2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sağol kuzum allahım kimseye yaşatmasın

AMİNNN canımm rabbim sana sağlıklı uzun ömürler versin.

evet canım doktorlar kürtajla almaktan yana sanırım arkadaşımında öyle oldu..
rabbım cümlemize sabır versin

Ben transferden epey sonra bir gece uykumdan uyandım demiştim ya, sol tarafıma çok ağrı girmişti galiba acillik olacağım dedim o kadar rahatsız ediciydi adet olsam da kurtulsam hatta dedim acaba bende o akşam mı düşürdüm acaba?

bitanemmm sen yazmamızı istememişn ama ben yazmak istedimm..cunkü yazmadan gecemedimm...inan cookkk üzüldümm ve hep senden bi haber var mı dıye gırıp gırıp baktımm...benım de 2.5 yıl once ılk gebeliğim boş gebelik oldu ve maalesef 9.haftaya kadar ben bekledım...doktor doktor gezdım kalbı atar mı dıye ama atmadııı...kurtaj oldumm.kaybettım onu ve bı boşluktu kurtaj sonrası...cok zor bılıyorum bunu demek ama gecıyor zamanla yenisi için cıkıyorsun yola...Su an Rabbim sana bol bol dayanma gücü versın kuzum ne deyim ki

Sevindğm cnm ağrı olmamasına
ama senin beneiğinin düşmesine çok üzüldüm bilmiyordum öyle bi acı yaşadığını allahım birdaha yaşatmaz inşallahhhh
Amin canım inşallah kurtajda uyutuyorlar ama korkum vardı ozaman birde çok griptim oyüzden bayiltmadilar spinal anestezi yaptılar o gece hastanede yattım ertesi gün normal hayatıma devam ettim ağrı vs hiç cekmedim inşallah kuzum sende ağrısız atlatirsin dualarım seninle

Olabilir canım demekki ozaman tutunmaya çalışıyordu

Merhaba arkadslar umarım hepiniz iyisinizdir inşaallah yarın test günüm benim tansiyonum yükseliyor bayılıyordum buyugu 14 kucugu 9 iğneler yaparmı hibor 3500 ve progestan 50 kullaniyorum sürekli beynime ateş basıyor göğüslerim acıyor sizde böyle olan var mı?

canımm umarım gebelik belirtisidir

AMİNNN canımm rabbim sana sağlıklı uzun ömürler versin.

evet canım doktorlar kürtajla almaktan yana sanırım arkadaşımında öyle oldu..
rabbım cümlemize sabır versin

Evet canım özelliklede bizim gibi tedavi görenleri riske atmiyorlar doktorum demistiki parça kalması tüp bebek şansımızı aza indirir USG de görmediğimiz gozumuzden kaçan olabilir oyüzden kürtaj şart zaten korkulacak birsey yok eskiden kaziyorlardi şimdi vakumla çekiliyor ağrı vs olmuyor

Benim kıymetli kızçelerim
Gelemiyorum aranıza çok yoğunum paşalarım bende ve bu hafta sipariş teslim etmem gerekiyor..
Hepinizi çok özlüyorum

Gelemiyorum aranıza çok yoğunum paşalarım bende ve bu hafta sipariş teslim etmem gerekiyor..
Hepinizi çok özlüyorum

bizde senı ozluyoruz canımm bı yandan mutlu haberler alıp bi yandan da çok üzülüyoruzzzzzzzzzzzzz

inşaallah canım korkuyorum ölecek gibi oluyorum

canım sabret az kalmış testte umarım yarınn güzel haberler vereceksin bize..........

kuzucum arkadaşımın normal gebelıktı dusun kı bı kızı var 2.5 yasında..
demem o ki normal gebeliklerde de böyle setler oluyor maleseff..
tabıkı bızım kı zor elde edıldığı ıcınn kaybedince ınsanın canı cok daha fazla yanıyor

Hepinizi çok özlüyorum
Ay biraz önce aklımdan geçtin hatta diğer taraftan yazacaktım pasalari aldinizmi diye merakimi giderdinkolay gelsin seni çok özlediken kisa zamanda aramıza dön kuzum

Evet canım ama Rabbim sabrini veriyor ben hiç aglamadim biliyormusun demekki en hayırlısı buymus dedim zaten sağlıklı olsaymis bebek dusmezmis allah korusun sakat olma ihtimali varmış vücut direnise geçip atmış herkes cok şasirmisti ne kadar guclusun diye napalım verende Rabbim alanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…