kuzucum ya bosver aldırma..herkesın derdı farklı tabı ne yapcan..
kımı esınden,kımı ailesinden,kimi de evladından çekiyor..rabbım çekilmez acılar yaşatmasın
herkesın cuma gunune denk gelmiş..cuma mubarek gün inş hayırlı haberler alır.. benımde haftaya cuma kan testi..
Kızım baştan postani koyacaktin,bak ben ne kadr elitin kainvalidem yok ama bi kayinbabam var maşallah kaynanayi aratmaz ama ben baba bile demiyorum hep sizli konusuyorum.gelirmiziniz,alirmisiniz felan diye oyleki yolda gordum bigün yanımdan geçti nasıl hitap edecem şimdi deyip seslenmedim bile...habire arayıp sormami ister ben kendi babamı aramam oyle...ben bunu iki güne bi arıyorum bana hayırdır sen beni aramazsin ya dedi bende daha dün aradım kendi babami bu kadar adamıyım dedim bi dahada aramadim...
Anam hepsi bi değişik ama onlarda bizim için diyorlardir böyle)))
kuzum bitanem gozunaydin çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Bunlarda kaynana ve gorumceneboşver tatlım sen bebeğini düşün onlar yaptığı ayıpla yasasinlar fesat şeyler ay çok sinirlendim onca emek caba maddi manevi yıkım yasa tam mutluluğu bul destek yerine köstek ol bunlarda enisteye çok güzel konuşmuş Rabbim evladinizla beraber bir ömür boyu mutlu etsin haticem
Rabbim kucagına almayı nasip etsın kuzucumm...sıra pıt pıtlardaaa
Haydaaa. Eski insanlarda böyle bişey var demek ki hamileliği önemsememek gibi. :) benim annem de çok kızıyo bana çocuk istiyorum diye çekilir miymiş çocuk bilmem ne sen niye doğurdun soruma cevap alamadım ama hala. Tüp bebek yaptım desem kafayı yer.
Bu arada benim ablam anneme hamileyim dediğinde 'hmm iyi' falan gibi bişey demişti annem, ki annem ablam için ölür çok da duygusal biridir. Ablam da çok üzülmüştü. Anlam veremedik. Şimdi o torun olmasa yaşayamam diyo.
aynı şehirde mi oturuyorsunuz eşinin ailesi ile? Biz aynıyız ama allahtan yakın bir süre sonra başka yere gidiyoruz. Bizim tarafta (eşimin ailesi) acayip düşkünler bende o yönden dertliyim ha gelip iş güç yapmaz ama bize yemek yapıp verir. Ama mümkün olsa bizi her gün yanlarında istiyorlar. Diyelim kahvaltıya çağırıyor işim var diyorum öğlen yemeğe gelin o zaman yok diyorum o zaman akşam gelin yok diyorum o zaman yarın gelin bitmiyor yani gelin demeleri daha yani kendi isteğimle onlara gitmeye nasip olmadı çünkü fırsat vermiyorlar. Tamam iyi güzel ama daha beterleri oluyor ama bu kadar ısrar da çok sıkıyor ve beni ne diyeceğimde atlatacağım diye düşünmekten psikolojim bozuldu. çocuğa da aşırı derecede düşkün kayınvalidem, sokakta gördüğü her bebeğin annesini durdurup şunu yap bunu yapma deyip herkese ama herkese karışıyor. Diğer oğlunun bebeği var, doğ dürüst sevemedik çocuğu çünkü kucağından bırakmıyor, hatta bunlar ayrı şehirde yaşıyorlar eltimde çok çalışmak istiyor kıza şart koymuşlar çalış ama çocuğu bize ver sen eşinle hafta sonu görmeye gelirsin çocuğu demişler birde ayrı şehirde otururlar. Dedim ki olur mu öyle şey annesi nasıl bırakır, kayınpederimde çalışmak istiyorsa kabullenecek her şey istediği gibi olmazmış. Bana da kayınvalidem dedi ki çocuğunuz olursa her gün sizdeyimAllaha şükür taşınıyoruz
ya hiç sorma tek yaşıyo kaynanam kocası yok dul.çocuklarıda hep evli.o yüzden 2 sokak var aramızda.ha taşınıyoruz ama 15 dakikalık mesafe var yinede..hatta biz dedikki şehir dışına gidelim oda dediki siz nereye ben oraya..şok oldumKayınvalidemin beni kıskandığını düşünüyorum nedense gülme ama çünkü anne hatice hamile diyen oğluna insan bi tepki gösterir dimi.bizimki ne dedi bil.nerden biliyonuz
Benim bildiğim transfer günü yapılır en soncanlarr gunaydınnntransfern 3.günündeyım...yarın doktorum çağırdı E2 tahlili yapacakmış.. bu değer kaç olmalı acaba normalı.. neye bakılıyor E2de.. bilgi verirmisiniz..
