Kızlar tahmin ettiğim gibi..
Sonuç 1.20çıkmış negatif yani..
Hayırlısı olsun ne yapalım.
Slm kızlar hayırlı cumalar 10. Gün kan testim 0.41 çıktı hamile miyim değilmiyim?
Kuzum senin içine doğmuştuolsun be gülüm 2.deneme de Nazlı bebisin gelir seni çok seviyorum ve her zaman yanındayım
ciddimisin yaaa
Kuzum benim dün ben bgn sen nede böyle oldu ki
off çok üzüldüm yaaaaa zaten içim dolu dolu bide üstüne bu haber
bizim totemimiz hiçbi işe yaramadı yani öylemi
bizler yine burda yeni tedavilerimiz için yeni test günlerimiz için bir arada omuz omuza yolumuza devam edeceğiz
seni çok seviyorum canım benimmmm
üzülme diyemiyorum üzülünüyor çünkü bgn dilediğin gibi ağla sızla
ama yarınlarda bizlerde güleceğiz sakın bunu unutma bitanem
canmmm allah sabrını arttırsınn allah herşşeyi gönlune göre versın ınsallah allahım su mubrek gecelerde sana mucızenı versın ınsallah
Cnm ne dicegimi bilemedim cok uzuldum
Inslh bi dahaki sefere olur ...
KuzummmmAllahım sana insallah en kısa zamanda tatlı mi tatlı sağlıklı mi sağlıklı bi bebis nasip etsin inşallah güzel insan seviyorum seni çok üzücü haberler aldık üstüste ama insallah yeni tedaviler güzel sonuçlancak tatlm:)
Benim eltimde felaket ama ona hiç bir şey yapamıyorlar hatta korkuyorlar kız tükürse yağmur yağıyor galiba diyorlar
canım arkadaşlarım yapıcak birşey yok hayat devam ediyor.ben inanın ki üzülmedim sağlığım yerinde olsun gerisi boş..
sizleri seviyorummmm
kaçıncı gun tahlıl yaptırdın canım? parsene yazmıstımcanmmm allah sabrını arttırsınn allah herşşeyi gönlune göre versın ınsallah allahım su mubrek gecelerde sana mucızenı versın ınsallah
teselli etmenin ne faydası var dimi? Sağlık olsun,canın sağolsun...
canım arkadaşlarım yapıcak birşey yok hayat devam ediyor.ben inanın ki üzülmedim sağlığım yerinde olsun gerisi boş..
sizleri seviyorummmm
kaçıncı gun tahlıl yaptırdın canım? parsene yazmıstım
ciddimisin yaaa
Kuzum benim dün ben bgn sen nede böyle oldu ki
off çok üzüldüm yaaaaa zaten içim dolu dolu bide üstüne bu haber
bizim totemimiz hiçbi işe yaramadı yani öylemi
bizler yine burda yeni tedavilerimiz için yeni test günlerimiz için bir arada omuz omuza yolumuza devam edeceğiz
seni çok seviyorum canım benimmmm
üzülme diyemiyorum üzülünüyor çünkü bgn dilediğin gibi ağla sızla
ama yarınlarda bizlerde güleceğiz sakın bunu unutma bitanem
cnm senin de mi transferin 19unda olmuştu :26:
bana doktorum sıkı sıkı tembih etti, eğer öyleyse 10., 11. değil 12. günü test yapacaksın demişti, Hala bir umut olsun istiyorum. Allahım aratmaz inşallah, şimdi yoksa bile kendiliğinden gelir belki. Kucağın dolsun biran önce seninde. Rabbim hayırlısını nasip etsin, hayırlı olsun tez olsun
hımm belkı benım gıbı erken yaptırmıştır dıye sordum benım dun transferımın 5. gunuydu ve yaptırdım 0,76 cıktı8 11 13 canmm :26::26:
geçmiş olsun canım...üzülme tabiii yaa rabbim hayırlısını nasip etsin yeterki sen iyi ol eşin iyi olsun..zamanı gelince bebişinde gelir hayırlısıyla canım benim..öperim çokkcanım arkadaşlarım yapıcak birşey yok hayat devam ediyor.ben inanın ki üzülmedim sağlığım yerinde olsun gerisi boş..
sizleri seviyorummmm
Herhalde öyle yapıcam canım pazartesi izinliyim ii olur en iyisi Marsaya gitmek. Sürekli para harcamktan bıktım yaaa. Ne büyük şans ve ne büyük bi lütuftur kendiliğinden hamile kalıp, sorunsuz bi gebelik geçirmek yaaa. Rabbim sen bize merhamet et lütfen
Canım güzel haberlerini merakla beklioruz. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Canımcım diycek bişey yok aslında sen kendini üzme yeterki hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede rabbim meleğine kavuşturur güzel arkadaşım
tatlım geçmiş olsun sanada..ohh mis gibi yerleş yeni evine..bol bol şans getirsin sana yeni evin..rabbim tez vakitte güldürsün yüzünü hayırlısıylatşk ederim destekleriniz için canlarım
birazdan yola çıkıcam evime gidiyorum
taşınıcaz zaten yeni ev yeni umutlar bizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?