onu yazdım ama senin yazdıklarından şunu anladım ben neupogen i çatlatma iğnesini vuracağın gün rahim içine enjekte ettiler. 12.güne kadar dediğin ne onu anlaadım :26:
ohooo okşa bırak var
ona ne demedi
Ayy bide cafer yalar varYuhh
ya bugün kopardınız beni siz ya.okşa bırak ne yane bıleyım canım ya..
Benım komşum var mesela adı kiraz..
Neden ki yani başka isim mi yoktu ne bileyim.
hah bide transfer yapıldığı gün 2 adet neupogen aldırdı bize..her akşam 1 mm vurdum göbekten.hepsini bir seferde değil yani 2 ile 1 arasını bugün 1 ile 0 arasını yarın diye diye 12 gün vurduk..anlatamadım galiba yine
Ama ama çok hoşumuza gitti ki
Roket atar
kız Allah iyiliğini versin yine anlamadımçatlatma iğnesini vuracağın gün rahime verdi doktor. onun dışında transfer olduğun gün 2 tane iğneden aldın her gün 1 mm vurdun ve 12 gün boyunca mı vurdun yani teste kadar
bende 2 ay kullandım günde 3 tane biosteron iyikide kullanmışım
merhaba dün ben transfer oldum. dünle bügun dinlenıyorum, izin aldım. yarın işe devam edecegm..Öncelikle hamile kalanları tebrık edıyorum.ve hayırlı olsun. inş sağlıklı bi şekilde kucaklarınza almayı nasip eder rabbim..bebek sahibi olmak isteyenlere rabbım nasip eder inş.ve test gününü bekleyenlerede bebek haberleri gelir inş....hamile kalanlara sorum transfer sonrası nelere dıkkat ettınız. nasıl beslendiniz...belirtiler oluyor mu..daha önce hiç hamıle kalmadım.. korku ve heyecanlı bekleyişe girdim.. :18:
ne bıleyım canım ya..
benım komşum var mesela adı kiraz..
neden ki yani başka isim mi yoktu ne bileyim.
Ha o isim tamam onu bende duyuyorum ama diğer isimler sırf dalga olsun diye uydurma şeyler
kuzum didem didime yakınmı
Kiz ne güzel espiri olmuş göbüşlü göbüşlü güldürdün beni
Doktorun mu verdi ilacı canım yoksa sen kendin mi alıp uyguladın. Tedavini nerde yaptırdım doktorun kimdi.
Slm canim tedavin hayirli olsun insallah Allah gönlüne göre versin🙏
Ben iki gün dinledim ondan sonra normal hayatima devam etim araba kulanmadim agir isleri yapmadim cok sicak dusch yapma hata iki üc gün falan dusch yapma hareketlerine dikat Et bol bol du ic Ben günde 3 litre iciyordum cok meyve ceviz ye su cok önemli kabiz olmamaya calis eyer isin cok agirsa cok uzaksa bence ise gitme Allah yardimcin olsun☺️☺️☺️
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
amın canım çok teşekkur ederım bilgilerin için.. duş almadım daha ama bugun almayı düşünmüştüm.. işim muhasebe işi.. otobüse bınmıcem ama araba kullanmam gerek..inş bişey olmaz...acaba tutundu mu dıye düşünceler gelıyor hep.. rabbım nasip eder inş çocuk sahıbı olmayı.. senın sonuç ne oldu canm..
Slm canim tedavin hayirli olsun insallah Allah gönlüne göre versin🙏
Ben iki gün dinledim ondan sonra normal hayatima devam etim araba kulanmadim agir isleri yapmadim cok sicak dusch yapma hata iki üc gün falan dusch yapma hareketlerine dikat Et bol bol du ic Ben günde 3 litre iciyordum cok meyve ceviz ye su cok önemli kabiz olmamaya calis eyer isin cok agirsa cok uzaksa bence ise gitme Allah yardimcin olsun☺️☺️☺️
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Yaşıt sayılırız. Eşim 30 ben 29 dört yıllık evliyim.bir boş bir dış.iki kimyasal değer artması düştü.herkese başarılar dilerim.bizimkide miss Turkey mumy yarışması olsun elalem Güzelse biz hem güzel hemde anne olucaz kısmet demi yaaa.canımızı acıtan fesatlar çatlsın kızlar.hep gebe tişörtlerine özendim birgün bende giyerim inşallah.Biz evlendigimizde de esim 28 yasindaydi ben 27..simdi o 30 yasinda ben 27:)))belge melge yokkk..yas hesaplamayi sizden ogrenecek degilizzzz:))))))))
Canım anca vakit buldum girmeye hangi merkezdi anlayamadım Medicana mı ? Memnun kaldın mı?
amın canım çok teşekkur ederım bilgilerin için.. duş almadım daha ama bugun almayı düşünmüştüm.. işim muhasebe işi.. otobüse bınmıcem ama araba kullanmam gerek..inş bişey olmaz...acaba tutundu mu dıye düşünceler gelıyor hep.. rabbım nasip eder inş çocuk sahıbı olmayı.. senın sonuç ne oldu canm..
canım benm maşallah eşinede valla helal olsun
Eki Görüntüle 1134452 bak bu resimde gonal f var tamammı.orda iğnenin mm hesabı yeri varya hergün ordan 1 mm vurduk göbekten.transfer günü başladık sonuç alana kadar vurduk evet aynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?