2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Herhalde öyle yapıcam canım pazartesi izinliyim ii olur en iyisi Marsaya gitmek. Sürekli para harcamktan bıktım yaaa. Ne büyük şans ve ne büyük bi lütuftur kendiliğinden hamile kalıp, sorunsuz bi gebelik geçirmek yaaa. Rabbim sen bize merhamet et lütfen

Saat onda kan verdim kızlar.öğleden sora bir buçuk gibi çıkarmış.bekliyoruz bakalım.....

Canım güzel haberlerini merakla beklioruz. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

vay be ne gelinler var ya.nasıl davranıyor ki ondan öyle çekiniyorlar.eşinden kaynaklımı acaba.:26::26::26:

Eşide tırsıyor, ya aslında yaptıkları hoş değil ama bazen inan taktir ediyorum çünkü öyle olmayınca bu sefer onlar üstüne geliyorlar. İnan en ufak hatalı davranışta bulunamazlar, yoksa kapı pencere çarpılır bir kere şahit bile oldum. Kayınpederim o daha benim şamarımı görmedi diyor ama 2 yıl oldu kayınpeder daha hala şamar gösterecek

Arkadaslar slm hayirli cumalar rabbim butun dualarimizi kabul eder insallah bende bu ay başlıyoruz nasipse cok heycan var izmir kent israel aruha giden arkadaslar var mi varsa bira:bilgi verirmisiniz acaba

Slm kızlar hayırlı cumalar 10. Gün kan testim 0.41 çıktı hamile miyim değilmiyim ?

Benim eltimde felaket ama ona hiç bir şey yapamıyorlar hatta korkuyorlar kız tükürse yağmur yağıyor galiba diyorlar

biz eltimle artık sadece senede bir gün kavınvaldemin senelik kuranında konuşuyoruz canım o gün herkezin yanında normal davranıyoruz çünkü kuran ya benim evimde oluyor yada onun evinde.. o gün hariç diğer zamanlarda birbirimizi yolda bile görsek selam vermiyoruz.. bütün bağları koparttık ve kafam çok çok rahatladı.. çok patavatsız, dangalak, hiç susmayan ve aşırı seviyesiz bi tip..
k.valdem vefat ettikten sonra bana büyük gelin modunda k.valdelik yapmaya çalıştı artık herkez ona danışacakmış her konuda ama tabii bu bana işlemedi:) en son ben k.pederimin evine bana temizliğe gelen bayanı temizlik yapması için göndermiştim, eltim gelip ondan izin almadan nasıl kayınpederime temizlikci gönderirim diye orada kıyameti kopartmış.. o gün telefonla ağzının payını verdim dahada asla konuşmuyoruz..

Cnm gozunaydin darisi kalp atisina inslh

Slm kızlar hayırlı cumalar 10. Gün kan testim 0.41 çıktı hamile miyim değilmiyim ?

kesin sonuç 12. gün belli olur cnm, benim 11. gün bugün, daha tahlil yaptırmadım. Geç tutunmuş olabilir sen bekle bakalım, pazar günü sonucunu bize açıklarsın, merakla bekliyorum

kesin sonuç 12. gün belli olur cnm, benim 11. gün bugün, daha tahlil yaptırmadım. Geç tutunmuş olabilir sen bekle bakalım, pazar günü sonucunu bize açıklarsın, merakla bekliyorum

Cnm inslh senden de guzel haberler aliriz

tşk ederim destekleriniz için canlarım
birazdan yola çıkıcam evime gidiyorum
taşınıcaz zaten yeni ev yeni umutlar bizi bekliyor

Kızlar tahmin ettiğim gibi..
Sonuç 1.20çıkmış negatif yani..
Hayırlısı olsun ne yapalım.

Kuzummmm Allahım sana insallah en kısa zamanda tatlı mi tatlı sağlıklı mi sağlıklı bi bebis nasip etsin inşallah güzel insan seviyorum seni çok üzücü haberler aldık üstüste ama insallah yeni tedaviler güzel sonuçlancak tatlm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…