2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Amin canım, bu yolda bazı arkadaşlar maalesef üzülüyor tek tesellimiz Allahımızın bizi az üzmesi ve sonucunda sağlıklı ve hayırlı bir evlat vermesini diliyorum.

kuzucumm kaç gün gecikti ki?
valla benım de bılıyon 12 gecikmişti sonra tam doktora gidicektim geldi :)
sanırım tüp bebek için kullandığımız ilaçlarda etkiliyor vücudumuzu

7-8 gün oldu canım ya sinir stres yapıyorum. Valahi olunca üzülüyorsun beklerken strese giriyorsun niye olmuyor diye kafayı takıyorsunn doktora gitsem mi kararsız kaldım yaa her gidişim 122 tlye patlıyor gitmekte istemiyorum şuan ama biraz daha bekleyim diyorum bende :26:

kız benmkıde oyle ortuu serılıyor hemsıre bıraz yukarı sıyırıyo gıdıyo ben gerı ındrıyom assagya bıde ısık kapanıyo ozaman göremez dıye dusunuyormmm

haha alemsin benmki niye karanlık olmuyoki hiç

Amin canım, bu yolda bazı arkadaşlar maalesef üzülüyor tek tesellimiz Allahımızın bizi az üzmesi ve sonucunda sağlıklı ve hayırlı bir evlat vermesini diliyorum.

evet üzülmemek mümkünmü o kadar para döküyoruz maddi manevi yıkılıyoruz.benmde ailemden yana şansım yok phala..kimse ne yaptığımızı bilmiyor ve herkes ütümüze geliyor.kaynanam sevinmedi bile hamileliğime.ev taşıyoruz yardım edim dedi eşimbitirdik sağol anne dedi.annesi gitmiş kızına şikayet etmiş bizi..görümcem akşam aradı sinirliyim kızgınım annemin yardımını istememişsiniz ne ekerseniz onu biçersiniz falan demeye başladı.bende git kardeşinle konuş dedim kapattım telefonu.ve bunlar biliyorlar hamile olduğumu daha yeni..bende hiç yapmicağm bişey yaptım gittim eşime şikayet ettm bu bebeğe bişey olursa anneni ablanı sülaleni silerim dedi.ablasını aradı ağzına geleni saydı oda..bidaha aramazlar beni sanırım.yani herkesin derdine bak ya

Yan bi gidip muayane olmakta fayda var bence,ben bu ay tekrar deneyecem çünkü o yüzden bi sıkıntı yaşamak istemiyorum

işin bi de o kısmı var dediğin gibi. Mart ayında tedaviye başlıcağım zaten patt bi kist görünmüştü bütün planlar ertelenmişti. Umarım bu kez öyle olmaz. korkuyorum yaaaa :18:Benim işlerim genel anlamda kolay olmaz. Hep bi gözyaşı bi sıkıntı çekerim inşallah kerafeti olurda yaşadıklarımız bebeğimiz bi an önce gelir.

allah razı olsun canım benim darısı başına tez zamanda inşallah

inşallah bitanem saoll

aynen canımm sana katılıyorum bende olunca üzülmüştüm vala ama elden ne gelir..
sinir stres bende de yapmıştı kıyamam eşimi bile üzmüştüm..oan regli oldum deyince adam sevinmişti bile düşün
canımm az daha bekle madem 122 tl de çokmuş kız..yada ssk hastanesine falan gitsen özele gitmesen olmaz mı

Canım kimse için canını sıkma birazcık insan olsalar bu duruma getirip olayları büyütmezler.. Senin hamile oldugunu bile bile üzerine gelmezler. Onlar senin için bi kayıp değil.. Ben bile çok sinirlendim çok saygısızlarmış. Artık hepimiz birer aileyiz kimseye ihtiyacımız yok şükür. Hiç tadını kaçırma ye, iç, gez ve duat et... keyfine bak tatlım. Rabbim hepimize yeter. Çok şükür....

zaten öyle düşündüğüm için içim rahat 30 yaşındayız eşimle.ne yapıp yapmayacağımızı biliyoruz.kadın tek yaşıyo diye elimizden geleni yapıyorduk ama değmezmiş.bundan sonra karışmicam dediğin gbi eşim ben ve evladım nasip olursa inşallah yuvamızı kurcaz..rabbim yeter bize ..

Hiç korkama canim çoook kolay bişey,allah yardımcınız olsun

Selam canım. Bence sen ya da eşin zaten biraz riskli gebelik diyip onları korkutun hassas davransınlar. Yalan değil tüp bebek özel bi durum zaten normalden riskli. Onca emekle hamile kal iki tane insan canını sıksın strese gir hayret bişey he.

canım tüp bebek yaptırdığımızı bilmiyorlar ama eşim akşam söyledi o kadar para döktük maddi manevi çocuk için.bu bebeğe bişey olursa sorarım size dedi

Canim ya hiccccc gorusme,ararlarsa acma .msj atarlarsa cevap yazma. Ben görüşmek istemiyorum de en azından doğum yapana kadar diye şöyle esine.kendi görmek istiyorsa gitsin onlara gorussun.hiç kimseye eyvallahin olmasin.kendini uzme sakin oyle insanlar için kurban olurum sana

canım tüp bebek yaptırdığımızı bilmiyorlar ama eşim akşam söyledi o kadar para döktük maddi manevi çocuk için.bu bebeğe bişey olursa sorarım size dedi

Heh işte böyle bi tehdit lazımdı. İnşallah daha özenli davranırlar canım. Davranmazlarsa da gider kendi annene sarılırsın ohhh huzur güven sıcaklık.

Canim en kötü pazartesi gününe kadar bekle,adanadasin diye biliyorum 122 lira vermeden marsaya git bi baktır kist felan varmı yokmu diye.ne olur ne olmaz.kendi drina da gitsen belki adet soktirucu verecek.adet olduktan sonrada kendi drua gidersin

Seninde imtihanın onlarla.allah sana bir bebek verdi ama bu seferde onlarla uğraştıracak seni.neyse önemli olan eşinin yanında olması.kocan arkandayken istediklerini konuşup dursunlar.takma kafana canım.hamileliğinin tadını çıkar...:))

kuzucum ya bosver aldırma..herkesın derdı farklı tabı ne yapcan..
kımı esınden,kımı ailesinden,kimi de evladından çekiyor..rabbım çekilmez acılar yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…