Benim eltimde felaket ama ona hiç bir şey yapamıyorlar hatta korkuyorlar kız tükürse yağmur yağıyor galiba diyorlar
zaten topik inletmek benim işimde.hamileyim diye mi.....işte ondan henüz şüpheliyimm..
neyse canım olmazsa bizde başka şekilde inletirizzz olmazmı?
Aminnnnnn canım
Amiiiiiin canım benim
Canim en kötü pazartesi gününe kadar bekle,adanadasin diye biliyorum 122 lira vermeden marsaya git bi baktır kist felan varmı yokmu diye.ne olur ne olmaz.kendi drina da gitsen belki adet soktirucu verecek.adet olduktan sonrada kendi drua gidersin
Saat onda kan verdim kızlar.öğleden sora bir buçuk gibi çıkarmış.bekliyoruz bakalım.....
canım ya sende çekiyorsun desene..ne gıcık bişey bu ya abi biz istersek çağıralım siz heryere dalmayın ya
vay be ne gelinler var ya.nasıl davranıyor ki ondan öyle çekiniyorlar.eşinden kaynaklımı acaba.:26::26::26:
melindaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm canımsın sen ya çok tatlısın allah razı olsun senden..hep dua ediyorum sizlere valla
Benim eltimde felaket ama ona hiç bir şey yapamıyorlar hatta korkuyorlar kız tükürse yağmur yağıyor galiba diyorlar
Slm kızlar hayırlı cumalar 10. Gün kan testim 0.41 çıktı hamile miyim değilmiyim?
Cnm gozunaydin darisi kalp atisina inslhkızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam
Slm kızlar hayırlı cumalar 10. Gün kan testim 0.41 çıktı hamile miyim değilmiyim?
Kızlar tahmin ettiğim gibi..
Sonuç 1.20çıkmış negatif yani..
Hayırlısı olsun ne yapalım.
kesin sonuç 12. gün belli olur cnm, benim 11. gün bugün, daha tahlil yaptırmadım. Geç tutunmuş olabilir sen bekle bakalım, pazar günü sonucunu bize açıklarsın, merakla bekliyorum
Kuzumm ne diyceğmi bilemediğim için sabahtan beri yazmadim. Bişeyleri hayal edip beklemek olmayinca hayal kırıklığına uğramak çok kötü bide bu dünyada en çok istediğimiz şeyse ama olsun önemli olan sağlık yeni tedaviler yeni başlangıçlar güzel günler çok yakında inşallah canımsın
herkese hayırlı cumalar
bugün açılan eller semaya, edilen dualar yarada na, söylenen salavatlar efendimize,
dilenen dilekler hep hayırlara nail olsun..
mevlam dilimizden duayı gönlümüzden imanı,içimizden de allah (c.c) korkusunu hiçbir zaman almasın...
tedavide olanlar olumlu ilerlesin her günü
mybayb cnm sonucuna üzüldüm ama olsun inşlh bi daha ki sefere olacak
Cnm dun gormedim negqtif almana cok uzuldum inan...hep birbirimizin heyecanini sevincini uzuntusunu burda birlikte yasiyoruz...hayirlis demekten baska bisey gelmiyor elimizden...uzulme demiycem cunki istesen de yapamazsin uzulmemeyi..gecicek ama zamanla..Rabbim sana ve hepimize cennet kokulu meleklerini nasip etsin en kisa zamanda kuzucummm...hep yanindayiz...iyi ki varizzz birbirimiz icin...
Kızlar tahmin ettiğim gibi..
Sonuç 1.20çıkmış negatif yani..
Hayırlısı olsun ne yapalım.
İnşallah cnm bnm,Cnm inslh senden de guzel haberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?