2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar tahmin ettiğim gibi..
Sonuç 1.20çıkmış negatif yani..
Hayırlısı olsun ne yapalım.

ciddimisin yaaa
Kuzum benim dün ben bgn sen nede böyle oldu ki
off çok üzüldüm yaaaaa zaten içim dolu dolu bide üstüne bu haber
bizim totemimiz hiçbi işe yaramadı yani öylemi
bizler yine burda yeni tedavilerimiz için yeni test günlerimiz için bir arada omuz omuza yolumuza devam edeceğiz
seni çok seviyorum canım benimmmm
üzülme diyemiyorum üzülünüyor çünkü bgn dilediğin gibi ağla sızla
ama yarınlarda bizlerde güleceğiz sakın bunu unutma bitanem

Kuzum senin içine doğmuştu olsun be gülüm 2.deneme de Nazlı bebisin gelir seni çok seviyorum ve her zaman yanındayım

canmmm allah sabrını arttırsınn allah herşşeyi gönlune göre versın ınsallah allahım su mubrek gecelerde sana mucızenı versın ınsallah

Cnm ne dicegimi bilemedim cok uzuldum
Inslh bi dahaki sefere olur ...

canım arkadaşlarım yapıcak birşey yok hayat devam ediyor.ben inanın ki üzülmedim sağlığım yerinde olsun gerisi boş..
sizleri seviyorummmm

canım arkadaşlarım yapıcak birşey yok hayat devam ediyor.ben inanın ki üzülmedim sağlığım yerinde olsun gerisi boş..
sizleri seviyorummmm

cnm senin de mi transferin 19unda olmuştu :26:

bana doktorum sıkı sıkı tembih etti, eğer öyleyse 10., 11. değil 12. günü test yapacaksın demişti, Hala bir umut olsun istiyorum. Allahım aratmaz inşallah, şimdi yoksa bile kendiliğinden gelir belki. Kucağın dolsun biran önce seninde. Rabbim hayırlısını nasip etsin, hayırlı olsun tez olsun

tatlım bak bide benim için üzülüp ağlama lütfen.
hayatımda bir değişiklik olmadı eskisi gibi devam işte
bende seni çok seviyorum bitanem benim..
hadi evine git yerleş güzel güzel de kavuş kocana iyi gelir sanada

evet ayın 19.da oldu ama bana bugün yaptır diye söylediler.kağıdada öyle yazmışlar..
olsaydı yine de çıkardı zaten canım.yok tutmamiş

sizleri seviyorummmm
geçmiş olsun canım...üzülme tabiii yaa rabbim hayırlısını nasip etsin yeterki sen iyi ol eşin iyi olsun..zamanı gelince bebişinde gelir hayırlısıyla canım benim..öperim çokk

Canim ben de başkentte tedavi oluyorum ya hemsireyi aradım adetim gecikti test de yaptimnegatif dedim.randevu mu alım yoksa adet soktirucu biseymi alayım dedim.dra sordu tarlusal kullansın 10 gün içinde adet olmazsa gelsin dedi.adet olursamda normal tedavi için gidecem....sende ara bi bakalım hemsireleri numaraları yoksa verim))

Canımcım diycek bişey yok aslında sen kendini üzme yeterki hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede rabbim meleğine kavuşturur güzel arkadaşım

olsun canım hayırlısı olsun.neyse kisenin sayende teyze olabileceğim bari..
beni ve burdaki tüm arkadaşlarımı yavrularına kavuştursun rabbim en kısa zamanda

tşk ederim destekleriniz için canlarım
birazdan yola çıkıcam evime gidiyorum
taşınıcaz zaten yeni ev yeni umutlar bizi bekliyor
tatlım geçmiş olsun sanada..ohh mis gibi yerleş yeni evine..bol bol şans getirsin sana yeni evin..rabbim tez vakitte güldürsün yüzünü hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…