2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

inş.canım. 5.gün embrıyosuydu ilk denemem.. ne güzel hamıle olman. ben bursadayım.. jimer hast..sen ne gibi belirtiler yaşadın ?

hayırlı olsun canım tedavın.. inş hamile haberini alırsın canım.. benmde transferin 2.ci günü bugun..

saoll canmm oda bnmle çektı 6kez yıkıldık 6. onu maaf ettı ıkı yavrumuzu o yıkadı ve mezara koydu kolay degl bn ayrı yandım o ayrıı

kurban olduğum rabbim sabrınıda veriyor bizlere...inşallah bu son olur ve kucağına alırsın.bana soracak olursan bi hocaya okut kendini

Canım hayırlı olsun inşaallah.protein ye bol bol.balık ye tavuk ye süt iç.birde inancını hiç yitirme Rabbimin izniyle sende pozitifini alırsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canımcım not aldım bunu da bide genotropin yazmışsın onu da anlatsana bi

genotropin biraz garip bi iğne.oda çatlatma iğnesinden 2 gün önce hemşire 0,3 mm vurdu göbekten.ertesi günde kalan 0,3 mm i ben kendim vurdum.

Iyı akşamlar Kızlar ya bişey sorcam bnm dün transferin 5.günüydü 3.gun embriyosu konuldu ve çok kasık ağrım oldu gece bugünde ara ara var sanki Bi ağırlık var ve başım çok dönüyor bu belirti olabilir mi yerleşiyor olabilir mi 😊😊

Canım tedaviler sırasında başlattı doktorum ama negatifle sonuçlandıktan sonra da kullanmaya devam ettim inşallah tadavin sonuç verir ve bebek nasip olur

merhaba canım bugün doktora gittim. fostimon adlı bir iğne verdi . birde hap verdi salı kontrole gideceğim tedaviye başladık inşallah hayırlısıyla olur.

inşallah canm herkezn farklı oluyor bılemzsınkı ama ınsallah bebısındır ane ben burdayım dıyordur hayırlı olsun allah tamamını erdırsın

kızlar bana süreci anlatırmısınız ben iğnelerimi vurulup salı günü gidecem kontole sonra ne olacak? yumurtalar tahminen kaçıncı gün alınıyor ve ne zaman transfer ediliyor? sordum ama kişiye göre değişiyor dediler 2 hafta iğne kullanılabilir dediler sizde nasıl oldu

inş.canım. 5.gün embrıyosuydu ilk denemem.. ne güzel hamıle olman. ben bursadayım.. jimer hast..sen ne gibi belirtiler yaşadın ?

[

çok teşekkur ederm canım..amın inş canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…