herseyi ince düşün ur demekki sırf kendisineoöyleymis ..11 yıl sora tanımış oldum onu..kendi kaybetti yüzünede dicem zaten..
hımmm... hayırlısı tatlım, hepimiz için....
yaz tatili düşünüyormusun hemen başlayacak mısın??
sorma bitanem benmde bgn belim agrıo sanki yaa
benimde adet olunca belim ağrır hep
hiçbişey hissetmedim bugüne kdar bgn böyle oldu diyorum psikolojik mi
kasık agrısıda iyi bişey değil mi kuzum hamişlik belirtsii diye biliorum
ama tabi nasip kısmet dur bakalım az kaldı ikimizinde azcık daha sabır versin ya Rabbim
amin canım başından beri hep öyle dua ettim zaten
Rabbim hayırlısı ile nasip et dedim inşallah
orası kesin canm mutlaka heycanlanırım:18:
sağol elacım inşallah güzel haberler veririz hepimiz
seninde yeni tedavin için görüşmeler başlamış şimdiden hayırlısı olsun canım
Rabbim sana emanetini gönderdiğinde ve o sana sıcacık baktığında tüm acıların dinecek herşeyi unutacaksın merak etme
Tatlım biz Boluya taşınacağız ya üniversite ile de bağımız olacak üniversite düşünürsem İzzet Baysal olacak yani :26:
Sen kendini nasıl hissediyorsan ona göre bi takvim belirle. Eğer tedaviye başladıgında daha mutluysan erteleme..
Beklemek beni yıpratan bi süreç meraktan ölüyorum çünkü sabrın varsa bekleyebilirin tatlım ya. Rabbim gönlüne göre hayırlı vakitte versinn bebişini inşallah.
canım seninki gerçekten çok düşüncesizmiş. Bazı insanlar patavatsız olur ama içi kötü olmaz ya umarım öyledirde seni daha fazla üzmez.. Kötü bi kaynana ile yaşamaya çalışmanın ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Allah sabır versin Hepimizeee
Benimde aynısı oldu ya adetim gecikti bu tedaviler bizi bu hale getiriyor
Umarım bekleyişlerimiz sonu güzel olur canım..
testleri bitirdim vala 4 gündür hergün yapıyordum çünküyarın yapıcam ama yekrar sabah idrarıyla
senle alakasının olmadığını düşünüyorum, bişeyler ters gidiyorda sen üzülmeyesin diye kendisi halletmeye çalışıyor olabilir, yada senin hormonların çok fazla alınganlık yapıyor da olabilirbelki de hamileliğin seni şımartacağını düşünüyor kendince önlemler alıyordur :26:
Ben de muhabbetinizin arasına giriyorum her seferinde gel buraya kendim
KUzucum biz 9 haziranda didem de olucaz yanı tatile gidiyoruz..
adetim de hazıran sonu gubu olucak ama hazıran reglısı ıle mı temmuz reglisi ile mi başlasam bılmıyorum..
eşim biraz daha zaman geçsin diyor bende başlamak istiyorum ne bıleyım aradayım suan
kız taşınıyoruz diyemi nedir bilmiyorum geçen cuma öğrendiğimden beri yemin ederim normalden farklı bi tavır görmedim hatta dün gece elinde ekmek vardı verdi bana bende taşıyamam bebişler var biliyorsun diye espri yaptım aman haticeee dedi surat yaparak şok oldum.bi dahada ona nazlanmadım valla mal gibi kaldım hiç sorma.oysaki çok istiyordu bebeği ama bilmiyorum.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?