Kızım baştan postani koyacaktin,bak ben ne kadr elitin kainvalidem yok ama bi kayinbabam var maşallah kaynanayi aratmaz ama ben baba bile demiyorum hep sizli konusuyorum.gelirmiziniz,alirmisiniz felan diye oyleki yolda gordum bigün yanımdan geçti nasıl hitap edecem şimdi deyip seslenmedim bile...habire arayıp sormami ister ben kendi babamı aramam oyle...ben bunu iki güne bi arıyorum bana hayırdır sen beni aramazsin ya dedi bende daha dün aradım kendi babami bu kadar adamıyım dedim bi dahada aramadim...
Anam hepsi bi değişik ama onlarda bizim için diyorlardir böyle)))
wawwww kıskanıyor kesin, bizde de kayınpederim acayip kıskanıyor oğlunu resmen çocuk gibi kapris yapıyor, arıyor rahatsız ediyor kapris yapıyor moralimizi bozuyor kapatıyor telefonu. Bir gün benim akrabam bizi mangala çağırdı annemlerde geldi, mangal dönüşü kayınpederime gittik bize nerde sürttünüz bakalım dedi, kızışmış yani sonra durdu durdu bizi niye çağırmadınız birilerinden izin mi alamadınız dedi bahsettiği annem, yok hayır olur mu öyle şey dedim bizi akrabalar çağırdı. Şimdi beni davet ettikleri yere ben kayın valideyi kayınpederi niye alıp götüreyim, tesadüf bir hafta öncede onlarla sapancaya gittik. dedim ki ama sapancayada giderken bizimkileri çağırmadım ama onlar bize sizin gibi davranmadı dedim bir kızdı bize evden kovar gibi davrandı eşimde zaten kalk gidelim dedi çıktık. Kayınvalidem sonra özür için benle buluştu işte şöyledir böyledir, sonra yaptığından pişman olmuş gitmiş yatmış. Bu kadar kıskanç yani.
zaten topik inletmek benim işimde.hamileyim diye mi.....işte ondan henüz şüpheliyimm..
neyse canım olmazsa bizde başka şekilde inletirizzz olmazmı?
hatibulut a yazdıklarımı okusana iki iletisini bul oku uzun olanlar
herkesın cuma gunune denk gelmiş..cuma mubarek gün inş hayırlı haberler alır.. benımde haftaya cuma kan testi..
inşaAllah canımm yaaa...valla doktor ne dedıyse yaptım her hafta serum alıyorum..her gun kortızon hapı kullanıyorum...histeroskopı oldum...gebelik aşısı da yaptırcam..ben elımden gelenı yaptım deyip gerisini Allahıma bırakıcamm..emeklerimizin karsılıgını versın Rabbim..Rabbim cennet kokulu melekler nasip etsın hepımızeee...
canım haklısın valla aminnnnnnnnnnnnn
canlarr gunaydınnntransfern 3.günündeyım...yarın doktorum çağırdı E2 tahlili yapacakmış.. bu değer kaç olmalı acaba normalı.. neye bakılıyor E2de.. bilgi verirmisiniz..
Anam bizde de bi gelin var dovecek diye yanında konusamiyoz bile bizimkilerinde gıkı çıkmıyor.aman onlar iyi olsunda duyup duruyorlar.şansımız yok bacım sansimiz
wawwww kıskanıyor kesin, bizde de kayınpederim acayip kıskanıyor oğlunu resmen çocuk gibi kapris yapıyor, arıyor rahatsız ediyor kapris yapıyor moralimizi bozuyor kapatıyor telefonu. Bir gün benim akrabam bizi mangala çağırdı annemlerde geldi, mangal dönüşü kayınpederime gittik bize nerde sürttünüz bakalım dedi, kızışmış yani sonra durdu durdu bizi niye çağırmadınız birilerinden izin mi alamadınız dedi bahsettiği annem, yok hayır olur mu öyle şey dedim bizi akrabalar çağırdı. şimdi beni davet ettikleri yere ben kayın valideyi kayınpederi niye alıp götüreyim, tesadüf bir hafta öncede onlarla sapancaya gittik. Dedim ki ama sapancayada giderken bizimkileri çağırmadım ama onlar bize sizin gibi davranmadı dedim bir kızdı bize evden kovar gibi davrandı eşimde zaten kalk gidelim dedi çıktık. Kayınvalidem sonra özür için benle buluştu işte şöyledir böyledir, sonra yaptığından pişman olmuş gitmiş yatmış. Bu kadar kıskanç yani.
hayırlı haberler ile gel kuzucummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?