Sağol kuzum allahım kimseye yaşatmasın
Canim bende keseyi gördüm fakat kalp atışını duymadım doktor ertesi günü kurtajla alalım dedi tüp bebek tedavisi gördüğün için parça filan kalmasını istemeyiz dedi akşamına kanamayla acile gittik zaten yolda dusurmustum her ihtimale karşı kurtaja aldılar vakumla çekiliyor kurtaj sonrası da ağrı vs olmuyor
Hiç önemli değil canım gene hep beraber atlatacağız bu günleri
Canim bende keseyi gördüm fakat kalp atışını duymadım doktor ertesi günü kurtajla alalım dedi tüp bebek tedavisi gördüğün için parça filan kalmasını istemeyiz dedi akşamına kanamayla acile gittik zaten yolda dusurmustum her ihtimale karşı kurtaja aldılar vakumla çekiliyor kurtaj sonrası da ağrı vs olmuyor
Kızlar ben bebeğimi kaybettim geçen başka bi doktora gittim hiç iyi değil dedi büyük bi ihtimal kürtaj olacak aslında yazmayacaktım bazı arkadaşlarım sağolsun merak etmişler o yüzden yazıyorum lütfen sizden istediğim üzülme geçer buda demeyin hatta şuanki mesajıma cvp bile yazmayın çünkü o kadar çok şaşkınımki cvp yazma durumum yok baya doluyum herşeye ağlar oldum şuan size yazaken bile kendimi zor tutuyorum ağlamamak için... geçecek biliyorum zamanla unutucam benden daha kötüleri var ne kadar şükretsem az ama işte yinede içim acıyor
mybaby24 ,phala arkadaşlarada moral vermek çoook isterdim onlara bile bişi yazamıyorum allahtan tek dileğim kimse üzülmesin biran önce bebişlerinize kavuşursunuz inşallahhhhhh
Amin canım inşallah kurtajda uyutuyorlar ama korkum vardı ozaman birde çok griptim oyüzden bayiltmadilar spinal anestezi yaptılar o gece hastanede yattım ertesi gün normal hayatıma devam ettim ağrı vs hiç cekmedim inşallah kuzum sende ağrısız atlatirsin dualarım seninleSevindğm cnm ağrı olmamasına
ama senin beneiğinin düşmesine çok üzüldüm bilmiyordum öyle bi acı yaşadığını allahım birdaha yaşatmaz inşallahhhh
Ben transferden epey sonra bir gece uykumdan uyandım demiştim ya, sol tarafıma çok ağrı girmişti galiba acillik olacağım dedim o kadar rahatsız ediciydi adet olsam da kurtulsam hatta dedim acaba bende o akşam mı düşürdüm acaba?
Olabilir canım demekki ozaman tutunmaya çalışıyordu
Merhaba arkadslar umarım hepiniz iyisinizdir inşaallah yarın test günüm benim tansiyonum yükseliyor bayılıyordum buyugu 14 kucugu 9 iğneler yaparmı hibor 3500 ve progestan 50 kullaniyorum sürekli beynime ateş basıyor göğüslerim acıyor sizde böyle olan var mı?
inşaallah canım korkuyorum ölecek gibi oluyorumcanımm umarım gebelik belirtisidir
AMİNNN canımm rabbim sana sağlıklı uzun ömürler versin.
evet canım doktorlar kürtajla almaktan yana sanırım arkadaşımında öyle oldu..
rabbım cümlemize sabır versin
Tutunmaya mı çalışıyordu yoksa tutunduyduda sökülüyor muydu?
Benim kıymetli kızçelerim
Gelemiyorum aranıza çok yoğunum paşalarım bende ve bu hafta sipariş teslim etmem gerekiyor..
Hepinizi çok özlüyorum
Tutunmaya mı çalışıyordu yoksa tutunduyduda sökülüyor muydu?
inşaallah canım korkuyorum ölecek gibi oluyorum
Evet canım özelliklede bizim gibi tedavi görenleri riske atmiyorlar doktorum demistiki parça kalması tüp bebek şansımızı aza indirir USG de görmediğimiz gozumuzden kaçan olabilir oyüzden kürtaj şart zaten korkulacak birsey yok eskiden kaziyorlardi şimdi vakumla çekiliyor ağrı vs olmuyor
Ay biraz önce aklımdan geçtinBenim kıymetli kızçelerim
Gelemiyorum aranıza çok yoğunum paşalarım bende ve bu hafta sipariş teslim etmem gerekiyor..
Hepinizi çok özlüyorum
canımcımmm düşündükçe insan daha cok kafasına takıyorrrrrrrrrrrrrr
Valla tatlım her ikiside olabilir genelde dusmeler kanamayla oluyor
canım sabret az kalmış testte umarım yarınn güzel haberler vereceksin bize..........
kuzucum arkadaşımın normal gebelıktı dusun kı bı kızı var 2.5 yasında..
demem o ki normal gebeliklerde de böyle setler oluyor maleseff..
tabıkı bızım kı zor elde edıldığı ıcınn kaybedince ınsanın canı cok daha fazla yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?