ama ama çok hoşumuza gitti ki
Roket atar
Insallah sana tutunmuslardir kac günün Embryo suydu kactane Transfer edildi kacinci denemen senin
Ben hamileyim canim bende 4 denemem negatif di Allaha sükürler olsun 5 de tutundu bana bebisim
Sen nerde kaliyorsun nerde tedavi gördün
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
evet cnm medıcana ben memnun kaldım şuan transferin 6.günündeyiz bakalım sonuç ne olacak içime pozitif doğuyo çünkü doktordan hastaneden ekipten hepsi sıcak davrandı bilmiyorum ilk denemem her yer mi aynı.. ama ben memnun kaldım
saoll canmm oda bnmle çektı 6kez yıkıldık 6. onu maaf ettı ıkı yavrumuzu o yıkadı ve mezara koydu kolay degl bn ayrı yandım o ayrıı
kurban olduğum rabbim sabrınıda veriyor bizlere...inşallah bu son olur ve kucağına alırsın.bana soracak olursan bi hocaya okut kendini
merhaba dün ben transfer oldum. dünle bügun dinlenıyorum, izin aldım. yarın işe devam edecegm..Öncelikle hamile kalanları tebrık edıyorum.ve hayırlı olsun. inş sağlıklı bi şekilde kucaklarınza almayı nasip eder rabbim..bebek sahibi olmak isteyenlere rabbım nasip eder inş.ve test gününü bekleyenlerede bebek haberleri gelir inş....hamile kalanlara sorum transfer sonrası nelere dıkkat ettınız. nasıl beslendiniz...belirtiler oluyor mu..daha önce hiç hamıle kalmadım.. korku ve heyecanlı bekleyişe girdim.. :18:
Tamam canımcım not aldım bunu dabide genotropin yazmışsın onu da anlatsana bi
kurban olduğum rabbim sabrınıda veriyor bizlere...inşallah bu son olur ve kucağına alırsın.bana soracak olursan bi hocaya okut kendini
Canım tedaviler sırasında başlattı doktorum ama negatifle sonuçlandıktan sonra da kullanmaya devam ettim inşallah tadavin sonuç verir ve bebek nasip olur
Iyı akşamlar Kızlar ya bişey sorcam bnm dün transferin 5.günüydü 3.gun embriyosu konuldu ve çok kasık ağrım oldu gece bugünde ara ara var sanki Bi ağırlık var ve başım çok dönüyor bu belirti olabilir mi yerleşiyor olabilir mi 😊😊
inş.canım. 5.gün embrıyosuydu ilk denemem.. ne güzel hamıle olman. ben bursadayım.. jimer hast..sen ne gibi belirtiler yaşadın ?[/
Transferden bi kac günden sonra adet sancim vardi bide transferin 7 ve 10 günde Kahve rengi lekem olmustu bukadar siskinlik de vardi ama siskinlik ilaclardan oluyordu canim cok Dua Et Allah büyüktür
Kan tahlin nezaman
Allaha binlerce sükürler olsun 🙏🙏🙏
inş.canım. 5.gün embrıyosuydu ilk denemem.. ne güzel hamıle olman. ben bursadayım.. jimer hast..sen ne gibi belirtiler yaşadın ?
inş.canım. 5.gün embrıyosuydu ilk denemem.. ne güzel hamıle olman. ben bursadayım.. jimer hast..sen ne gibi belirtiler yaşadın ?[/
Transferden bi kac günden sonra adet sancim vardi bide transferin 7 ve 10 günde Kahve rengi lekem olmustu bukadar siskinlik de vardi ama siskinlik ilaclardan oluyordu canim cok Dua Et Allah büyüktür
Kan tahlin nezaman
ne habersın tatlımmmmmmmm
Iyiyim tatlım yazlık kışlık yapıyorum bitincede temizlik var yaza hazırlıkyoruldum valla kuzum
Canım hayırlı olsun inşaallah.protein ye bol bol.balık ye tavuk ye süt iç.birde inancını hiç yitirme Rabbimin izniyle sende pozitifini alırsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kan tahlin nezaman
sağol canım. bakalım ben daha bişey anlamıyorum.. 6 hazıran kan testı gunu..hayırlısı olsun herşeyın..
sağol canım. bakalım ben daha bişey anlamıyorum.. 6 hazıran kan testı gunu..hayırlısı olsun herşeyın..
Amin canim insallah dualarim senle🙏
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?