2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
onu yazdım ama senin yazdıklarından şunu anladım ben neupogen i çatlatma iğnesini vuracağın gün rahim içine enjekte ettiler. 12.güne kadar dediğin ne onu anlaadım :26:

hah bide transfer yapıldığı gün 2 adet neupogen aldırdı bize..her akşam 1 mm vurdum göbekten.hepsini bir seferde değil yani 2 ile 1 arasını bugün 1 ile 0 arasını yarın diye diye 12 gün vurduk..anlatamadım galiba yine

kız Allah iyiliğini versin yine anlamadım çatlatma iğnesini vuracağın gün rahime verdi doktor. onun dışında transfer olduğun gün 2 tane iğneden aldın her gün 1 mm vurdun ve 12 gün boyunca mı vurdun yani teste kadar

bak bu resimde gonal f var tamammı.orda iğnenin mm hesabı yeri varya hergün ordan 1 mm vurduk göbekten.transfer günü başladık sonuç alana kadar vurduk evet aynen öyle

Slm canim tedavin hayirli olsun insallah Allah gönlüne göre versin🙏

Ben iki gün dinledim ondan sonra normal hayatima devam etim araba kulanmadim agir isleri yapmadim cok sicak dusch yapma hata iki üc gün falan dusch yapma hareketlerine dikat Et bol bol du ic Ben günde 3 litre iciyordum cok meyve ceviz ye su cok önemli kabiz olmamaya calis eyer isin cok agirsa cok uzaksa bence ise gitme Allah yardimcin olsun☺️☺️☺️

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

ne bıleyım canım ya..
benım komşum var mesela adı kiraz..
neden ki yani başka isim mi yoktu ne bileyim.

Ha o isim tamam onu bende duyuyorum ama diğer isimler sırf dalga olsun diye uydurma şeyler

amın canım çok teşekkur ederım bilgilerin için.. duş almadım daha ama bugun almayı düşünmüştüm.. işim muhasebe işi.. otobüse bınmıcem ama araba kullanmam gerek..inş bişey olmaz...acaba tutundu mu dıye düşünceler gelıyor hep.. rabbım nasip eder inş çocuk sahıbı olmayı.. senın sonuç ne oldu canm..

Biz evlendigimizde de esim 28 yasindaydi ben 27..simdi o 30 yasinda ben 27:)))belge melge yokkk..yas hesaplamayi sizden ogrenecek degilizzzz:))))))))
Yaşıt sayılırız. Eşim 30 ben 29 dört yıllık evliyim.bir boş bir dış.iki kimyasal değer artması düştü.herkese başarılar dilerim.bizimkide miss Turkey mumy yarışması olsun elalem Güzelse biz hem güzel hemde anne olucaz kısmet demi yaaa.canımızı acıtan fesatlar çatlsın kızlar.hep gebe tişörtlerine özendim birgün bende giyerim inşallah.

Canım anca vakit buldum girmeye hangi merkezdi anlayamadım Medicana mı ? Memnun kaldın mı?

evet cnm medıcana ben memnun kaldım şuan transferin 6.günündeyiz bakalım sonuç ne olacak içime pozitif doğuyo çünkü doktordan hastaneden ekipten hepsi sıcak davrandı bilmiyorum ilk denemem her yer mi aynı.. ama ben memnun kaldım

Insallah sana tutunmuslardir kac günün Embryo suydu kactane Transfer edildi kacinci denemen senin

Ben hamileyim canim bende 4 denemem negatif di Allaha sükürler olsun 5 de tutundu bana bebisim

Sen nerde kaliyorsun nerde tedavi gördün

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…