- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
inşallah canimm..evet yasitizz hemde ailecekk..tupu de ayni donem yaptırdık bayaa istikrarliyiz:)))bebiklerde yasit olur belki:))ama evlilik de fark atmissin bana benim eylül de uc yil olacak hayirlisiyla..Yaşıt sayılırız. Eşim 30 ben 29 dört yıllık evliyim.bir boş bir dış.iki kimyasal değer artması düştü.herkese başarılar dilerim.bizimkide miss Turkey mumy yarışması olsun elalem Güzelse biz hem güzel hemde anne olucaz kısmet demi yaaa.canımızı acıtan fesatlar çatlsın kızlar.hep gebe tişörtlerine özendim birgün bende giyerim inşallah.
Bende daha yeni negatifi aldım değerim 17.97 iken ertesi gün 14 de düştü, gene aynı şeyler olur diye bende çok korkuyorum ama yapacak bir şey yok deneyip göreceğiz canım
bende korkuyordum 2.deneme daha iyi oluyormuş öğrendim
Bizde sperm sayısı 2 milyon, hareket çok az, morfoloji 0
İzzet baysal üni. canım
kızlar ASLA AMA ASLA KISKANMAM KIKANAMAM HAMİLE KALAN BİRİSİNİ SADCE KENDİ ADIMA ÜZÜLDÜM AĞLADIM (uzun zamandır böyle şeyler hisetmemiştim )BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ YAŞADIKALRIMI DÜŞÜNÜNCE AKŞAMADA ÇOK AĞLADIMMM ŞİMDİDE BAŞIM AĞRIYOR GÖZLERİM ŞİŞMİŞ AMA HALA İÇİM BŞALMADI RAHATLAYAMADIM RABBİM HERKESE NASİP ETSİN HAMİLE KALMAYI HAMİLELELEİRMİZ HEPSİNE NASİP ETSİN SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI
kolay gelsın bırtanemm zor ısler ben onları hep erken halletm yatacam dıye
Herkese selam kızlar
Bugün izne çıktım ben yarın ya da ctesi transfer var.
2-3 saat çikolata kisti ve tüp bebek olayını araştırdım yine. saçmasapan moralimi sıfır yapıp bıraktım.
yok tutunan embriyoyu bile bozabiliyomuş yok görünürde 1 tane kist olsa da içerde kimbilir neler yapabilirmiş nerde olumsuz bişey var tutup onu araştırıyorum sonra da üzüyorum kendimi bi güzel olanca umudumu da çöpe atıyorum. Nasıl vazgeçicem bu kötümserlikten ben ya?
merhaba canım bugün doktora gittim. fostimon adlı bir iğne verdi . birde hap verdi salı kontrole gideceğim tedaviye başladık inşallah hayırlısıyla olur.
Ha o isim tamam onu bende duyuyorum ama diğer isimler sırf dalga olsun diye uydurma şeyler
Benimde arkadaşımın annesinin adı telviye ama nüfusa telve diye yazmışlarkadın kızıp duruyordu yazık
inşallah son negatifin olur canım zor bi durum bende 2 ay önce negatif aldım şimdii toparlandım hemen 2. denemeye başlıyoruz rabbim nasip etsin inşallah
Ssk ile özel anlasmali yer yok mu canim ünide yapmak zorundamisin.
Günaydın canımkızlarrrrrrrrrr herkese kocaman günaydınnnnnnnnn
Eki Görüntüle 1135109
rabbim hepimize böyle sevimli çocuklar nasip etsin
Günaydın kızlar bende tüp bebek yaptırdım sonucu bekliyorum ama bugun korkuyla uyandım tutmadıysa diye;(
Günaydın canım
İnşallah böyle güzel akıllı bebelerimiz olur
Canım merhaba, bu tür kabuslar görmen çok normal bende öyleydim. İnşallah Allahım senin yüzünü güldürür
Kislar merhaba
Sayfamizi surekli takip ediorum ama yazmak firsat olmuo dusukten sonra cok fazla dusunmemek adina internete pek bakmiorum bende buyuk ihtimal temmuz sonu yadaa agustos sonu gibi buz bebisimi alicam
Phalacim seninde degerin bnmki gibi 17 olmus
Uzuldum ama yilmak yok o bebisler bize gelicek allahin izniyle
Transfer olan arkadaslara hayirli olsun
Gun sayanlara da pozitif sonuc almalari icin dua ediorum
Hepiniz her zaman dualarimdasiniz
Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?