2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kuzucum ya bosver aldırma..herkesın derdı farklı tabı ne yapcan..
kımı esınden,kımı ailesinden,kimi de evladından çekiyor..rabbım çekilmez acılar yaşatmasın

canım haklısın valla aminnnnnnnnnnnnn

herkesın cuma gunune denk gelmiş..cuma mubarek gün inş hayırlı haberler alır.. benımde haftaya cuma kan testi..

Benim de 10 haziran test günüm ama 6'sında yani 8. Gün mü yapsam? cumaya denk gelsin. diye yoksa merak ettiğimden değil tabi :):):)

ben o kadar salağımki baştan beri boynumu büktüm herşeye ya.hala utanmadna arkamdan iş çeviriyorlar.ama dediğin gibi bu sefer açmicam konuşmicam bırak peşimden koşsunlar ya

melindaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm canımsın sen ya çok tatlısın allah razı olsun senden..hep dua ediyorum sizlere valla

yemin ederim eski insanlara akıl sır erdiremiyorum

ya hiç sorma tek yaşıyo kaynanam kocası yok dul.çocuklarıda hep evli.o yüzden 2 sokak var aramızda.ha taşınıyoruz ama 15 dakikalık mesafe var yinede..hatta biz dedikki şehir dışına gidelim oda dediki siz nereye ben oraya..şok oldum Kayınvalidemin beni kıskandığını düşünüyorum nedense gülme ama çünkü anne hatice hamile diyen oğluna insan bi tepki gösterir dimi.bizimki ne dedi bil.nerden biliyonuz

canlarr gunaydınnn transfern 3.günündeyım...yarın doktorum çağırdı E2 tahlili yapacakmış.. bu değer kaç olmalı acaba normalı.. neye bakılıyor E2de.. bilgi verirmisiniz..

wawwww kıskanıyor kesin, bizde de kayınpederim acayip kıskanıyor oğlunu resmen çocuk gibi kapris yapıyor, arıyor rahatsız ediyor kapris yapıyor moralimizi bozuyor kapatıyor telefonu. Bir gün benim akrabam bizi mangala çağırdı annemlerde geldi, mangal dönüşü kayınpederime gittik bize nerde sürttünüz bakalım dedi, kızışmış yani sonra durdu durdu bizi niye çağırmadınız birilerinden izin mi alamadınız dedi bahsettiği annem, yok hayır olur mu öyle şey dedim bizi akrabalar çağırdı. Şimdi beni davet ettikleri yere ben kayın valideyi kayınpederi niye alıp götüreyim, tesadüf bir hafta öncede onlarla sapancaya gittik. dedim ki ama sapancayada giderken bizimkileri çağırmadım ama onlar bize sizin gibi davranmadı dedim bir kızdı bize evden kovar gibi davrandı eşimde zaten kalk gidelim dedi çıktık. Kayınvalidem sonra özür için benle buluştu işte şöyledir böyledir, sonra yaptığından pişman olmuş gitmiş yatmış. Bu kadar kıskanç yani.

canlarr gunaydınnn transfern 3.günündeyım...yarın doktorum çağırdı E2 tahlili yapacakmış.. bu değer kaç olmalı acaba normalı.. neye bakılıyor E2de.. bilgi verirmisiniz..
Benim bildiğim transfer günü yapılır en son

hatibulut a yazdıklarımı okusana iki iletisini bul oku uzun olanlar

Ohaaaa nerde surttunuz nasıl bi kelime be,kayinpedere hiç yakismaz ama böyle anlarda susmayacak ışte işin özü bu iyi demissin bizimkiler sizin gibi davranmadı diye...yaşlı yaşlar oturun ışte onlar bize oyle olmasa biz neler yaparız ama kendileri kaybediyorlar.

zaten topik inletmek benim işimde.hamileyim diye mi.....işte ondan henüz şüpheliyimm..
neyse canım olmazsa bizde başka şekilde inletirizzz olmazmı?

olsun her şerde bi hayır vardır biz yinede inletelim

hatibulut a yazdıklarımı okusana iki iletisini bul oku uzun olanlar

Anam bizde de bi gelin var dovecek diye yanında konusamiyoz bile bizimkilerinde gıkı çıkmıyor.aman onlar iyi olsunda duyup duruyorlar.şansımız yok bacım sansimiz

BU YOLDA COK UĞRAŞIYORUZ CANIM EVET AMA napalımm kısmetimiz bu..
rabbım en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah..

canım haklısın valla aminnnnnnnnnnnnn

bi bilgim yok

Anam bizde de bi gelin var dovecek diye yanında konusamiyoz bile bizimkilerinde gıkı çıkmıyor.aman onlar iyi olsunda duyup duruyorlar.şansımız yok bacım sansimiz

Benim eltimde felaket ama ona hiç bir şey yapamıyorlar hatta korkuyorlar kız tükürse yağmur yağıyor galiba diyorlar

canım ya sende çekiyorsun desene..ne gıcık bişey bu ya abi biz istersek çağıralım siz heryere dalmayın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…