hmm guzelmısscanmm bu arada ıkızlerımızn bırı kız bırı erkek hıı ınsallah allah gönlune göre versın verdımde yarın cıkacak canmm saglıkocagna gıttm yakın dıye ona bıle taksıyle gıttım geldm
inşallah canım benim valla kullandığın ilaçları tek tek not ettim karar verdiğim yeni merkezdeki doktoruma hepsini soracağıminşallah
sonu seninki gibi bebişli olur
sürekli yatman mı gerekiyormuş canım..
o zaman sıkılır ınsan evett
kız nüfusa kayıtlı ılgınc ısımler yaz çıkıyor
Kız koyma o ismi o zaman
kız bu ne göbeğim sallandı gülmekten en komiğide roket atar
evetttt 6 dusukten sonraa
tamam aksam kocama okuyayımmm
canım benim dikkat et kendine olurmu..
neupogen i yazdınmı kız transferden önce rahmin içine hop diye koydular.transfer günü de akşam milim milim vurmaya başladım 12.güne kadar vurdum bitti..yerleşmesi içinmiş ..hepsini yaz eksik varsa sor inşallah sonu güzel olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben onu anlamamıştım ya oha beeeeeee
kız o roket atarı kuzenım de soylemıştı bankacı kendısı bı gun kredı basvurusu geldı dedı bi baktım roket atar
heee anladım canım olsun yaa dıkkat et madem kuzucumm sıkılma yaaa..
anne olmak kolay değill
ben onu anlamamıştım ya oha beeeeeee
kız o roket atarı kuzenım de soylemıştı bankacı kendısı bı gun kredı basvurusu geldı dedı bi baktım roket atar
Yok canım daha neler uydurma böyle söylentiler
ya bu ana babalar hangi kafayla koymuşlarsa
eşimin tek dedıgı laf dıkkat et neolur dıkkat et yalvarıyorum canm sana dıkkat et zıl calsa acmak yasak dusun yanı o dereceym
Hayırlı olsun transferin, Umarım amacınıza nail olursunuz, Allah tez zamanda nasip eder inşallah, amin. ben de bekliyorum. Hiç heyecanlanma, ben hiç korkmuyorum heyecanlanmıyorum( :18: ) Allah yar ve yardımcınız olsun cnm. 10 GÜN SONRA GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
adınız şeyime neyime ?
Soyad gündogdu allahım kabus gıbı yaaaa
yettim kuzummmm dalga mı geçiyo bunlar senleeeeeaaaa ama dalga geçmeyin elamla... yanlış yazmış kız işteeeeee
canım evet o zaman kocayı dinlemek gerek, yazın zor oluyosa sıcak falan bilemedim ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?